Incest - taboo teme....

 

Mamin analko

Doteturavši u kuhinju Hrvoje Vlatković naslonio se na šank i čekao da se prostorija prestane vrtiti. Bilo je to oko 1 ujutro, subotnje jutro, poslije noći koju je proveo kao što to većina njegovih vršnjaka radi – u cugi. Završio je osmi razred, na jesen ga je čekala sednja, tako da jE jedan od dečki s kojima je išao u razred napravio veliki tulum u čast «zrelosti» koja ih je čekala.

Mali nije navikao na piće, pa je trebalo svega nekoliko piva da ga alkohol lupi u glavu. Frendovi su ga strpali u auto i takvog zavaljanog iskipali pred kućom. Neki su se izvukli s njim i pomogli mu da se dovuće do ulaznih vrata obiteljske kuće na Bukovačkoj cesti. Nije bio opet toliko pijan da mu treba njihova pomoć, no kako ga je pridržavala i Paula, cura na koju se žestoko palio, pravio se pijaniji no što je bio. Sviđala mu se već nekoliko godina, ali balav kakav je bio, uvijek je nalazio neke razloge da ju ne pozove van, iako je to silno želio.

Držao je glavu na njenom ramenu, tako je fino mirisala po šamponu od jabuka. Teško da će ikada biti prisniji s njom no tada.

Na otvorenim vratima ih je čekala njegova mama, Nena, i pomogla djeci da unesu sina. Obično bi išla puno ranije spavati, naravno, kada on nebi bio vani. A kada j izlazio, tada joj majčinski instinkt nije davao da sklopi oko; ostajala bi budna, vrtila se po krevetu sve dok se nebi začuo ključ u bravi, za svaki slučaj, ako će njenom jedincu nešto zatrebati. Ako je slučajno upao u kakvu nevolju...



«Hvala vam dečki, sad ću se ja s njim nekako snaći.»

«Ok, gospođo Vlatković», rekla je Paula. «Bok Hrvi, nadam se da će ti biti bolje. Probaj se zrigat.»

Nena je uvela malog u hodnik. Nosila je frotirnati mantil preko spavaćice pa se dječak sada nastavio stiskati uz nju kao što je to prije koju sekundu radio sa bivšom školskom kolegicom. Frotir je bio tako mekan uz njegovu kožu, a mama je uvijek mirisala bolje od ikog. Stara je otpuhnula s oka pramen crne kose i zastala na trenutak.

«Bok mama.»

«Zdravo zlato. Dođi, idemo te odvesti u kuhinju.»

Vedran, Hrvojev otac, nije nikada brinuo za sina koji se u sitnim noćnim satima zabavljao tko zna gdje. Bio je gore, u čvrstom snu. Nena je s malim razgovarala najtišim šapatom da ne probudi muža koji je bio vrlo strog otac, sportski trener poznat po borbi protiv alkohola i droge. Da je vidio svog Hrvoja u ovom stanju nastao bi pakao. Možda bi ga čak iz zlobe poslao i u jednu od onih narkomanskih komuna u kojima je imao debele veze.

U kuhinji ga je majka pitala hoće li šalicu kave. Umjesto odgovora promrmljao je nešto o spavanju.



Prije nekoliko mjeseci, kada je navršio 15 godina, mali je napravio čitavu frku roditeljima, vrištao je kako je sada odrastao i da mu treba više privatnosti. Kada se otac napokon složio da nema smisla da jedan uskoro srednjoškolac i dalje živi u maloj sobici vezanoj na roditeljsku, zidova prekrivenih tapetama s uzorkom prometnih znakova, autića i policajaca, prenjeli su mu krevet u podrum. Bio je to lijepo uređen prostor, sređivan cijelo ljeto za potrebe jednog mladića, vrlo prostran, s vlastitom kupaonom i malom kuhinjom. No, stepenice koje su vodile dolje bile su vrlo strme, pogotovo za nekog tko bez pomoći nije mogao sam hodati ni po ravnom.

Naravno, Hrvoje bi se uspio spustiti i sam ali je opet glumio veće pijanstvo, i snažno se stisnuo uz majku koja ga je vodila korak po korak, kako nebi pao. Stara je jednom rukom upalila svjetlo, a drugom ga još snažnije primila.

«Dobro se drži, mili»

kada su prolazili pored kuhinjskog stola, Nena je skinula ogrtać i odložila ga na naslon stolice. Bio je vrlo dugačak pa se bojala da se ne sapletu o njega.

Hrvoje je gledao majku kako se skida. Nije se mogao sjetiti da ju je prije vidio u spavaćici. Bila je to haljina bez rukava u kojoj je bila vrlo seksi.

Majka se vratila sinu i primila ga, a mali se još snažnije stisnuo uz nju.

«Volim te, mama.»

Nena se nasmiješila i zakoračila još jednu štengu niže.

«I ja tebe, sine.»

Nije bio siguran zašto joj je to rekao baš u tom momentu, no Hrvoje je htio da mama zna kako stvari stoje, što osjeća. Dok mu je pomogala savladati stepenice mislio je samo na to koliko je puno voli. Njegova mamica bila je tako draga, tako lijepa... njemu najomiljenija osoba na cijelom svijetu.

Konačno su se dokopali ravnog poda i skrenuli hodnikom prema Hrvojevoj sobi. Bacio se na krevet lica zajebenog u jastuk, ali Nena ga je okrenula na leđa i primila za desno stopalo.

«Ne možeš ovakav spavati», rekla je.

Sin je nešto protestno promrmljao ali s mamom nije bilo diskusije. Skinula mu je jednu cipelu, pa drugu.

«Digni se, zlato.»

Polako se osovio na noge dok mu je mamam kao policajac pipala džepove. Iz onih na guzi izvukla je novčanik i mobitel.

«Nebi bilo dobro da se ovo opere u mašini.»

«Hvala, mama.»

Odložila je sinove stvari na nočni stolić a on se za to vrijeme batrgao s remenom. Pokušao ga je otkopčati ali prokleta kopča bila je tako tvrdoglava. Mama je smjesta zapazila problem i odmaknula mu ruke. Skinula mu je remen i bacila ga na stolicu.

Hrvoje je sjedio na rubu kreveta dok je mama čistila prljavu odjeću i razno razno smeće s kreveta. Stajala je ravno pred njim, nije da je baš nešto specijalno gledao ali ubrzo je postao svjestan da su mu majčine sise drito pred licem. Nena se naginjala naprijed, a spavaćica joj je bila dovoljno dekoltirana da ponudi takav pogled.



«Hrvoje, trebao bi tu i tamo pospremiti sobu. Izgleda ko da je prošao tornado.»

Nena je nastavila čistiti sinovu sobu dok je mali samo buljio. Majka je imala velike, pune grudi. Definitivo bi se prlijevale iz šake. Gledao ih je zadivljeno kako se njišu.

«Imaš super sise, mama.»

Nena se na moment ukočila i pogledala sina. I prije je znao kući doći pijan i davati takve komentare dok mu je spremala postelju. Zaključila je da to iz njega progovara alkohol i nastavila micati prljavi veš ignorirajući ga.

Sin je pak i dalje proučavao kako se bijele mesnate lopte miću s kretnjama njenih ruku. Odjednom osjetio je nesavladivu potrebu da ih dodirne. Bile su ravno ispred njega, kao zrele voćke koje samo čekaju branje.

Bez razmišljanja, podigao je ruku i stisnuo jednu. Gotovo istog časa stara ga je primila za zapešće i odgurnula.

«Samo... budi miran dušo, daj da dovršim.»

Nena je na brzinu pokupila i zadnje krpice s kreveta. Hrvoje ju je primio za drugu veliku sisetinu i stisnuo je.

Ovog puta primila ga je za obje ruke.

«Hrvoje...»

Pokušao se izvuči ali nije mogao.

«Oprosti mama, al kad si tako lijepa. Volim te.»

S tim riječima ponovno ih je stisnuo. Tri puta! Bio je ponosan na sebe.

Nena mu je uspijela u potpunosti maknuti ruke.

«Prespavaj, ok?»

Prije no što se uspijela odmaknuti, Hrvoje je zgrabio svoju majku za bokove i povukao je prema naprijed. Nena se popiknula i sise zalijepila na lice od malog. Nije stigla ni reagirati a on ih je već pohotno lizao.

«Hrvoje! Prestani!»

Davala je sve od sebe da se izvuće no dječak joj se za vime držao kao pit bull. Shvativši da je beznadno, prestala mu se opirati. Hrvoje je primio labavi rub haljine i povukao ga prema dolje vadeći joj bujne dudetine.

«Oh!», Nena je uzdahnula.

Prizor maminih golih sisa skroz ga je otrijeznio. Imala je savršen par mljekara, pogotovo kada se uzme u obzir da je rađala. Bile su mekane i pune a te bradavice jednostavno su pozivale na sisanje. Obujmio ih je i stisnuo s obje šake, pa prije no što se stara snašla strpao jednu bradavicu u usta.

«Hrvoje! N...neee!»

Majka se cijelo vrijeme pokušavala osloboditi no intenzivan osječaj ugode koji joj je pružao sisajući oslabio je svaki otpor.

«Ohhh Božee!», uzdisala je.

Hrvoje je nastavio sisati svoju mamicu uživajući kao kada je bio beba. A Nena se polako prestala odupirati. Samo je mirno stajala dozvolivši sinu da se igra s njenim cicama.



Poslije nekoliko minuta prestao je i pogledao majku. Kurac mu je bio tako tvrd da su šavovi na trapericama počeli pucati. Nena se odmaknula par koraka i pokušala sabrati. Slabašno svjetlo jasno je pokazivalo vlagu sinove sline na njenim sisama.

«Ne, dušo», Nena je rekla s tugom u glasu, «Nesmijemo.»

«Ma daj prestani više, mama. To kažeš svaki put kad se ševimo.»



Majka je od srama pognula glavu. Prošlo je nekoliko mjeseci od kad ju je sin prvi put poševio. Pokušala se prisjetiti kako je do toga došlo, ali javljali su joj se samo dijelići. Bila je toliko očajna, izbezumljen od strasti, da se nije mogla sjetiti kako se točno desilo...

Znala je da je tog dana bila sluđena od nejebice, spustila se s košarom prljavog rublja u podrum. Kada je stroj počeo centrifugirati natknula se s pičkicim na jedan rub i tresla klit s vibracijama. Onda je u kadar ušao Hrvoje, ravno iz tuša, s ručnikom oko struka. Ulovio ju je kako se samozadovoljava kao šiparica. Poslije toga sve je zamagljeno...

Nije se mogla sjetiti ni što je rekla ili napravila. Samo je sa sigurnošću znala da je završila prebačena preko perilice, suknje zadignude iznad guze dok ju je vlastiti sin odostraga jebao dok nije puknula od orgazama.



Nenu muškarac nije dodirnuo več tako dugo, a seks je bio fantastičan. Iako ju je zbog tog incidenta razdirala krivnja, i rekla je Hrvoju da se tako nešto više nikako ne smije ponoviti, jebanje majke bilo je fantastično i mali je postao opsjednut njenom pičkom. Radio je baš sve da mu se opet pruži prilika da ju natakne.

Ni tjedan dana kasnije, nakon što ju je jedno popodne dosta agresivno pokušao ševiti, uspio je nagovoriti mamu da mu popuši kurac. Nena si je to racionalno objasnila. Pljuga zapravo i nije bila seks, a ako ga smiri možda će ju pustiti na miru sljedećih nekoliko dana. No, sinov kurac u ustima nabio joj je veći osjećaj krivnje od one jebačine.

Kada je osjetila kurčinu među zubima i osjetila val sperme na mandulama, izgubila je kontrolu. Ponovno ga je nadrkala i pojebala u njegovom krevetu.

Bio je to gotovo seks iz mržnje. Sve prljave stvari na koje je Nena pokušala zaboraviti, o kojima je razmišljala nakon prve jebačine sa sinom nestale su u ovoj ševi. Toliko očajnički joj je to trebalo. Karali su se dugo i žestoko, tako da je mama prestajala brojati orgazme. Ali jednom kada je završilo, opet se stidila sebe.



Hrvoje ju je uspio nategnuti još nekoliko puta od onda, a Neni nije bilo ništa ugodnije «što to radi sa sinom». Itekako joj je bilo jasno koliko takva ševa nije normalna, i katolički gledano, kako težak grijeh je počinila nekoliko puta. Jebiga, kad si nije mogla pomoći. Sljedećih nekoliko dana bila je sigurna da takvu stvar neće ponoviti, no kako se gomilala uspaljenost, a i mali Hrvoje ju je opsjedao... na kraju mu se nebi mogla oduprijeti.



Poslije seksa Nena se uviek grozno osjećala, i baš svaki puta sinu bi naglasila kako im je to zadnje jebanje. Bijesnila je na sebe što mu je uopče dala da ja pokara. No, najviše je mrzila muža zbog čijeg zanemarivanja se oslanjala na sinov kurac.



Dok je stajala u krevetu od malog, nije ni pokušala prekriti gole grudi. A on se kao da je sve normalno ustao i počeo skidati traperice.

«Zlato... O, Bože...»

Srolao je i bokserice, oslobađajući mladu skroz svježu balavu erekciju, pa namjestio par jastuka na uzglavlju kreveta i legao na njih.

«Ajde mama, znaš da želiš...»

Nena je od srama ugrizla usnu. Pogledala je u Hrvojevu kurčinu koja je stršala u zrak, čekajući nju da se natakne. Klinički joj je trebala dobra jebačina, a ono lickanje bradavica samo ju je raspalilo.

Možda je pre pijan da se sutra nećeg sjeća, pomislila je. Mogla bi ga uvjeriti da je sve umislio, sanjao...

Posegla je rukama ispod spavačice i skinula gače. Kako ih je spuštala tako ju je obuzimala krivnja. Kakva je to ona majka? Širi noge vlastitom sinu? Daje mu da joj ga zabije? Kako je postala tako bolesna?

Hrvoje je s pokvarenom grimasom gledao kako se mama penje na krevet i namještava pored njega.

«Čekaj malo. Digni to, hoću vidjeti.»

Nena je podigla rub spavaćice pokazujući golu pičkicu. Imala je najslađu koju je Hrvoje ikada vidio. Bila je gotovo potpuno obrijana, osim nekoliko crnih loknica s gornje strane. Gurnuo je ruku i protrljao je po njoj. Već je bila mokra.

«O da... već si skroz vlažna. Idemo se ševiti, mamić...»

Nekim psihološkim tehnikama pokušavala je blokirati sram i nagnula se nad sinov kurac.

«Uhhhh»

U tom položaju lice mu je bilo svega nekoliko centimetara udaljeno od maminih cica. Nena je bila na koljenima, zajašila je malog i pridržavala se s obje ruke za madrac. Hrvoje ju je čvrsto primio za veliku okruglu guzu dok su lovili lagani ritam ševe.



«Ohhh daaa», uzdisao je. «Bože, mama, cijeli tjedan drkama na tebe.»

Nena je voljela prljavi razgovor za vrijeme ševe, no bilo joj je nelagodno kad je tako nešto čula od sina. Čak ju je zvao «mama» dok su se tucali. Takva izjava djelomično ju je uzbudila, onaj dio koji se palio na ševačinu vlastitog sina. No sve u svemu, bila je potpuno svjesna koluko bolesnu stvar radi.

Pokušavala ga je ignorirati dok je miješala na njemu osječajući kako mu kurčina zapinje o sam grlić maternice.

Hrvoje ju je gledao. Bio je to nevjerojatan prizor, gledati vlastitu majku kako ti kao drolja jaše kurac. Snažnije joj je stisnuo guzu i lagano se odbacio s bokovima o njenu pičku dok ju je nastavio tucati istim ritmom.

«Uuuu... kako ti se vlaži pičkica, mama.»

«Nemoj... nemoj govoriti takve stvari», Nena je slabašno propištala.

«Ali kad si mokra... i vruća. Znaš kako te dobro jebati? Najbolje... Mmmmhhh...»

Još se malo nagnula i počela se brže nabadati. Sada, kada mu ih je i zaljepila za lice, Hrvoje je samo mogao opet počet lizati majčine velike tvrde bradavice.

«Ooohhh!»

«Voliš jahati mog? Daj mamis, reci, ajde izgovori to!»

«Da....dušo, da», Nena je rekla nekako osramoćeno. «Volim tvog pišu.»

Hrvoje se sad sve snage odbijao od kreveta i zakucavao mamin pičić. Osječao je da joj udara u sam kraj zrele pičke. Bila je uska, pičkica joj je usisavala karu svaki puta kada bi mu u ritmu ševe klizio van. Nije ga puštala. Nena je sve glasnije jecala, miješala bez kontrole.



Sin je skužio da je stara zrela za kompletno skidanje – povukao joj je spavaćicu preko glave a ona ju je sama bacila na drugi kraj sobe. Sada je potpuno gola uživala u jebačini svog sina. Tako intenzivno zadovoljstvo ugušilo je krivnju.

«Tako si lijepa ovako gola, mama.»

«Jesam, mili?»

«O da, pazi samo te sise!»

Osjetila je val ponosa. Njen muž nikada joj nije rekao ništa slično, ali sin zato je.

«I super si što mi daš da te trošim. Kladim se da nikom iz razreda mama neda da ju jebe.»

Samo je zajecala orijentirana na vlastiti užitak.

«A čak ako im stare i daju, nikak ne izgledaju, nema šanse da se mjere s tobom, ti si pravi komad. Imam turbo mamicu i jebem ju! Mama daj i ti reci!»

«Ti... jebeš me! Jebeš mamicu, Hrvoje!»



Takvo prljavo podsječanje da ševi vlastitu majku uvijek ga je napaljivalo, a kada bi ona to izgovorila bilo je još bolje, tako da je sada bio spreman za gađanje. Obično bi izdržao puno duže, no možda zbog alkohola, sperma mu je ovog puta već izlazila na uši.

«Ohhh! Mama, svršavam! Daaaaa!»

Zgrabio ju je za guzu dok je izbacivao ogromnu granatu sperme. Nena je čak uspijela i osjetiti vrući mlaz u pički. Nastavil ga je jahati kroz orgazam, nadajući se da će tako i sama svršiti, no nije joj uspijelo. Hrvoje je špricnuo još par mlazova prije no što je erupcija bila gotova.



«Uhhh, ovo je bilo super, mama.»

Nena se srolala na stranu dok je Hrvoje doslovno sijao od dobre izjebanosti. Osječala je vrući slag u sebi, a to je oduvijek tako voljela. Kada je izgubila menstruaciju prije nekoliko godina nadala se da će puno češče uživati u tom unutrašnjem kupanju spermom, ali ubrzo poslije toga, muž ju je prestao ševiti.

Majka i sin nekoliko sekundi samo su ležali, goli i nijemi.

«Je ti bilo lijepo?», konačno ju je pitao.

«Nisam svršila», Nena je tiho rekla.

«Oh, žao mi je mama. Sredit ću te, bez brige.»

Mama mu se nasmiješila. To je baš voljela u ševačinama sa sinom – uvijek se trudio da i ona doživi orgazam.

Mali se nalaktio i ozbiljno promišljao plan.

«Lizao bi ti pičku, ali...»

Nena je kimnula. Bila je puna sinove sperme tako da nije ni očekivala da je liže dolje.

«Daj mi minutu da se oporavim pa se moežmo ponovno jebati.»



Počeo se igrati sa svojim kurcem pokušavajući ga opet dignti. Činjenica da si ga je dizao kako bi je zadovoljio oblila ju je sa majčinskom ljubavi. Da ju je to muž potrošio, samo bi se okrenuo na stranu i zaspao.

Gledala je malog kako radi rukom sve dok je nije prekinuo, «Mama, brže bi išlo da mi ga pušiš.»

Nena je zastala trenutak. Tako nešto nije baš pomagalo da se manje srami sebe, no bila je opsjednuta vlastitim orgazmom, morala ga je dignuti.

«Dobro.»

Hrvoje je skočio s kreveta i stao ispred nje gledajući u poluspuštenu kitu. Ona se guzom pomakla na sam rub i istovremeno ga nadrkavala i pljugala.

Baš je stručno radila kako bi ga oživila. Omotavala ga je jezikom dok joj je mali prolazio prstima kroz kosu uživajući u njenim vlažnim usnama.

«Ohhh, taaako. Puši ga mama.»

Nježno držeći maminu glavu u rukama rokao je bokovima naprijed, jebao joj je usta. Nena je i dalje pušila. Nije mogla dočekati da ga opet osjeti u pički, da ju dovede do orgazma.

Za nekoliko trenutaka kurac mu je počeo naticati. Izvadila ga je iz usta da ga odmjeri i dalje drkajući s rukom.

«Mislim da si spreman, mili.»

«Super, kako ga želiš mama?»

Mama je razmišljala trenutak dva, pa se srolala nasred kreveta.

«Ovako, dušo.»

Bila je na sve 4 s licem prema ulaznim vratima. Dječak se popeo na krevet iza nje, oslonjen na koljena.

«Baš voliš pseće, ha?»

«Da», priznala je šapčući.

Lupio joj je guzu i protrljao kitu po otvoru.

«Želiš moju kurčinu nutra?»

Prošli su je trnci od tog nadraživanja.

«Reci mi mama.»

«Da, želim tvoj kurac. Jebi me Hrvoje, molim te.»

Mali se nasmiješio i i stjerao ga u maminu pičku. Bila je sva ljepljiva od njegove sperme., no to ga nije smetalao. Nena mu s počela nabijati na kurac. «Ohhh», dahtala je.

Zgrabio ju je za bokove i navlačio na sebe. Mama mu je bila divlja jebačica koju je trebalo ukrotiti.

«O kako je dddobro, obožavam te ševiti, mama», rekao je i poljubio je nježno u obraz.

Zajecala je i nastavila ševu zabačene glave, a mali se spustio na nju, držao se rukama za madrac i nastavio je nabijati najjaće što je njegovo dječje tijelo moglo.



«Da ah – ah – h...» dahtala je sređivana Hrvojevim udarcma.

Poslije nekoliko minuta jebačine mali ju je povukao za kosu prema sebi.

«Voliš kad te ovako jebem?»

«Da!»

«Jel te tata jebe ovako dobro?»

«Ne, mili!»

Sada ju je htio srediti do kraja, još je pojačao ritam.

«Ohhhh, tako, tako ju ševi, tako mi ševi pičkicu! Nemoj prestati Hrvoje!»

Nena je osječala da u njoj raste poznati osječaj. Snažno je zgrabila plahte spremna na vatromet.

«Svršavaaammmm!!! Uhhhhh!!!»

Tijelo joj je kao od elektorošokova odskočilo po nevejerojatnim orgazmom. Pičkica joj je naprosto poludila, sisala je malog, žvakala mu karu dok ju je torbao bez milosti.

«Ohhh daaa!!!»

Kada su valovi užitka prestali, Nena se stuštila na madrac. Ležala je tamo drhteći od posljednjih grčeva, baš kao poslije zemljotresa.

Mali se sjeo na dupe gotovo katapultiran majčinim klimaksom.

«Hv..hvala ti, dušo», stara je zamucala.

«Nema na čemu mama, ali daj ne kenjaj, nismo još gotovi!»

Pogledala ga je.

»Opet su mi puna jaja, moramo se još jebati. Da i ja svršim.»



Nena je duboko udahnula. Poslije dvije runde žestoke jebe, pičkica joj je polako oticala. Nije naučila primati kurac tako često. Možda bi mu mogla popušiti, no to ju je obično napalilo, i gdje je onda? Opet iznova?

Prije nego što se uspijela sjetiti pametne ideje Hrvoje je predložio, «Daš mi opet u dupe?»

«O, Hrvoje...»

Iskreno očajna, mama mu je dozvolila da je analno potroši kada su drugi put spavali. Bila je toliko bolesno nadražena da ga je htjela osjetiti i u nasjosjetljivijem otvoru. Inače se nije redovno jebala u guzu, ali kada bi se dobro ugrijla trebala je kurac i tamo.

«Molim te!»

Svaki puta od onda Hrvoje ju je htio ponovno bubnuti u crijevo, a ona mu nikada nije dala. Rijetko bi se tako napalila da joj je i šupak bio mokar. Ipak, mali se tako trudio da je dovede do orgazma da mu se morala nekako zahvaliti.

«Dobro», tiho je dozvolila.

Sin se nakesio. Skočio je s kreveta i otišao u kupaonicu tražeći tubicu s vazelinom. Nena se natrag postavila u pseći položaj i visoko isturila dupe u zrak. Par trenutaka poslije Hrvoje se vratio u spavaću sobu. Kurac mu se presijavao od kreme dok se namješatavo iza svoje majke.



«Dušo, nemoj zaboraviti... nježno ga gurni.»

Kimajući potvrdno sin je naciljao glavićem ružičasti čmarak, primio je za bokove i lagano ušao.

«Ohhh!», dahtali su u jedan glas.

Stara je stiskala več zgužvane plahte kako bi odagnala laganu bol koju je osječala. Obično bi ju bolilo manje od minute, a onda bi samo uživala. Hrvoje ju je sve dublje ševio.

«Oh! Kako si uska, mama!»

Obadvoje su cvilili dok ga je parkirao sve do jaja, a onda su stajli nepomično kako bi se prilagodili novonastalom stanju.

«Bože mama, nikada nebi rekao da ga primaš u guzicu.»

Nena nije mogla odgovoriti, bila je previše fokusirana na analne mišiće koje joj je kurčina sve više rastezala.

«Jesi spremna?»

«Jesam, milo.»

Sin ju je stisnuo rukama za guzu i počeo jebati.

«Uhhh!», stara je odobravala.

Jebući je u istom ritmu Hrvoje je osječao kako mu jaja udaraju u maminu pičkicu. Pogledao je da vidi kako to izgleda i nastavio buljiti u nevjerojatan prizor čmara iz kojge se izvlačila pa uvlačila dječja kurčinica.

«Mmmmh, mama, jebem ti dupe!»

Stara je izbacivala uzdah svaki puta kada bi joj ga mali zabio.

«Reci mi kako ti se sviđa.»

«Ohhh! Super je!!!!»

«Da se bar tata spusti dolje pa da vidi moj kurac u tvom dupetu!»

Nena mu je htjela reći da ne govori takve stvari o svom ocu, a umjesto toga samo je nastavila dahtati. Mali ju je nastavio karati još neko vrijeme.

«Okreni se, mama.»

«Š...šta? zašto?»

«Hoću te gledati dok se jebemo.»

Kao što ju je tražio, Nena se okrenula na leđa. Mali joj je zgrabio i stisnuo sise a zatim dignuo noge u zrak a bedra prislonio uz tijelo.

«Ohhh!»

Ne prestajući cviliti gledala je kako se sinov kurac uvlači u njen šupak, a on je uživao u tome kako joj se sise drmaju pod udarima jebačine.

«Primaš ga u dupe, mama? Reci mi...»

«Da! Mamica ga prima u čmar!»

Hrvoje ju je još jače zakaravao, a sad se, da ne padne od tolikih naleta, držao za njene sise.

«Isuse, ogroman ti je Hrvoje. Tako je napunio maminu guzu!»

Nena je znala na što mali otkačuje. Dječaku su se smjesta počela stiskati jaja. Znao je da neće još dugi izdržati. Koncentrirao se na majčino lijepo lice dok je zavijao od užutka.

«Mama, svršit ću! Svršit ću!!!! Ohhh!»

Izvukao joj ga je iz dupeta i bacio se na krevet. Divljački si ga je drkao ciljajući bijelm metcima po maminom trbuhu. Nena je gledala kako su neke kapi završile i na njenim sisama. Dečko ga je i dalje okrenutih očiju muzao.

«Oh, daaa.»

I onda se srušio pored nje. Ležali su jedno pord drugog i lovili dah.

«Volim te, mama.»

«I ja tebe.»

Uživala je u vručini Hrvojeve sperme i ispod i iznad kože. Divljačka analna jebačina ponovno ju je uzbudila. Htjela je svršiti još jednom, posljednji put, ali osječaji krivnje ponovno su je obuzimali. Jednostavno ga nije mogla ponovno zajašiti.



Koristeći svu snagu volje, Nena je sjela na rub kreveta. Dizala se, uskračujući si daljnje užitke. Htjela je izači iz sobe, ali ovako natečene pičke, zalivena spermom... takva nikako nije mogla leči kraj muža.

«Moram se otuširati», rekla je.

Rukom je uspjela skupiti nešto sperme što joj se cijedilo po tijelu, podigla spavačicu s poda i krenula prema kupaoni.

Nekoliko minuta poslije voda je počela teči. I dalje na krevetu, Hrvoje je razmišljao... I dalje nije mogao vjerovati da je u seksualnoj vezi sa mamom. Da bar ona to lakše doživljava, jer njemu je bilo skroz cool. Obožavao ju je jebati.

Dok je slušao zvuk tuša zamišljao je staru kako se kupa; mokru, golu, okupanu vodom. Odjednom mu je nešto sinulo. Primio je kurac u ruku i počeo ga nadrkavati tako da mu opet bude dignut kada se mama vrati.



Poslije nekoliko minuta Nena je iskoračila iz tuš kabine. Dok se brisala smišljala je što će reći sinu. Obično bi se zaklela da se više nikada neće jebati, ali to je očito bilo besmisleno. Ipak, nešto je morala reči. Nije mu mogla dopustiti da misli kako će se jebati svaki put kad mu se sprdne.

Otvorila je vrata i ušla u Hrvojevu sobu. Jedva da je napravila i dva koraka kada se mali pojavio iza vrata i strastveno je poljubio.

«Mmmhhh», uživala je u iznaneđenju.

Unatoč šoku, uzvratila mu je poljubac, a kada se malo odmaknula ugledala je dignutu kurčinu zbog koje je zaboravila sve što mu je planirala reći.

«Hrvoje, ne, mi...»

Sin joj je stavio ruku na lice i povukao je u još jedan strastveni poljubac. Osječala je kako se njegov jezik probija kroz njene usne pa ih je razmaknula toliko da ga pusti unutra.

«Hajde mama, htio bi da još jednom svršiš.»

«Ali dušo, ja...»

Nije znala što da mu kaže. Osim toga, nije bila sigurna da ga želi odgovoriti. Htjela je još jednom svršiti. Ako joj želi pomoći, zašto ne?»



Mali ju je podigao i posjeo na rub stola. Jezici su im se opet zapleli dok joj je skidao spavaćicu.

«Hoćeš se opet jebati?»

Nena je ugrizla usnu.

«Ha mama, hoćeš?»

«Da mili, jebi me!»

Smješeći se dječak je naciljao glavićem otvor mamine natečene pičkice i gurnuo ga nutra. Obadvoje su gledali kako klizi.

«Oh Hrvoje! Bože sveti!!!»

Držala je sina za ramena kako nebi izgubila ravnotežu dok ju je jebao. Kara mu je pogađala sva prava mjesta, a stara je bila i dalje turbo napaljena. Znala je da će ovog puta brzo svršiti. Mali joj je ljubio vrat a ona mu je mazila leđa.

«Kako ti znaš usrečiti svoju mamicu, zlato!»

Pogledao ju je plaho i poljubio u usta. Mama mu je uzvratila francuskim poljupcem koji su prekinuli jer je Nena htjela gledati kako joj se kita uvlači u pičetinu.

«Samo ga gledaj mama, gledaj kako te moj kurac jebe!»

Nena je buljila u akciju i osječala se prokleto prljavo proučavajući kako ju sin puni.

«Bože, još malo! Još malo pa ću svršiti!»

Počeo ju je jebati jaće, jednostavno je obožavao dovoditi majku do orgazma i želio je to raditi što je češče moguće. Nena ga je stisnula za malo dječačko dupe i ubrzala udarce.

«Ohhhh! Daaaa!!!»

Uz seriju grčeva orgazam ju je skroz preuzeo, a mali ju je tucao kao da se ništa ne događa, kako bi što je moguče više produžio starkin užitak.

Poslije koje minute napokon se prestala tresti. Ispunjena čudnom mješavinom požude, srama i krivnje, pogledala je svog sina.

«Oh Hrvoje.... moj bože!»

«moram svršiti mami, samo što nisam», prodahtao je neusporavajući ritam fuka.

«Daj dušo, daj da ti mamica pomogne.»

Izvadio ga je iz sluzave pičke a a stara je kleknula na pod. Oči su mu se širile od iznaneđenja dok ga je trpala u usta.

«Oh, da mama, da!»

Nena mu ga je energično pušila kako bi se što jače ispraznio. Mali je skužio da je sada sve dozvoljeno pa joj je stavio ruke na kosu i žestoko ševio bulju. To je bilo nevjerojatno. Jest da se očistio i sve, ali nije prošlo toliko vremena od kada mu je kurac – kojeg je mama sada pohlepnu gutala – bio u njenom dupetu. Do sada je to vidio samo na onom Severininom porniću gdje je zaključio da je spličanka to napravila jer joj je kokain izgrizo mozak. Mamicu je izgrizla požuda koju u svom kratkom životu još nikada nije vidio.

«Pizdu materinu!!!», vrištao je.

Stara je još jače pušila, htjela je da što prije špricne. Prošli put kada mu je pljugala, izvadila ga je kad se počeo trzati, no sad joj to nije padalo napamet. Nema vađenja.

Hrvoje je osječao kako mu se jaja stežu. Znao je da će eksplodirati i htio ju je upozoriti.

«Mama, svršit ću, svršit ću!»

No na njegovo iznaneđenje, nije prestajala. Nastavila ja istim, možda čak i bržim tempom.

«O jebemti!!!!»

Gotovo istog časa Nena je osjetila nekoliko toplih mlazova u ustima. Bilo je vruće i gusto, skroz joj je prekrilo jezik. Dok je sperma špricala mama je gutala.

«Da...daaaa! Gutaj mi spermicu, mami!»

Hrvoje nije mogao vjerovati da ona to radi. Obično mu je teška srca pušila, a sad je čak i gutala. Unatoč tome što mu je te večeri ovo bio treći orgazam, znao je da ju je pošteno napunio.

Poslije gutanja sinove izdrkotine Nena je pustila da mu kara sama sklizne iz usta. Oblizala je usne a ostatak posisala sa zaspermanih prstiju.

«Isuse mama, ovo je bilo nevjerojatno.»

Pomogao je majci da ustane. Stajali su tako neko vrijeme a da ni jedno nije znalo što reći, misliti... ništa. Hrvoje se nagnuo i poljubio je. Mama mu je zahvalno uzvratila pusu nevjerujući da se ljube nakon onog što joj je do maloprije bilo u ustima. Večina muškaraca mrzi ljubljanje poslije oralnog seksa. Njen mužu u svakom slučaju.



«Mama, spavaj samnom večeras.»

«Molim?»

«Spavaj samnom.»

«Ali... što ćemo s tvojim ocem?»

Hrvoje je primio kvaku na ulaznim vratima.

«Vrata su zaključana, mama. Jednostavno reci tati... da mi je sinoć bilo loše i da si ostala za svaki slučaj prigledati. Onda si zaspala.»

Nije to bio ni tako loš izgovor, Nena je pomislila. Ionako se morala poslije ove zadnje runde opet otuširati kako bi mogla gore spavati.

«Dobro», rekla mu je.

Hrvoje se nasmiješio i opet je poljubio. Otišli su u krevet i mali je odmaknuo plahtu.

«Poslije tebe.»

Mama se smijuljila dok se penjala, a kada je legao pored nje, stavila mu je glavu na rame.

«Hrvoje, ja...»

Nije znala kako da nastavi.

«Što?»

«Volim te, mili.»

«I ja tebe, mama.»

Nije to namjeravala reći, ali dobro je poslužilo. Pokušala mu je objasniti što osjeća za njihovu vezu. Prvi put od kada su postali intimni, nije ju mučilo stravično grizodušje.

Voljela je Hrvoja, voljela se ševiti s njim i dobro je znala da je to nešto što sama nije u stanju prekinuti. No više od toga, znala je da on voli nju. Prije je mislila kako se radi o nekoj pubertetlijskoj fazi, da će mu ta igra napumpati ego. Jebanje mamice i te stvari koje se motaju po porno magazinima. Kao, ako uspije natjerati vlastitu majku da raširi noge, ostale cure prčit će mu se same od sebe.

No, Nena je znala da to nije njihov slučaj. Hrvoje je bio toplijni i nježniji od muškarca za koga se udala. Dio nje i dalje se osječao čudno zbog svega, što je smatrala normalnim. Takvi tabui ne ruše se preko noći. Ali s vremenom bi mogli.

«Naspavaj se medeni. Sutra nas čeka puno posla.»

«Nas? Kako to misliš mama?»

«Tata ti ide na utakmicu u Split, a mi bi se mogli zabaviti u krevetu.»

Hrvoje se nasmiješio dok mu se mama gnjezdila u zagrljaju. Zatvorio je oči već zamišljajući užitke koje će donjeti sutrašnji dan.

______________________________________________________

Spolni odgoj



Moje je mišljenje uvijek bilo da je najbolje da djecu o seksu nauče roditelji, a ne časopisi, filmovi ili netko drugi tko će im nametati svoje stavove. Imam 36 godina, sretno sam udana i imam dva sina, od 16 i 15 godina. Kada su počeli ići u srednju školu odlučila sam s njima porazgovarati o spolu, ali sam tu temu uvijek odgađala. Moj muž se tu nije htio previše angažirati jer je mislio da dečki moraju sve naučiti sami. Primitivac.

Jednoga dana došla sam s posla ranije. Kada sam ušla u sinovu sobu vidjela sam starijega gdje sjedi za stolom. Bio mi je okrenut leđima i nije me čuo. Vidjela sam da lijevom rukom nešto lista, a desnom je očito masturbirao. Pokreti ruke gore dolje bili su mi dobro poznati. Razmišljala sam da se povučem i glasno ˝ponovno uđem˝, ali gledajući ga gdje se jadnik nateže i muči odlučila sam mu pomoći. Prišla sam mu tiho s leđa primila stolicu i naglo ga okrenula prema sebi. Od iznenađenja je zanijemio. Ostao je paraliziran dok su mu poluotvorena usta pokušavala proizvest glas. Primila sam ga za bradu i pogledala u oči. Zacrvenio se. Bacila sam pogled na stol i vidjela neku golu nauljenu mladu curu (poslije sam ustanovila da je to bio vaš prvi broj Penthousea). Opet sam ga pogledala u oči te spustila pogled. Drhtava ruka još mu je uvjek držala penis. Nije bio bogzna kako veliki, ali je bio lijepi komad za te godine. Ponovno sam ga pogledala u oči i rekla: ˝Dušo zašto mi nisi rekao. Mama je tu da ti pomogne.˝, i pritome mu pustila bradu i spustila ruku na njegova jaja. Ispustio je uzdah kakav do tada od njega nisam čula. Osjetila sam kako mi rastu bradavice i vlaži se rodnica. Klekla sam pred sina i počela mu laganim i nježnim pokretima drkati. Odmah je svršio. Mlazovi mlade sperme razlili su se po mojoj košulji i curili niz njegov penis. Nered sam počistila maramicom. Znala sam da još nije bio sa curom i bilo mi je drago. Na kraju krajeva, mislim da ja imam najveće pravo uvesti ga u te vode i pripremiti ga za budući život. Kada je sve bilo gotovo rekla sam mu da mi se drugi put obrati, a ne da se muči ovako bezveze kada sam ja tu. Dala sam mu dugi francuski poljubac od kojega se vjerojatno opet uzbudio. Tada sam odlučila da ću ga polako uvoditi u seksualne vode, svaki put mu pokazujući nove užitke.

Prošlo je par dana prije nego što mi se obratio. Ponovno smo bili sami. Došao je s treninga i upravo je još vlažan izašao iz tuša te rekao da ima ˝onaj˝ problem. Razgrnula sam mu ogrtač i vidjela uspravni penis kako gleda u mene. Primila sam ud i upitala da li se dobro oprao na što je potvrdno odgovorio. No kao svaka brižna majka morala sam provjeriti. Došlo je vrijeme za lekciju broj dva. Klekla sam pred sina i počela mu lagano pušiti. Stenjao je ko žedan pas. Primila sam ga za jaja i ugurala što više penisa u usta, ali kako je bio uspravan nije išao u grlo. Zato sam ga polegla na kauč. Sjela sam na pod pored njega tako da sam sada mogla penis ugurati do grla. To mi nije bio problem jer sam se ispraksirala na njegovome ocu. Rafal mi je ispucao ravno u grlo, a ja sam progutala sve što mi je sin dao. Dani su tekli, a ja sam kad god je bilo moguće ispunjavala njegove zahtjeve. Dok bi moj sin sjedio za stolom i listao časopise ja bi klečala i zadovoljavala njegove potrebe. Jednog dana doveo je k meni mlađeg brata. Jadnik se također samozadovoljavao. Ubrzo je i on upoznao blagodati ženskih ruku i usta. Međutim, tu nisam stala. Edukacija se nastavila. Tako sam ih uputila kako da ližu sise. Bilo je nevjerojatno gledati ih kako cuclaju moje poveće cice nakon toliko vremena. Naučila sam ih i kako da ližu muf. Oboje su dobro i predano upijali znanje te su me ubrzo mogli dovesti do orgazma puno bolje od oca. Saznali su kako zadovoljiti žene i što sve moraju tražiti od budućih cura. Jedino što sam odlagala jest uvesti ih u pravi penetrantni seks. Kada bi se međusobno oralno zadovoljavali eksperimetirali bi mi prstima po pici ili anusu, ali kada bi ga prislonili da ga uguraju odbila bi ih i brzo izdrkala.

Primijetila sam da su postali manje agresivni, da su koncentriraniji i da bolje uče te sam zažalila što to nisam prije počela raditi. To je tako funkcioniralo neko vrijeme. No, jednu večer, kada smo svi krenuli spavati moj je suprug navalio na mene. Strgao je s mene tanku spavaćicu, kleknuo me ispred kreveta i naprčio preko njegovoga ruba. Zabio mi je svoj veliki kurac i počeo me jebati jako i silovito kao nikada do tada. Molila sam ga da stane, ali je on još jače nastavio. Rukama sam gužvala plahtu, a zubima stiskala usnice da ne počnem glasno uzdisati. Krevet je škripao pod njegovim naletima te sam se pobojala da ne probudimo dečke. Kada sam mu to rekla zgrabio me za kosu i tihim glasom rekao da sve zna i da se ne izmotavam. Prigovorio mi je da sam ih učila glupostima umjesto da ih naučim kako da dobro izjebu, te mi ga počeo još jače uguravati. Zajecala sam. U to su se otvorila vrata spavaće sobe, a moja dva sina, gola, ušli su unutra. Sada mi je postalo jasno. Moj suprug se nije ljutio jer je oduvijek imao fantaziju da je na meni istovremeno više muškaraca. Ovo je bila dobra prilika jer je sve ostalo u obitelji.

Suprug ga je brzo izvadio i svršio mi u usta te sjeo na fotelju i počeo voditi edukaciju. Prvo sam morala onako na koljenima dobro istovremeno ispljugati oba sina. Kada je muž bio zadovoljan učinjenim, legla sam na krevet na leđa i raširila noge. Na redu je bila vagina, koja je razjebana sada zjapila otvorena. Prvi na redu je bio prvorođenac. Kada je legao na mene osjetila sam onaj divan osjećaj mlade napete kože i mišića i pomislila kako sam u biti jako sretna. Jebem se sa dvostruko mlađim dečkom uz suglasnost mojega muža. Srce mu je jako tuklo. Bio je nespretan te sam ga primila za penis i vodila na pravo mjesto. Ulazio je brzo u mene, obuzet novim čulima. Bio je sretan što se može učiti na razrađenoj pici jer su djevice uvijek uske i komplicirane. Ubrzo me ispunio sjemenom. Pošto koristim pilule to nije problem. No, suprug je zahtijevao da se počistim za drugog sina. Uvukla sam tri prsta unutra i počela izvlačiti spermu koju bi onda polizala, kako je gazda zapovjedio. Mlađi sin je bio još nespretniji te sam ga morala poleći i sama zajahati. Ubrzo je i on svršio. Popušila sam oba pimpeka, što da ih očistim od sperme i sokova, a što da ih opet skrutnem. Za sljedeću točku trebali su biti jako tvrdi.

Legla sam leđima na kuhinjski stol. Muž je uzeo lubrifikacijsko sredstvo i počeo mi pripremati čmar za lekciju. Polako me i temeljito pripremao istovremeno objašnjavajući važnost kondoma. Kada me temeljito isprstario i kada je sfinkter dovoljno opustio, pokazao im je kako se stavlja prezervativ. Ušao je unutra polagano, ali je ubrzo opet počeo divljački nabijati kako bi mi što više rastvorio dupe. Kada ga je konačno izvukao čmar je ostao zjapeći tako da moji sinovi nisu imali problema s ulaskom u tu rupu. Moram priznati da su mi njihovi manji pimpeki stvarali znatnu ugodu jer me nisu ni najmanje bolili. Ubrzo su i oni svršili te su svo troje iscijedili kondome u moja usta. Od tada ih redovito zadovoljavam, bilo pojedinačno ili svu trojicu grupno tako da su mi često sve rupe istovremeno pune. Pri tome jasno tata vodi igru i ima pravo prvenstva jer, kako kaže, ja sam ipak njegova žena. Moram priznati da me istovremeno zadovoljavanje sva tri muškarca mojega života jako ispunjava, i emocionalno, a bome i fizički.

_______________________________________________________

Ja, mama i frendovi



U to vrijeme imao sam 18 godina, i taman krenuo na faks. Preselio sam se u podstanarski stan iako mi je Zagreb od kuće udaljen samo sat vremena vožnje, a doma sam dolazio svaki vikend. Kada sam se nakon zadnjih ispita vratio provesti ljeto s roditeljima stari mi je sav nadrkan rekao da se on i mama rastaju. Mama je potvrdila, a oboje su, kako očekivano, okrivljavali drugu stranu. «Službena verzija» glasila je da se taj brak jednostavno potrošio, da je ljubav isparila, a da je stari bijesan jer će morat plaćati alimentaciju, a nije mu padalo napamet da se iseli iz «svoje» kuće. Stara se uopće nije za to zakačila tako da se već kada sam se ja vratio, preselila u lijep stančić udaljen svega desetak minuta od kuće u kojoj sam odrastao. Ono što nisam znao je da je moje frendove još iz osnovnjaka zamolila da joj pomognu oko nošenja stvari.

Bio sam blizak sa nekoliko njih, a dvojica, Ratko i Boris, preselili su staru. Borisa se valjda sjetila zato što vozi kamion. Moja mama cijeli život bila je domaćica, nije nigdje radila pa joj je najbolje pasalo da to obave usred tjedna, dok je tata na poslu, a ja se još nisam vratio s faksa. Za razliku od mene, dečki se nisu ni pokušali upisati na fakultet pa im je bilo svejedno.

Nije mi uopće palo na pamet da u mojim vršnjacima vidi nešto više od dečki koji joj pomažu. Mlada znojna mišićava tijela, a njena pičkica bez kurca već nekoliko mjeseci.... to je bilo dovoljno da im ponudi nagradu u naturi. Rekla im je da im može platiti navečer, kada ode do bankomata, ako nemaju nikakve planove za večeras. Rekli su da im paše, i to veče moji prijatelji otišli su u majčin stan gdje im je uz lovu ponudila još nešto: svoju ocvalu pičku.

Stara je atraktivna, dobro građena plavuša, a iako već ima 43 godine u guzici, i dalje muškarci imaju na čemu pasti oči. Te noći Ratko i Boris tucali su mi mamu preko dva sata. Bila joj je to najbolja jebačina u životu nakon koje im je odlučila ponuditi sljedeću kombinaciju: nije joj padalo napamet da se uskoro opet uda, a neobavezna ševa s frajerima bila je prekomplicirana s bijesnim bivšim mužem na grbači, osim toga, mislila je da bi tako nešto i mene smetalo. I tako su se frendovi i moja stara dogovorili da će se sastajati preko tjedna, kad njima paše i kad mene ne bude bilo (ja i dalje živim kod starog, ali mami kapnem preko vikenda). Poprilici jednom tjedno dečki će doći do nje, i iskarat ju ko krmaču. Baš ono što joj treba.

Za nekoliko mjeseci počeo sam primjećivati promjene na njoj. Našla si je nekakav fuš poslić kako bi uz skromnu lovicu koju joj je stari davao mogla malo bolje živjeti; ošišala se kratko ali jako moderno i seksi i počela nositi puno provokativniju odjeću, poput minica koje prije nikad nije imala u ormaru.

Jedne nedjelje došao sam u njen stan kada se spremala u šoping obučena u minicu do guze. Bilo mi je čudno gledati je takvu, no kada sam se oporavio od šoka shvatio sam da mi je mama dobar komad. Stari nije imao pojma u što se pretvarala, a kako su njene prijateljice uglavnom bile žene tatinih prijatelja, s njima se prestala družiti, tako da on to nije imao ni od koga saznati. Njena jedina prava prijateljica bila je Dunja, ženska s kojom je u Splitu (stara mi je Dalmošica) išla u školu, a koja je i dalje tamo živjela.

Trenutak istine desio se jednog petka kada nisam znao što bi sa sobom već sam se išao voziti i otišao kući, iako sam se inače s faksa vraćao subotom ujutro. Kada sam stigao doma nazvao sam Ratka i Borisa, ali su mi njihove mame rekle da nisu doma. Pokušao sam i s trećim frendom, Davorom, no i on je bio negdje vani. Ne znajući što bi sa sobom mislio sam ići pozdravit staru. Kada sam parkirao pred kućom u kojoj je imala stan zapazio sam Ratkov auto. «Koji kurac on tu radi?!», pomislio sam.

Pozvonio sam, nije bilo odgovora. Bed je bio u tome što se zajebala i dala mi ključ tako da sam sam ušao. Zatvarajući vrata za sobom čuo sam kako iz spavaće sobe dolazi neko stenjanje. Kako sam se uplašeno približavao vratima, shvatio sam da staroj nije zlo, već dapače, cvilila je od užitka. Monotono «Ahhhh» i «daaa», razbio je muški glas koji je procijedio nešto u stilu « Ah...pičku materinu, ahhh». Sad mi je, naravno, bilo potpunpo jasno da mi se mama jebe, a bio sam i prilično siguran sa kim. Kada sam proviro kroz odškrinuta vrata oči su mi skoro iskočile iz glave. Tamo je, kao što sam i bio ziher, bio Ratko, ali i Boris i Davor, i sva trojica istovremeno jebali su moju majku! Bila je kao kuja raščepljena na krevetu na sve 4 s Davorovom karinom zabijenom u grlo, Boris se raširio po njoj trpajući joj pizdu, a Ratko podvučen ispod tresao se ko da ga drma struja dok ga joj je prašio u šupak. Činilo se da je sve malo izmaklo kontroli jer je stara pod naletima Davorove dugačke žile u ustima grcala, ali mali je bio izbezumljen, bolio ga je kurac. Tucao mi je mamu u usta bez imalo pažnje. Borisu zapravo i nisam vidio lice, iako sam bio siguran da je to on, jer mi je bio okrenut leđima i koncentrirano gurao debelu batinu u pičku iz koje sam izašao. Kada smo već kod debljine, najmasivniji kurac imao je Ratko, štoviše bio mu je toliko velik da uopće nisam mogao shvatiti kako ga je uspjela cijelog uvaljati u čmar.

Polako sam se natraške maknuo i izašao iz stana. Nisam si htio dozvoliti da me ulove kako ih gledam. Doma sam bio skroz zbunjen, a od šoka nisam ni primijetio da se i meni digao kurac. Brzo sam otišao u kupaonu izdrkati. Iako bi možda očekivali drugačije, nisam ju mrzio, bio sam ljubomoran. Ovo što sam danas vidio otkrilo je činjenicu koju si do tada nisam želio priznati; moja stara bila je napaljena stara seksi pička koja je mogla odfurati bilo kojeg frajera, uključujući i tri osamnaestogodišnjaka. E, da je moj tata znao što se događa svega nekoliko ulica dalje, sigurno bi dobio infarkt!

Taj vikend maksimalno sam izbjegavao prijatelje, a ni oni se baš nisu previše trudili da me nađu. Par dana poslije sav živčan otišao sam posjetiti mamu. Stara vještica nekako je znala da sam bio tamo. Stalno me zapitkivala «Što ne valja?» Dugo mi je trebalo, ali kad više nisam mogao izdržati pitao sam je, «Koliko se već dugo jebeš s mojim prijateljima?»

Vilica joj se razjapila, oči iskočile i pobijelila je kao duh.

«Od kud znaš?», uspjela je progovorit.

Rekao sam joj da sam svratio u petak navečer. Kako je šutila, ponovno sam ju pitao od kad mi ševi prijatelje. Obzirom da su mi oni bili najbolji frendovi, a ona majka, osjećao sam da imam pravo znati.

Razbjesnila se. «Ne moram se tebi povjeravat o svom seksualnom životu», reka je.

Zatim mi je počela objašnjavati kako je brak sa starim bio katastrofa; kako ju je on već prije nekoliko godina počeo varati s nekom ženskom s posla, kako tu odavno više nije bilo ni ljubavi ni jebačine i da je samo čekala da ja završim srednju pa da ga odjebe.

«Ali zašto se jebeš s mojim prijateljima?», i dalje sam inzistirao.

Onda mi je mama ispričala cijelu priču; kako ih je pitala da joj pomognu preseliti stvari dok sam još bio u Zagrebu. Zaklela se da nije planirala da će ih pojebati, već da se jednostavno desilo, a kada je već jednom bilo tako, onda je i nastavila s tim. Kao, nije dobila kurac već mjesecima i stvarno joj je trebao.

«Ali to je bilo prije nekoliko mjeseci», reko sam.

Malo je zastala pa rekla, «Da, znam». Nakon dubokog uzdaha ispričala mi je u čemu je stvar; ne kao mama već kao žena. Ispostavilo se da moji frendovi imaju baš ono što njoj treba: snagu i velike karine – tatin joj je uvijek bio premali. Mladi ljubavnici su bili rješenje. Voljela je biti «napunjena kurčevinom» od dva dečka istovremeno, zato je redovno ševila Ratka i Borisa koji se sjetio da bi u ševu mogli uključiti Davora kako bi joj ispunili sve tri rupe. Mama mi je rekla da to voli više od svega.

Prilično sam se raspizdio dok mi je tako ko zadnja droljica hladnim glasom razrađivala kako se voli ševiti. «Gle,» otpilila me, «ovo je moj stan i mogu se u njemu tucat s kim god hoću. Ako želim da mi tvoji prijatelji dolaze, e bogami ću ih i pozivati!»

Zavladala je tišina. «Jesi ljubomoran?», pitala me. U početku sam bio šokiran pitanjem, ali dobro sam znao odgovor na njega, a znala je i ona. Stara je nastavila. «Napalilo te što znaš da sam ti pojebala sve prijatelje?» Znam da dečki često fantaziraju o svojim mamicama. A ti?» Zatim je pogledala u moje prepone. «Oho! Eto nam odgovora, mali ti se digo!»

Pobjednički se nasmiješila, približila mi se još korak dva i spuznula na koljena. Otkopčala je gumbe na mojim trapericama no čim je primila kameno tvrdu kurčinu u ruku ispalio sam joj sjeme u facu.

«O Bože!», mama se smijala. Bilo mi je užasno neugodno. Zatim je maknula ruku s mog kurca, stavila si je u usta i počela lickati spermu.

«Spermica ti je baš fina, sine», rekla je sisajući prste. Za sekundu mi se opet dignuo, što njoj nije promaklo, tako da mi je maknula gaće da provjeri što skrivam u njima. Oblizala je usne i rekla, «Prolaziš.»

Kleknula je na pod i stavila mi kitu u svoja vruća usta dok sam ja sjedio duboko zavaljen na kauču sa skroz idiotskim izrazom lica i gledao kako joj pušačka glava pumpa gore – dolje. Kada je ocijenila da me zagrijala, ustala je i počela se skidati pitajući me da li mi se sviđa. Igrala se sa svojim bradavicama koje su bile skroz ušiljene spuštajući pomalo ruku i prema mokroj pički. Zatim se okrenula da bi mogao vidjeti i kakvo dupe ima. «Znaš što tvoji prijatelji najviše vole kod mene?» pitala me i dalje nagužena. Primila je guzove s obje šake i snažno ih razmaknula pružajući pogled na otvoren šupak.

«Što misliš?» rekla je gledajući me kroz noge. «Znaš koliko puta sam tvojim dečkima dala da mi ga tucaju? Ludi su za analom!»

Teško dišući brzo sam ga drkao očiju fiksiranih na čmar udaljen svega petnaestak centimetara od face. «U petak sam ih u bulju primila svu trojicu», to je rekla samo zato da me mući. «Jebote mali, tri puta su me punili! Kako ti se čini da ti je vlastita mama izredala tri batine, jednu za drugom, u dupetu?» Misliš da sam drolja? Koliko mama tako nešto radi?»

Onda se još više nagnula i raširila šupčinu maksimalno koliko je išlo.

«Tvoja mama je kurva!» govorila je miguljeći razjapljenim šupkom pred mojim očima. «Sviđa ti se to?», pitala je. «Ja sam drolja! Oćeš me jebati kao i tvoji prijatelji? I ti bi mi pokarao dupe?»

Više nisam moga izdržati. Dignuo sam se, zgrabio je i bacio na kauč, popeo se na nju i zakucao joj kurac u kipuću pizdu. Dok sam nabijao stara je vriskala govoreći mi da ju još snažnije jebem. Nabijao sam luđačkom snagom kako bi je natjerao da svrši, ali za još par udaraca ni ja više nisam mogao izdržati, ispraznio sam joj se duboko u pičku.

Kada sam ga izvukao, i dalje mi je bio tvrd i prekriven našim pomiješanim sokovima. Dobro je osmotrila napetu mesinu u mojoj ruci i brzo me pitala, «Oćeš me potrošit u dupe?»

Brzo se naprčila u pseći položaj, a ja sam joj ga bez problema ukliznuo u šupak i počeo muškim ritmom ševit drugu rupu.

«Da!Da!», vriskala je. «Jebi mamino dupe! Svrši mi u guzicu!»

Ševio sam ju jače i brže pazeći da joj svaki zamah muda završi na klitorisu. Nije se šalila, činilo se da joj ovo paše više nego u pičku i da stara kurva stvarno voli anal. Nakon jedva pet minuta pikanja rekao sam da svršavam, a mama mi je rekla da ga nikako ne vadim, već da želi da joj napunim šupak spermom. Ispalio sam treći metak toga dana, ovaj puta duboko u njena crijeva. Kada sam izvukao kitu strovalio sam se na kauč puštajući da mi se mlohava, natečena kita prilijepi za bedro. Stara je došla do daha i stisnula se uz mene.

«Ovo je bilo dobro», rekla je mazeći mi nogu.

«I meni se čini», odgovorio sam. Nakon nekoliko minuta nježnosti progovorila je.

«To ti je OK?», pitala me. «Jebati se sa svojom mamom? Ne peče te savjest?»

«Neee, super je», odgovorio sam. «Oćemo ponovit?»

«Preko vikenda, kada si doma.» To mi je i pasalo.

Prije no što sam taj dan otišao iz njenog stana, mama me odlučila uputiti u neke detalje...

«Jasno ti je da će tvoji prijatelji i dalje dolaziti kada ih pozovem?» Začkomio sam. Nisam znao što da kažem. Očito jebačina sa mnom nije bila dovoljno dobra.

«Zlato shvati, ja imam potrebe. Želim biti s tobom, ali sve što sam ti rekla ranije je istina. Čak ako mi se dopadnu neki drugi muškarci osim tvojih prijatelja, pozvat ću ih i jebat će me.»

Bilo mi je jasno da joj ne mogu određivat kako će živjeti pa sam samo tiho rekao «Znam».

«Možda ću te jednog dana nagraditi», rekla je uz zagonetan osmijeh.

«Kako?», pitao sam.

«Nešto ćemo smisliti». Zatim me poljubila i rekla da se vratim tati.

Učiti za ispite nije bilo lako s obzirom da su mi misli bile sasvim drugdje. Sve o čemu sam razmišljao bila je moja seksi mama i činjenica da se tucala i sa mojim prijateljima. Bio sam zgađen, napaljen i ljubomoran u isto vrijeme. Od onda više ništa nije bilo kao prije. Kada bi dolazio kući nisam se više viđao s prijateljima. Oni nisu imali pojma za mene i mamu, a nisam ih mogao ni spriječiti da je ševe, jer bi stara poludila od bijesa. Nastavit će im davat ma što god ja napravio. A što se može, u svakom slučaju ne volim ju ništa manje. Staro društvo zamijenio sam s curom koja je presretna što svo vrijeme provodim s njom a ne s dečkima. E da je znala s kim ju varam...

Prošlo ljeto svako malo sam prolazio ispred mamine zgrade gledajući čiji auto je parkiran ispred. Dio mene bio je ljubomoran, no s druge strane uvijek bi me se dignuo dok sam zamišljao što sad mama nutra radi. Od kada su se rastali, otkrila je stranu sebe koju je dugo vremena potiskivala; napaljenu kučku koja uživa u ševi. Jedne ljetne nedjelje bio sam kod nje i dok se tuširala tražeći neke svoje stvari našao sam skroz iscijeđenu tubu analnog ovlaživača koja je kada sam bio prošli tjedan bila nova novcata. Ekstra sam se napalio kada sam shvatio da se stara u toj mjeri rauba u dupe. Ja je obično bar jednom sprašim tamo kada se ševimo. Držeći u ruci praznu tubicu shvatio sam ili da ju moji prijatelji duplo više jebu ili da je u redaljke uključila čitavu vojsku mladih jebača. Poznavajući ženu koja me rodila, i to je bilo moguće! Kada se tucamo ponaša se ful kurvinjski i maksimalno se uživljava u jebačinu, ali sam siguran da je s drugima još duplo gora. Vjerojatno zato što sva trojica njenih jebača (barem onih koje sam vidio) imaju veće kare od mene, a stara se od velikih batina raspamećuje... to plus činjenica da je istovremeno puni više frajera. Tek kada joj balavci zaštopaju sve rupe osjeća se ko prava kurva.

Mjesec dana poslije postalo je vruće, jer taj vikend joj je dolazila jedina prijateljica koju je imala, Splićanka Dunja. To je bila atraktivna brineta u ranim četrdesetima, udana majka troje djece. Kada mi je stara rekla da stiže napalio sam se jer sam mislio da će se pridružiti mami i meni, ali stara je odrezala da neće, da sljedeći vikend preskačemo dodajući kako Dunja nema pojma o našem incestuoznom odnosu.

«Nisi joj rekla za Ratka, Borisa i Davora?», pitao sam.

«Jesam», odgovorila je. «Zato i dolazi, da me vidi, a i dogovorila sam već sve s dečkima za subotu navečer.»

Rekla je, kada su pričale na telefon prije nekoliko mjeseci, da ju je Dunja pitala jel već počela izlaziti s frajerima. Dunja je ostala šokirana što mama ševi «klince», kako ih je stara zvala, ali kada joj je izrecitirala mjere tih klinaca, i ova se napalila. E i onda ju je pozvala da dođe i pridruži se akciji.

«Dunja nikad nije prevarila muža», stara je rekla. «Ovo će joj biti krštenje.»

«A ja?», pitao sam. Samo mi je odgovorila da će kada Dunja sljedeći put dođe probat nešto organizirat.

«Znaš da joj ne mogu reći da se karam s vlastitim sinom», rekla je. «Teško je provarila i ovo s frendovima.»

«Očito i ne tako teško», ironično sam se osvrnuo na činjenicu da žena ipak dolazi na grupnjak s klincima koji bi mogli biti i njeni sinovi.

«Zato što je napaljena do bola», mama mi je odgovorila. «Seksualni život joj je za kurac.»

Pino (njen muž) ništa ne sumnja jer mu je rekla da sam usamljena i solo. Nema pojma kako zapravo živim, a i ne sanja da je njegova žena sposobna učiniti ono što smo organizirale za sljedeći vikend.»

Nije mi bilo drago što su me izostavile, ali morao sam se s time pomiriti. Tu subotu ostao sam kod kuće, a mama me natjerala da se zakunem da ih neću špijunirati.

Stara je pokupila Dunju ujutro na aerodromu, a ja sam se dogovorio s curom poslije 9 – nakon što posjetim mamu. Ne može se reći da sam ih baš špijunirao, prije bacio pogled. Kada sam prošao kraj zgrade u 9, Ratkov auto je već bio parkiran. Popeo sam se do stana ali samo da slušam na vratima. Nisam ništa čuo u dnevnom boravku, dakle, već su se prebacili u spavaću... i onda sam otišao curi.

U nedjelju sam nazvao mamu čim je Dunja otputovala natrag u Split.

«Mogu doći?», pitao sam.

«Ne, umorna sam», mama je odgovorila. «Tek sam došla doma.»

Pitao sam da li je Dunjina «inicijacija» bila uspješna.

«Vrlo uspješna!», mama je bila puna sebe. «Izvrsno je prošlo.»

«Nije bila živčana?»

«Je, je... Naravno!», odgovorila je. Cijeli dan se vrpoljila, a kada su se dečki pojavili na vratima od zvona se skoro onesvijestila.

«Kaj je imala na sebi?» Zanimalo me da si što bolje mogu predočiti.

«Nije znala kaj da obuče. Fakat nema ništa provokativno jer ona i Pino ne izlaze, a moja odjeća joj je premala. Ponijela je u torbi samo usku majcu i odrezane traperice, onak do pola bedara. Znam na što ti se prijatelji pale tako da sam joj ih ja još više odrezala.»

«Koliko više?» Počeo sam se napaljivati.

«Skroz do džepova.»

«Jebote sigurno je super izgledala.»

«Aha. Mislila je da nema noge za to, ali Dunja je dosta dobar komad, znaš.»

Iako je bila iscrpljena, stara mi je ispričala dovoljno detalja s njihovog sinoćnjeg tulumčića. Prvo je gledala moju mamu kako to radi, zajebava dečke, izvodi striptiz, vadi im kare... Ona je samo sjedila na stolici raskrečenih očiju i snimala mlade kurčine kako se dižu. Onda se stara odšetala do kauča na kome su bili svi dečki, spustila se na koljena i svoj trojici, liz po liz odjednom pljugala. Kada ih je razrajcala prestala je i rekla im da idu do Dunje i uvale kurčine njoj u usta. Mogao sam ih zamisliti kako se guraju oko nje, nudeći joj batine. Dunja se nervozno nasmiješila i počela ih zbunjeno sisati. Mama je rekla da je ova u početku fakat bila drvena ali onda se opustila i počela čak uzdisati dok im ih je saugala.

«Zvuči kao da joj je to stvarno trebalo.» Stara se složila i nastavila priču. Onda su je skinuli i stavili na kauč. Lizali su joj bradavice, svu su je dobro izmijesili, izlizali pičketinu da bude spremna za ono što slijedi. Dobro napaljeni pobrali su se u spavaću sobu. Tamo su se svi moji frendovi, jedan po jedan, izredali na Dunji.

«Cijelo vrijeme bila je samo s jednim ili ih je i svu trojicu odjednom primila, ono kao ti?»

«Pa naravno da je prošla punjenje!»

«Ko ju je gdje jebao?» Pitao sam sada si ga već lagano drkuckajući.

«Ne sjećam se. Svi su joj se izredali na pički, a dok bi ju jedan punio ja bi drugom pušila dok me treći karao. Onda su je sva trojica potorbala u isto vrijeme, pa su ju sprašili u dupe i to tako da je svaki bio nutra jednu minutu i puštao drugog. Sigurno su joj trošili šupak oko 20 minuta prije no što su se isvršavali nutra.

«Kaj se voli punit u guzicu?», pitao sam

«Aha, i to više nego što je priznala. Znam da je svršila dok su je jebali, po tome znam da je osjetljiva na anal kao i ja. Danas sigurno ne može sjediti koliko je natečena! Nikad prije nije toliko dobila i to još od tako velikih kurčina. Kada su napokon svršili čmar joj je samo ostao zijevati bljujući spermu. Nije se mogao zatvoriti! Izgledalo je kao da je mjesec dana imala zabijen krastavac u dupetu. Dečki su isto bili oduševljeni prizorom. Ona je samo ležala licem zalijepljenim za krevet uživajući u osjećaju i čekala da joj se šupak stisne. Kada je prestalo kapati skvrčila se i sva iscrpljena zaspala. I to ti je, mali moj, to.»

Stara je rekla da me čeka poklon kada sljedeći put dođem. Kada sam ju dovoljno namolio rekla je o čemu se radi: Dunjine gačice, koje joj je mama maznula i neke njene fotke koje je snimila na kojima je u toj uskoj majci i odrezanim trapkama. Dunja nije htjela pozirati izazovnije.

Od onda drkam na te slike. Kada sljedeći put dođe, tko zna... mama ju je uspjela natjerati da prizna svoje tajne fantazije. Od kada se potrošila s «maminim klincima» htjela bi da ju izjebe hrpa kuratih crnaca. Stara ju ohrabruje da bi si to trebala probat realizirati, ali Dunja nema pojma kako, no obzirom da se ista ideja vrti i po maminoj glavi, sigurno će obje uskoro pakirati kofere.

Nije sigurno da ću i ja u budućnosti karat Dunju, tako da se za sada, iako ne volim biti izostavljen, moram zadovoljit mamom i svojom curom, a vjerujte mi da to uopće nije loše. Stara i ja sada smo uigrani kao stari ljubavnici; pogotovo što su mi bivši prijatelji zauzeti kod svojih obitelji. Ovaj vikend karat ću joj dupe koliko god je to moguće.

Stari i dalje nema pojma što se događa između mene, mame i mojih bivših prijatelja. Kada ju odem posjetiti misli da sam samo dobar sin. Nije ni svjestan koliko dobar!

Dvije mame, dva sina


Nedavno sam s mamom razgovarao o «ljetu».

«Čega se najbolje sjećaš?», pitao sam je.

«Samo svega!», odgovorila je.

«Da...», dodao sam, «takve stvari nije lako zaboraviti.»

Diže mi se i na samu pomisao na osmi mjesec 1995; kada sam izgubio nevinost s mamom, tetom i bratićem.

Kada sam još bio klinac moj je ujak unajmio planinsku kuću na Soči, u Sloveniji, u kojoj su naše dvije obitelji trebale provesti tjedan dana ljetnih praznika. Stari je, braneći se da ne može ostaviti posao, ostao u Zagrebu, a ionako nije bio neki planinarski tip. Svima nam je zbog toga potajno bilo drago. Brak mojih roditelja odavno je bio samo formalnost, a ujak i tata nikada se nisu podnosili.

I tako smo se tog ponedjeljka ujak Vlado, ujna Lovorka, moj bratić Robert, stara i ja utrpali u njihov Citroen karavan i zapalili u deželu. Ujna je bila prava rasna Hercegovka; 43 godine, čvrste građe, kratke crne kose, tamnog tena i očiju, i glasnog prodornog smijeha. Onda to nisam kužio, ali Lovorka je bila dobar komad. Robi, koji je bio tamnoput na staru, sjedio je na stražnjem sjedištu između mene i moja mame Marije, sitne plavooke blondine najsvijetlijeg tena koji možete zamisliti. Godine profesionalnog baleta oblikovale su joj savršene vretenaste noge; celulit tu nije imao nikakve šanse. Ja sam bio baš kao i ona, samo tamnije kože.

Kada smo napokon stigli na Bovec bili smo umorni, uzbuđeni ali i malo razočarani. Kuća nije baš bila previše originalna, više obična novogradnja koju su u turističkoj agenciji prodavali pod pravu slovensku hižu. Dvokatnica s tri spavaće sobe; dvije na tavanu i jednom na prvoj etaži, odmah pored kuhinje. Robi i ja bili smo u jednoj, mama u drugoj, a ujak i ujna u trećoj spavaonici u prizemlju. Raspakirali smo se i uz hladnu coca colu raspravljali kako ćemo sve uživati u ovom tjednu. Svjež planinski zrak bio je savršen, tim više što smo za sobom ostavili toplotni udar.

Prvih nekoliko dana ništa se specijalno nije događalao. Ujak se motao oko kuće, mama i ujna razgovarale su o glupostima, a ja i Robi motali smo se oko rijeke.

I onda je svanulo «to jutro» kada je Vlado primio telefonski poziv zbog kojeg se morao vratiti u Zagreb. Zvali su ga hitno s posla jer je kao serviser klima uređaja ovo bila puna sezona za njegov biznis, a glavni rashladni sistem u nekoj firmi je otišao u k... Kada smo već pomislili da ćemo se morat ranije vratiti, ujak je rekao da mu za servis neće trebati više od par sati i da će prije mraka već biti natrag na planini. Oko osam navečer ujna se nervozno vrtila po kući jer Vlado još nije stigao. Tada je zazvonio telefon i ujak je javio kako će prespavati u Zagrebu i doći rano ujutro. Ostali smo sami; dvije uspaljene sredovječne žene i dva divlja klinca.

Robi i ja otišli smo u našu sobu, sjeli na krevet i razgovarali o curama, iako nismo imali nikakvog iskustva sa seksom. Sjećam se da sam se palio na sisatu brinetu koja se zvala Iva Furner. Napravio sam veliku grešku kada sam Furnericu jednom spomenuo i mami koja je odmah popizdila od majčinske ljubomore.

«Nemoj se petljati s tim kurvicama po školi!», nervozno je reagirala.

«Zakaj misliš da su kurvice? Cure su skroz ok...», odgovorio sam.

Tko zna, možda je imala i pravo, ali ja to nikad nisam saznao. Sljedeća majčina rečenica me šokirala: «Da imamo love točno bi platila nekoj iskusnoj babi da te uči!» Na sreću po moje mentalno zdravlje, brzo sam zaboravio taj razgovor tako da sam sada, prilično normalan, pričao s bratićem o Ivi i drugim pičkama.

U međuvremenu, na kuhinjskoj klupi razgovarale su i mama i ujna. E da smo samo znali o čemu pričaju! Naravno, stara je pokrenula temu o ljubljenim sinekima i užasnoj pomisli da se isti troše sa «školskim droljicama». Ujni isto nije bilo svejedno, no nije se tako bolesno zakačila za naš seksualni život. Ne znam kako joj nije bilo neugodno, ali Lovorki je ponovila svoju fiksaciju o «starijoj iskusnoj mački koja bi nas trebala uvesti u ševu.» Kada nije izvukla željenu reakciju, pogledala je ujnu, «A šta kažeš da MI to napravimo?»

«Napravimo što?», flegma je odgovorila Lovorka.

«Učimo dečke.»

«Ševiti!?» Lovorka je šokirano prošaptala. Mama je samo okrenula glavu i nastala je još jedna pauza.

«Marija... to je incest.»

Stara je uzdahnula i rekla «Lovorka, ne moraliziraj! Baš se prava našla...»

Nakon napete tišine mama se ohrabrila. «No dobro, ako ti nećeš, JA ću!», odbrusila je ujni. «Idem smjesta gore, i pojebat ću ne samo mog, već i tvog sina!» Lovorkine oči su bile izbuljene, usta su joj rašireno visila. Pokušala je nešto reći, ali nije uspijevala.

«Šta je sad?», majka je pitala.

Vrteći glavom i mašući nervozno rukama Lovorka je bila zbunjena. «Ne znam... nemam pojma... Pa ne možemo to, jesi luda! Jednostavno.... joj...»

«A u kom kurcu je problem? Šta ne znaš?», stara se nije dala. «Da nije NORMALNO?» Lovorka je šutila.

«Hoćeš da se zamijenimo?», predložila je moja majka.

«Zamijenimo?»

«Da. Znaš šta mislim. Ja ću sredit tvog malog, a ti pojebi mog.»

Lovorka je dugo zurila u majku s nevjericom dok konačno nije progovorila, «Ti si stvarno za to, ha?»

Stara je kimnula. «Razmišljam o tome već nekoliko mjeseci, i pokušavam skupiti hrabrost. Vidi, Vlade nema večeras. A i nije da se nisi ševila s drugima. I ja se kurvam okolo, znaš...»

«Ma ok, ali ovo je drugačije.»

Govoreći sve tiše mama je bila uporna «Lovorka, gore su dva mlada muškarca, ne dječaka. Muškarca. Muškarca koji se nikad do sad nisu jebali. Zašto ih mi ne bi uputile dok se nisu upetljali s droljicama, isfrustrirali se i pokupili pitaj boga kakvu boleštinu? Osim toga», nasmiješila se, «sigurna sam da će nam svima biti zabavno.»

I dalje se cereći, dodala je «Oni su jako zgodni dečki, znaš?»

Ujnino lice napokon se razvuklo u osmijeh. Zatresla je glavom. «A od kud znaš da će oni biti za?»

«Idemo saznati...»
«Kuc, kuc», začuo sam mamin glas. Kada su se vrata otvorila Robert i ja sjedili smo na podu.

«Dečki, oćete s nama gledat televiziju?», stara je veselo pitala. Nismo odgovorili. Kako? I mama i ujna Lovorka bile su odjevene samo u gaćice i male potkošuljice. Zašto su bile polugole nismo imali pojma, no nismo se mogli nagledati majčinih mišićavih bedara, bijelih poput vrhnja i dugih vitkih nogu Robijeve stare. Obojica smo utihnuli dok su nas mamice nagovarale da se spustimo u dnevni boravak. Šutke smo odskakutali niz stepenice, one su išle za nama nešto sigurnijim koracima. Robert i ja sjeli smo na stolice, dok su se Lovorka i Marija smjestile na kauču. Televiziju smo gledali u tišini, ali su nam oči stalno bježale na njihove ispružene noge. Čak smo im mogli zijevat i u gaćice! Kako smo i mi bili samo u boksericama i potkošuljama, stalno smo se vrpoljili mijenjajući položaj da nam majke ne bi vidjele tvrde kurčine. U sobi je definitivno bilo napeto.

«Robert!» moja mama je viknula, na što smo obojica odskočili u zrak.

«Imaš djevojku?» Izgledao je šokirano. Nervozno se nasmiješio, očima okrznuo Lovorku i rekao «Ne». Nakon kratke pauze stara nas je opet prozvala, «A, jel uopće imate iskustva s curama? Pornići se ne računaju.»

Gledajući u pod, u istom času smo rekli da nemamo. Stara je uto uzela daljinski, ugasila televizor i okrenula se prema Lovorki. «Mislim da je vrijeme da ova dvojica nešto nauče, ne čini ti se?»

Užasno nervozna, ujna Lovorka neuvjerljivo je propentala «Da..., naravno, naravno!» Nisam se mogao odlučiti tko je bio prestrašeniji: mi ili Lovorka.

Stara je zato bila skroz cool. Dignula se i polako skinula potkošulju, cijelo vrijeme se smijuljeći i gledajući ravno u oči malo mene, malo Roberta. Sada kada je postalo jasno da ona tu vodi, bila je još sigurnija. Bacila je potkošulju na pod. Njene zrele grudi i čvrste ružičaste bradavice vapile su za gladnim ustima. Ne mičući oči s nas, skinula je gaćice ispod kojih je sijevnuo njen blond muf. Podigla je ruke u zrak, i plesnom figurom nam pokazala svoje veliko, bijelo dupe. Lagano se izvijala u kukovima. Bože, kako joj je guza bila seksi! Pravi komad! Robi i ja teško smo disali, gutali je očima sada već manje nervozni.

«Ajde Lovorka!», stara je rekla. Ujna je bila puno neodlučnija. Čak nas nije mogla gledati dok je puštala da joj potkošulja sklizne na parket. U svakom slučaju, bilo je vrijedno čekanja.

«Vau!», Robertu je pobjeglo. Lovorka je bila šokirana što joj je sin tako reagirao na sise. Nije se imala razloga čuditi. Ujnine grudi bile su puno veće od maminih, samo malo su visile, ali na neki jebozovan način, a bradavice su joj bile velike i tamne. Isuse, stvarno nisam mogao skužiti zašto ju je Vlado varao! Dok su joj se ruke spuštale prema gaćicama, oči su joj govorile «kako da se izvučem iz ovoga?» Prekasno. Polako je skinula gaće pokazujući nam svoj tamni grmić. Kada su joj pale na pod pogledao sam bratića; jedva je disao i oblizivao si je usne!

Mama se stala pored ukočene Lovorke i počela je okretati kao lutku pokazujući nam njenu guzicu. Zatim ju je opet okrenula sisama prema nama i osmjehnula se s odobravanjem. Robi i ja smo ih pasli ko blesavi. Tada sam primijetio da mami iz pičke vire usmine i da su joj već prilično mokre. Kada su nam se dobro pokazale, sjele su natrag na kauč. Mama je rekla «Ok dečki. Sad je vaš red!» Bratić se grčevito nasmijao, a ja sam zgroženo odmaknuo pogled. Bio sam prestravljen. Mama me strogo pogledala u oči i rekla «Skidaj majcu. I ti Robi.» Polako sam se počeo svlačiti, baš kao i on. Ustali smo i počeli se oslobađati krpica preko glave. Moja stara nas je netremice fiksirala u mokre mrlje na izbočenim boksericama, a s usana joj se nije micao onaj đavolji osmijeh.

«Sad gaće», rekla je.

Tada smo tiho skinuli i njih. Bez riječi smo ih odbacili na pod, oslobađajući mlade, tvrde, tinejdžerske kurčeve da slobodno lamaću po zraku. Moja kara u to je vrijeme bila dugačka samo trinaest centimetara, dok je Robijev bio oko sedamnaest, i dosta deblji.

Oči od moje stare su iskočile. Zaboravila je disati, samo je raširenih slinavih usta buljila u naše mlade dignute kurčine. Čak sam primijetio da nas ujna dolje gleda puno detaljnije i s još više požude u očima od mame.

«Pa dečki, stvarno ste se protegnuli!», stara nam je popaljeno dobacila.

«I ovjesili!», dodala je ujna.

Seksualna napetost u sobi bila je strašna. Gledajući naše gole stare, Robert se teško suzdržavao da ne nateže svoju kameno tvrdu karu koja se svakim «slučajnim» dodorom sve više punila. Mama je prestala tupo buljiti, pogledala me i rekla «Hajde!» I ja sam se počeo igrati s malim. Dok smo Robi i ja energično drkali razvlačeći slinu po kitama, stara više nije mogla izdržati. Raširila je noge i počela si žuljati klitoris. Pička joj je bila mokra kao da se upišala, a klit joj je iskočio uperen ravno u nas. Čak se i ujna oblizivala gledajući nas kako drkamo. Rukom je mijesila ogromnu sisu, dok je drugu skliznula na mokru, dlakavu pičku. Robi i ja počeli smo stenjati snimajući stare kako si razvlače pičketine, a i one su pri pogledu na napaljene kurate sinove žestoko trljale mufove i glasno dahtale. Dvije zgodne tete i dva mlada nevina komada samo su sekunde dijelile od žestoke jebačine koja će nekima biti prva.

«O Bože, Lovorka. Stvarno imaju dobre kurčine», mama je jecala ne skidajući ruku s razdrkanog klita.

«Ahhhh» ujna je odgovorila.

Stara je onda prekinula čaroliju, i na opće iznenađenje ustala. «Dođite na kauč», rekla nam je. Lovorka se isto prestala trljati i dignula se da nam napravi mjesta. Bože, kako su joj prsti bili mokri! Kada smo sjeli mama je nježno rekla, «Sad ćemo se svi jebati. Dečki, postat ćete muškarci.» Zatim je uz osmijeh dodala «Spremni?»

«Uh, da, jesmo...» odgovorili smo ne baš sto posto sigurni. Sjela je između mene i bratića i primila mi kurac u šaku ljepljivu od pičkinih sokova. Nekoliko puta ga je potegnula. «Erekcija od mog sina!», ponosno je rekla više sebi.

Zatim je pognula glavu i strpala ga u usta. Prvo sam bio šokiran, a bojao sam se i da Robiju oči ne iskoče iz glave dok je gledao kako mi kurac nestaje u maminom ždrijelu. Par puta se odsklizala na njemu gore dolje, prekrivajući ga slinom. Osjećaj je bio fantastičan! Jezik joj je bio tako vruć i sklizak dok ga je sanjkala od korijena do glavića. Sve sam teže disao dok mi ga je pušila, uživajući u svakom detalju, no onda ga je izvadila iz usta i okrenula se prema Robertu. Lijevom rukom i dalje se igrala mokrom kurčinom, a desnom je primila njegov i gurnula si ga u usta. Dok smo se mi tako zabavljali, ujna je samo stajala gola i gledala kako stara puši kitu njenom sinu.

«Lovorka, dođi ovdje», mama ju je pozvala. «Gle kak mu je velik!», rekla je držeći Robijev kurac. Potom se pomaknula i kimnula ujni da klekne. I je. Prvo je samo piljila u njegov ogroman organ, a onda ga je primila u ruku i počela nježno pumpati.

«Sviđa ti se tako?» Ujna je blago pitala.

«Da mama. Puši mi ga onak ko teta Marija», Robert je odgovorio.

Onda je Lovorka svom sinu prilično polako i nesigurno popljugala kurac. Lizala je i sisala dosta sporo, ali Robi je ipak uživao. Moja stara je bila puno bolja; živo mi ga je saugala, lickala, nadrkavala rukom sve dok više nisam mogao izdržati. Počeo sam uzdisati sve glasnije i glasnije kako mi se bližio orgazam. Brzo sam zgrabio staru za kosu i počeo štrcati spermu u njena usta. Kada sam prestao svršavati. Nije mi prestala sisati već je samo to radila nekako drugačije; pazila je da svaki put kad izbacim mlaz bude spremna i proguta ga. Tako me obrađivala sve dok mi nisu ishlapila jaja, a ona progutala svaku kap. Koja prva pljuga, i to još od prave profesionalke!

U istom času Robert se počeo prazniti u Lovorkina usta. Oči su joj se skroz zaokružile kada je osjetila sinovo sjeme ispaljeno u grlo. Zatim je zažmirila i sve marljivo popila.

Nakon ovakve obrade svo četvoro samo smo se smijuljili.

«Mmm dečki, stvrano ste ukusni», mama je rekla. Robi i ja bili smo u raju. Naravno da sam drkajući naučio što je orgazam, ali to nije ni približno bilo kao ovo.

Stara se nakon kratke pauze dignula i rekla nam da je slijedimo u sobu. Bio je to čudan prizor, mislim, hodati uz stepenice iza mamine gole guze. Nikad prije nisam vidio ništa slično, a škicnuvši Robija bilo je jasno da nije ni on – slina mu je doslovno visila niz bradu dok je gutao to veliko dupe od maslaca...


Kada smo ušli u maminu sobu, stara se bacila na krevet i pozvala Lovorku da napravi isto, dok smo ih mi dečkići samo gledali.

«Kaj sad?» Robert je pitao.

«Je, a kaj misliš, mali? Sad bumo si lepo svršili», mama je rekla prostačkim glasom kurve. Lovorka se ušaltala u njenu spiku i odvratno zasmijuljila. Stara je otpila gutljaj iz flaše s rakijom na stolu, i zavalila se na krevet. Dignula je noge u zrak, raširila ih pokazujući nam svoju mokru pizdu i gledajući u mene rekla «Gurnut ćeš svoj kurac ovdje. To bu bilo jaaaako lepo!»

«Jebat ćemo se?!» Robert je pitao kao da je pao s marsa.

«Tako je mladiću!», stara je odgovorila. «Napravit ćemo muškarce od vas.»

Ujna se nezadovoljno okrenula prema majci i tiho, da ju mi ne čujemo, rekla «Ja bi da mi prvo ližu pizdu.»

«Možda kasnije», mamica je bila stroga kao i obično. «Idemo se više izjebat. Nemrem to stalno odgađat!»

Pretpostavljam da je pomisao na tucanje s vlastitim sinom, dok mu još i oduzima nevinost, bila dovoljna predigra za staru. Tada je ugledala da mi se kurac opet dignuo i povukla me na sebe na krevet. Poklopio sam je ne znajući šta da sad radim dok mi je kurac lupkao po mokrom mesu oko njene pičke. Mama me prvo malo grlila da me opusti, a onda je jednom rukom potražila kitu i namjestila je na metu, a drugom me pomicala tako da mi tijelo bude pod pravim kutem za tucanje. Kada mi je glavić centrirala na sam otvor pičke, rekla je «Evo ga. Sad gurni!» I jesam.

Misleći da su njezina usta najdivnije mjesto na svijetu nisam imao pojma da postoji i ovakav užitak. Sa svih strana nevjerojatna toplina slijevala se u moj tinejdžerski kurac dok sam ga centimetar po centimetar gurao sve dublje u mamu. U tom trenutku pobudio mi se instinkt, nekakvo prirođeno znanje ševe; počeo sam ga spontano izvlačiti pa opet nabijati natrag. Ponavljao sam tu kretnju sve dok nisam ulovio ritam i postao dovoljno siguran da mogu mijenjati snagu uboda i brzinu kojom tucam maminu mačkicu. Bilo je taaaako dobro i to ne samo meni; mama je dahtala sa svakim ubodom moje kite, a kada sam ubacio u veću brzinu počela se i nekontrolirano provaljivat.

«Oh, da dušo! Ooooh, daaa! To je tooo! Tako se jebe! Tako se jebe mamicu, zlato moje!!! Karaj mamicu, boga mu aaaahhhh!»

Na desnoj strani kreveta moj je bratić istovremeno tucao pičić svoje mame još žešće nego ja. Robi je bio skroz neprepoznatljiv. Kao da ga neko vuče za kurac kroz ujninu pičku, s bolnim izrazom lica divljački se zabijao i odljepljivao od njene dlakave špilje vičući stalno istim ritmom «Da! Da! Da!» Lovorka nije bila brbljava, samo bi svaki svaki udar njegove velike kurčine dočekala napaljenim hripljanjem. Malo planinsko potkrovlje treslo se od zvukova fantastičnog seksa. Krevet se tresao kao pogođen najsnažnijim potresom pod mojim i bratićevim udarima incestuoznog razdjevičavanja u razgibane mufove naših mamica. U ovom drugom pražnjenju jaja držali smo se puno bolje; jebali smo duže, pružajući zrelim pičkama aktivan trening. Osjetio sam napetost u jajima i još ubrzao ritam ševe do tisuću udara u minuti ispaljujući rafal za rafalom duboko zabijen u pički, na što je mama kao pod napadajem šizofrenije probulaznila «Oh da dušo! Daj mamici svaku kap! Daaaa! Puni me!!!!»

Samo sam ležao na njoj osjećajući kako mi se kurac prazni u starinoj mokroj pizdi. Vrućina koja se širila iz kare zabijene u još nahajcaniju rupu preplavila me po cijelom tijelu miješajući se s maminim isparavanjima. Nježno me zagrlila i milovala po plavoj kosi. Njena bebica upravo je postala muškarac i to u istom procijepu iz kojeg je izašla prije toliko godina.

Lovorka i Robert nisu bili nezaposleni, ujna je doslovno balavila po jastuku dok ju je moj bratić tankao bijelom naftom.

«Mhhhh,» mama mi je stenjala u uho, «karaj mami, daj joj svoju spermicu. Ti si sad mamina muškarčina!» Čuvši te riječi kurac mi je opet poskočio u njoj. Stara se pomaknula da ga lakše mogu izvaditi iz nje, ponovno dignutog al zadovoljenog. Iscrpljen kao nakon dvosatnog dizanja utega srušio sam pored njenih nogu, a Robert koji je baš napunio svoju majku pokušavao je doći do daha.

«Eto, sad ste muškarci!» mama je teatralno izjavila. «Kak je bilo, Lovorka?»

«Mmmm, baš dobro,» Ujna je prigušeno odgovorila.

«Bogme i je», stara je komentirala zureći u Robijev i dalje dignut kurac. Nisam to onda još kužio, žena koja me rodila bila je bolesna na velike batine, a bratiću se jedna takva klatila pred njenim očima. Kurcožderka to nije mogla propustiti, jednostavno ga je pitala da li bi ju htio pojebati. Mene malo iznenadilo, no on je smjesta rekao «Daa!» i skočio na noge. Odgurnuo me rukom, i sada znajući kako se to radi, prislonio glavić na razmočenu pičku moje majke. Kad joj ga je skroz metnuo počeli su skladno stenjati. Lovorka i ja kao u kazalištu, mirno da ne ometamo predstavu, gledali smo kako njen sin jebe moju mamu. Bilo je očito da se oboje tope od užitka i da ih niko ne bi uspio razdvojiti, pa čak ni da se u sobi pojavi moj stari ili ujak Vlado. Stajao sam tako dignute kite, a onda mi je postalo glupo. Pogledao sam ujnu da vidim kak ona doživljava situaciju. Bila je raskrečena na krevetu, a kada su nam se pogledi sreli nasmiješila mi se izazivački i još više raširila noge pokazujući prstom na svoju pizdu. E, to je već bilo bolje. Sad ću ja pokarat njegovu mamu, kad smo kod toga...

Legao sam na nju i spretno ga naciljao na mokru škulju. Lovorka i ja pogledali smo se i nasmiješili mom novom znanju tucanja. Zatim sam joj ukliznuo kitu. U početku me pažljivo držala za guzu i tek kad se uvjerila da sam se skroz ufurao i sigurnim je zamasima divlje punio nekoliko minuta, prebacila je dlanove na moja uznojena leđa. Spontano sam se ušaltao u ritam uzdaha koji su proizvodili Robi i moja stara. Ujna je počela miješati spremno dočekujući moje udare istom silinom nabijanja pičke. Sa svakim ubodom Lovorka bi mi zacvilila u uho, a ja sam joj totalno popaljen počeo ljubiti vrat i skroz izvan kontrole prebacio se na tople rastvorene usne. Čini se da ju je to malo zateklo, no brzo se privikla i spremno ispružila jezik. Znam da smo bili u više nego neobičnoj situaciji; dečkić strastveno žvali svoju četrdesettrogodišnju ujnu dok joj kurčinom rastura zrelu pizdu, ali tako uspaljeni htjeli smo ispremiješati sve sokove – od sline do prvih kapljica kojima mi je mali proplakao u njenoj pički. Jebali smo se svim srcem i tijelima, no ono što je Robi radio mojoj staroj više je ličilo oluji nego seksu.

«Jače Robi, jače!», mama je urlikala dok ju je bratić jebao poput životinje. «Ooooajjjh!», svršavajući je rikala.

Ujna je vratila ruke na moje guzove i palucanje jezičinom zamijenila glasnim uzdisanjem. Kako joj se bližio orgazam sve me jače nabijala u sebe; desnu ruku na mom dupetu zamijenila je stopalom tako da me sada doslovno šutirala u guzicu kako bi si u gladnu pičku nabila što više srednjoškolske kurčine. Ja nisam dahtao. Jednom sam glasno uzdahnuo i ispraznio jaja. Lovorka me izbezumljeno molila da ne prestanem pumpati jer će i ona sad svršiti. Pritisnula je nogu na mojim guzovima kao rakova klješta i brzo miješajući velikom dupendarom lovila posljednje kapi iz mog već omlohavljenog kurca. Kada smo došli do daha bratić i ja odlijepili smo umorna tijela od naših uznojenih mamica i legli među njih.

«Dobri ste, dečki! Jelda Lovorka?», mama je rekla.

«Definitivno!», ujna je potvrdila držeći ruku na zaspermanoj pici.

«I kak vam se sviđa svijet seksa?», zanimalo je staru.

Robert i ja smo se nasmijali. «Pa nije loše», bratić je rekao a ja sam se složio. Još smo malo spikali o ševi i šta nam je bilo najbolje, al ne dugo. Dva klinca u sobi s dvije gole pičke nisu mogla ostati na riječima.

«Kaj?! Još bi?», mama je cvjetala. Osjećali smo se kao vrhunski jebači; kurčeviti, potentni, pravi muškarci. Nakesili smo se i počeli opet nadrkavati kurčine. Da, htjeli smo još ševit! Mame su se isto nasmijale a oči su im veselo sjajile. I one bi se ponovo tucale.

«Ajmo probat ovak...» Stara mi je rekla da se dignem i stanem pred nju. Ona je i dalje sjedila na krevetu, primila mi je rukom kurac i strpala si ga u usta. Kada ga je dobro zabalavila popela se na krevet na sve četiri i rekla mi «Zlato dođi iza mene i zabij mi ga odostraga.»

MOLIM? Robert i ja bili smo šokirani. Jel ovo istina? Čak je i Lovorka izgledala iznenađeno.

«Ajde!», mama me požurivala. «Nabij mi ga u dupe, samo polako guraj.» kada sam stao iza nje, raširio sam velike guzove i ugledao malu, stisnutu ružičastu rupicu. Tako nježna bila je u priličnom neskladu s razvaljenom velikom pizdurinom. Stavio sam glavić na otvor i u paničnom strahu da je ne povrijedim nevoljko gurnuo. Polako sam povećavo pritisak. Glavić mi je uskočio u mamin šupak pa malo po malo i ostatak karine. Vruć kao i pička, čmar joj je bio uzak, puno uži od rupe koju sam do sada jebao, i to mi se jako svidjelo.

Uvjerivši se da je s nama sve ok, Robi se okrenuo prema svojoj mami i pitao je da li joj ga može zaprdekati u dupe. Lovorka se uopće nije činila spremnom za analnu akciju, al kad joj je mama nervozno dobacila «Zajebi sranja, idemo ih naučiti sve», pomaknula se pored stare, naprčila u isti položaj spremna da ju sin pojebe u serulju.

«Sad polako Robi, polako!» smirivala ga je bojeći se da će joj napaljen kakav je bio rasturiti prkno.

Ja sam svoju majčicu neštedimice tucao držeći je malo za bokove, malo za struk i nabijao duboko koliko mi je to crijevo dozvoljavalo.

«O da, o da! Tako se to radi!», mama je mrmljala. Bio sam iskreno iznenađen što joj se ševljenje čmara stvarno sviđalo. Meni je bilo super, povremeno sam si davao oduška dahtanjem, a ona je kada se stvar zahuktala zgrabila šakom pičić i trljala si klitoris. Ujna se isto skulirala, opustila guzu i pustila Roberta da ju hobla svojom velikom tamnom karom. Kao i u neseksualnim situacijama bratić i ja počeli smo se igrati; uštimali smo ševu tako da nam kare u isto vrijeme ulaze i izlaze iz mama. Nije to povećavalo užitak, bila je to obična zajebancija ali smo se smijuljili jer nas je zabavljalo kako i jednoj i drugoj čmarovi škripe u istom času.

«Smjesta prestanite! Obojica!», mama se izderala sjebavajući nam ritam. Onda nam je naredila da zamijenimo mjesta. «Vau!», obojica smo pomislili. Stara je baš bila ocvala perverznjača. Dok sam izvlačio kurac iz maminog šupka bio sam zadivljen rupom koju sam izjebao u njoj.

Nespretno smo se gegali stršećih kuraca zamazanih tragovima dreka po krevetu mijenjajući pozicije. Primio sam se za ujnino stameno dupe da ne padnem onako ošamućen ševom na mekanom madracu, i skužio kako je tunel u njoj, zahvaljujući bratićevoj debeloj burgiji još impozantniji. Snimio sam i razliku u dupetu; mamino je bilo okruglo i bijelo, a Lovorkino uže, više četvrtasto i boje bijele kave s tamnosmeđim čmarom i gotovo crnim usminama niz koje su sokovi kapali na poplun. Čine se da je ujna ipak uživala u gužnji.

Pazeći da joj budem dobar kao i Robi, prislonio sam svoj, ne više ružičast kurac na njen taman šupak. Polako sam ušao upijajući toplinu debelog crijeva. Izgledalo je da joj paše pa sam ga nabio skroz do jaja. I onda sam počeo jebati, loveći ritam koji meni odgovara. Držao sam je oko struka pumpajući sve brže i brže. Osjećaj kurčine u dupetu počeo mi se opako sviđati. Znao sam svakim novim zamahom da će mi baš tucanje u šupak postati omiljena vrsta seksa. Primijetio sam da je Lovorka opustila mišiće u nogama i počela oblizivati usne kao kad sam joj punio pičkicu, što mi je još više napumpalo jaja. Davao sam sve od sebe da i ja i ona uživamo koliko god je to moguće, na šta mi je uzvraćala grčenjem svoje smeđe rupe koje je pratila prtljanjem po klitorisu. Ujna je, ma kako ju čovjek jebao, samo stenjala, dok se stara, to sam sad već naučio, derala pod kurčinom ko koza.

«O, da! Tucaj mi dupe!» cvilila je Robiju. «Ooooh, kako mi dobro nabijaš tu veliku kitu u kenjaru! Daj da svršim, daj da svršim!» Robi je fanatično bubao, a prizor njegove čokoladne kurčine kako izlazi i nestaje u maminom rozom šupku bio je fakat napaljiv. Klitoris joj je lamatao kao zvono na kravi dok je prasica opet svršavala. Njih dvoje tako su me napalili da sam zgrabio Lovorku za kukove i počeo jebati ko blesav u nadi da ću joj kurčinom raspoloviti dupe. Ujni je samo to trebalo da se počne ritati i uz «Ahhhh, ahh, ahh! I ohhh, ohh, ohh» svršavati punjena mojom spermom. Primijetio sam da bratić drži mamu oko struka stisnutu uz sebe i uopće se ne pomiče. Kurac mu je bio ukopan duboku u njenoj guzi, znojno zgrčeno lice izdalo ga je da upravo prazni sve što ima u njen čmar.

Totalno presušeni, Robi i ja izvadili smo kare iz naših majčica i opet se divili kanjonima koje smo iskopali. Cure su se izjebane uz zvuk prdeža srušile kao krpene lutke na krevet i mama nam je rekla da se odemo u kupaonicu očistiti. Kada smo se osvježeni vratili, one su i dalje liječile jebačke rane. «Dečki, stvarno brzo učite!», stara je bila impresionirana.

«Klinci se ne šale!», Lovorka je blaženo dodala.

Već je bilo prilično kasno, a stare bile umorne i željne tuširanja i dobrog sna. Robert i ja bili smo prilično razočarani.

«Oćemo sutra opet?» pitao sam. Lovorka me pogledala u stilu «Mora da se zajebavaš?»

«Ujak ti se vraća sutra, si zaboravio?», stara je odsjekla. Međusobno smo se izgrlili i izljubili uz «Laku noć» i «Volim te».

Kasnije u našoj sobi Robert i ja vrtili smo najbolje fore večeri: «Pušenje mi je bilo genijalno; Kaj ti se više sviđa, trpati pičku ili šupak?; Pizda tvoje stare bila je tak mokra!; Znam, i čmar tvoje je super!»

Stvarno smo dobro spavali!


Sljedeće jutro Robert i ja probudili smo se s bolnim erekcijama. Dok smo si drkali pod plahtama užasavali smo se mogućnosti da više nećemo ševiti.

«E, ajmo nać stare dok mi se tata još nije vratio», rekao je.

«Jebote, brzo», odgovorio sam.

Kada smo se pokušali uvući u maminu sobu, razočarano smo ustanovili da je nema. Skontali smo da su pičke (mame) sigurno dolje, pa smo se željni zornjaka goli sa žestoko dignutim batinama spustili niz stepenice. Al kad smo došli u boravak, čuli smo iz kuhinje ujakov glas. «Shit!», pomislili smo. «Staro govno već je stiglo.» Panično smo se otišli obući u sobu. Kad smo se opet spustili, ovaj put pristojni, Vlado nas je srdačno pozdravio a mame su izgledale zabrinuto. Očima su nas doslovno preklinjale da ne kažemo ili napravimo nešto glupo. Da su samo znale kak smo, onak goli, skoro zajebali do maksimuma. Doručkovali smo uz površan razgovor i ubrzo se razbježali svako svojim putem. Poslije sam se često pitao šta bi bilo da je ujak u tom trenutku kada smo ga čuli na stepenicama šutio, pa da smo mi dvojica stvarno ušli sa isukanim erekcijama u kuhinju. Kako bi reagirao da nas je vidio i shvatio šta se događalo u planinskoj kućici dok je bio u Zagrebu? Da je zbrojio dva i dva kako su mu žena i sestra pojebale svoje srednjoškolske sinove prošlu noć? Sve bi nas pohapsili!

Sljedećih nekoliko dana u brdima, stalno sam, kada bi ostali solo proganjao staru «Pa zar se ne možemo malo maknuti od ujaka?» Ona bi samo tužno uzdahnula i skrenula pogled. Bila je svjesna da je zapravo napravila sranje. Kako sada smiriti dva klinca podivljalih hormona koji su vapili za svojim mamicama? Zadnji dan uspjela je ipak nešto smisliti. Dok je ujak rezbario neku granu ispred kuće povukla je Lovorku na stranu i konspirativno joj šaptala na uho. Par minuta poslije čuo sam ujnin glas «Robi, dođi!», a mama je rekla svom burazu da nas neće biti neko vrijeme.

«Di idete?», pitao je.

«Ma tu su navodno neki slapovi. Idemo ih potražit», stara je odgovorila.

«A ja nisam pozvan?», spustio je nožić na zemlju.

«Pa vidim da si zauzet, kaj ću te onda bezveze zvat...»

«Dobro, dobro», počeo se smijati «Ne bi ni išel po tom kamenju se pentrat.»

Kad smo odmakli na sigurnu udaljenost od Vladinog uha pitao sam mamu gdje idemo.

«Na tajno mjesto koje sam jučer pronašla», odgovorila je.

«Zakaj?», bratić nije kužio.

«Mislile smo da bi htjeli da vam se još jednom popuše kurčevi», tiho mu je rekla.

Nato smo se nas dvojica tako napalili da smo jedva hodali od kvrga u gaćama, a stare su se zagrlile i počele smijuljiti. Nakon nekoliko minuta hoda majka je rukom pokazala na veliko oboreno drvo. Lokacija sa svim tim trnjem i blatom nije bila idealno, no mi smo se spremno skinuli pred zadovoljnim pogledima i osmjesima naših mamica. Kare su nam se smjesta dignule do prave tvrdoće za fuk. Razmjestili smo gaćice i ostalu robu po deblu da bude bar nešto ugodnije, a stare, obučene u traperice, jednostavno su kleknule na lišće ispred nas; svaka nasuprot svog sina. Majka mi je primila napetu batinu u ruku i počela se igrati s jajima. «Moj sin postao je takva MUŠKARČINA», tepala je pipajući mi karu. «Da muškarac. Jebač! Obojica su rasplodni bikonje, ha Lovorka?»

«Mmhhh, mhhhh» ujna je mrmljala kroz usne puna bratićeve kite. Stara je onda u usta stavila moju karu, sisala mi glavić, jezikom se spustila preko kurca do jaja, a čak ih je počela i pušiti ostavljajući gusti trag sline poput puža balavca. Mi dečki uživali smo u svakoj sekundi tog majčinskog pušenja, kad je moja mama rekla Lovorki koja je baš davala sinu pusu u glavić «Ajmo se zamijenit.»

Stara je na koljenim odpuzala do Robija, dok se predamnom stvorila ujna, nasmiješila mi se i pala na koljena. Primila me za kurac i počela s njega oblizivati maminu slinu. Lickala mi ga je, ljubila vršak, uvlačila u topla usta, sisala kao lizaljku dok mi je rukom vješto drkala donji dio kare.

U međuvremenu, mama se stvarno predano bacila na Robijevu karu. Usta je zahvaljujući njegovoj debeloj batini razjapila kao som i pušila mu ga grlom pomičući brzo glavu gore dolje. Bila je prava stručnjakinja. Ni bratić ni ja više nismo mogli izdržati; počeli smo dahtati aplaudirajući fantastičnim pušenjima kojima su nas mamice počastile pod stoljetnom jelom. Stara je isčupala bratičev kurac iz grla i držeći si ga pred facom divljački mu drkala.

«O, da!», mama je zavijala, «Ajde, Robi. Svrši teti Mariji! Svrši! Daj mi svu spermetinu iz te prekrasne velike kurčine!!!!» On je jaukao skroz blizu orgazma, kao u ostalom i ja dok mi ga je njegova stara drkala u svoja razvaljena usta. Zapravo, i ja i ujna smo vrištali dok mi se sperma penjala iz jaja. Konačno, Robi je kao iz vatrogasnog šmrka staroj u lice istreso litru sjemenja. Ta nastrana pička, moja mama, počela se smijati dok joj se bijela tekućina slijevala niz nos, usta, obraze i kapala na bradu. Ja sam naciljao oštar mlaz u ujnino grlo koji je ona gutala kao da se radi o izvorskoj vodi. Lovorka je popila baš svaku kap, a da joj nešto slučajno ne bi promaklo, još mi ga je dodatno iscijedila rukom. Mami je bilo krivo što se i ona toga nije sjetila pa si je sada prstima stavljala Robertovu spermu u usta.

«Mmmm», mrmljala je s uživanjem. «Tako si ukusan, mali... Lovorka, probaj!» rekla je ujni pružajući joj zasjemenjen prst da lizne sinovu spermu.

«Mljac! Sinčić mi je fin ko da mu je Karapandža tata!»

«A kakav je tvoj nećak?», pitala je mama.

«To je ista sorta, Marija. Presladak je!»

«I šta ćete reći mami i ujni za ovo popodnevno iznenađenje koje smo vam priredile?»

«Hvala vam.»

«Da, tenks», odgovorili smo veselo.

«Možemo to opet?», Robert je pitao.

«Ne sad», mama je zatresla glavom.

«Moramo se vratiti», Lovorka je dodala. «Tata će se pitati gdje smo.»

Bratić i ja poslušno smo se obukli i za 15 minuta već smo bili u kući.

«Jeste se lijepo proveli?», Ujak je pitao kad smo ušli.

«Super», Lovorka je odgovorila. Da je samo znao da mu je žena prije 15 minuta pljugala nećaku!

Sljedeći dan vraćali smo se u Zagreb. Na Petrolovoj pumpi u Brežicama Vlado je otišao platiti benzin, a mi smo ostali u autu. Mama se okrenula prema Lovorki i rekla «Mogli bi se svi skupa naći prije nego što im počne škola.»

Ujnine oči su zaiskrile «Ooooo, može! Naravno!», rekla je u stilu zločeste djevojčice. Robi i ja smo se saučesnički nasmijali. «Kad?», pitao je.

«Vidjet ćemo», odgovorila je stara. «Nadam se što prije.»

Kada su nas ostavili ispred naše kuće izpozdravljali smo se uz puse i grljenja. Zagrlivši ujnu Lovorku poljubio sam je u obraz, ali i diskretno gurnuo joj jezik u uho. Malo se uplašila i iznenadila, ali kada smo se odvojili pogledao sam ju u oči i vidio onaj «vraže mali» poged. To je bilo najviše što sam mogao napraviti a da ne skuže o čemu se radi, a ipak sam joj imao potrebu zahvaliti. Dala mi je da ju jebem ne samo u pičku već i u čmar, a i popljugala mi je kurac. Svršio sam joj u sve rupe!

Nakon tog tjedna u brdima, mislio sam da će nam sada stalno biti ovako super. Nemojte me kriviti, zbilja je počelo izvrsno. Prvi dan kad smo se vratili kući stari je cijeli dan bio na poslu pa smo mama i ja imali na raspolaganju čitavu kuću. Kada nije bila u gradu ili pospremala, ili ja ružio s prijateljima, jebali bi se satima. Naučila me kako se liže pičkica, shvatio sam koji je štos s predigrom iako mami nije trebalo nikakvo zagrijavanje; dovoljno je bilo da se sjeti kako ševi vlastitog sina pa da se napali ko blesava.

Stara je svojom iskusnom pičkom osjećala da smo stvoreni jedno za drugo kada se radi o seksu. Oduvijek joj je trebalo više pucanja no što joj je otac mogao pružit pa se morala namirivati sa strane. Sada je pod svojim krovom, ako bi tako htjela, dobijala metak svaki dan. Naravno, gotovo da nije palo veče a da se taj dan nismo trošili. Mlad i napaljen punio sam joj sa zadovoljstvom sve rupe, a kada bi pomislio da sam smiren, već bi se u kupaonici predomislio i odradio na mami još jednu rundu. U brojnim jebačinama iskristaliziralo se da najviše volim analni seks, tako da mi se s guštom stalno namještavala u pseći položaj, puštala me da joj širim guzove, guram prste i na kraju u čmar zabijem kurčinu podmazanu nekom kremicom koju mi je kupila specijalno za guženje. Bilo ja dana kada sam bio napaljen samo za njezin šupak, i da se mene pitalo tucao bi ga i punio spermom satima. No, ona je uvijek pazila da joj prije stražnjeg ulaza dobro zadovoljim pizdu.

«Mmmmh, Bože kako volim tvoj mladi kurac!», dahtala je jednom kad sam se ispraznio u njeno grlo, a kara mi je i dalje stršala. Brzo sam skočio na nju, uvukao joj se među noge i zabio joj ga u pičku. Zvala me «supermen» i «čudo» jer mi je karina gotovo uvijek bila tvrda za ševu. Te jebačine odvijale su se u krevetu mojih roditelja što se staroj kao posebno bolesna perverzija činilo izuzetno napaljivim, ali ponekad bi ju prasnuo i u mojoj postelji. Htio sam je jebati u svakoj sobi, na svakom komadu namještaja; pod tušem; čak i na zadnjem sicu automobila. Na žalost, stara je za to bila zečica. Bojala se isprčit mi pičkicu na nekom parkiralištu da nas ne uhvati policijska patrola ili znatiželjni prolaznici koji ne bi imali smisla za ovu vrstu majčinske ljubavi. Zato smo morali naći kompromisno riješenje: tucao sam je u autu parkiranom u garaži.

Par dana prije no što je počela škola mama je nazvala Lovorku da vidi šta ima s onim našim ponovnim okupljanjem. Znao sam da se stara latila telefona jer se pali na Robertovu veliku karinu, al nisam se imao zašto bunit kad ću i ja ponovno izjebati ujnu Lovorku. Stvari kod njih nisu funkcionirale tako dobro kao između mame i mene, ujna se premišljala. U početku su se ona i bratić jebali svaki dan, jer je mali nije htio pustiti na miru. Kako je ujak rano odlazio na posao, Robi bi dignute kare u svom krevetu samo čekao da čuje kako tata pali auto i odlazi, te bi se uvukao u ujnin krevet, raširio joj noge i poševio je. Lovorka se samo zadovoljno smijuljila. Još dok bi Vlado odbrojavao zadnje minute sna, stara drolja uvlačila je rukicu u gaće i nadraživala si pizdu da bude spremna za voljenog sina. Moja ujna bila je žena od predigre, al bratića to nije zanimalo. Samo bum bum i hvala mama!

Njih dvoje obično su se trošili u Robijevom krevetu gdje se nevoljko privikavala na analne ubode. Ujna nikako nije bila napaljena na gužnju kao moja mama, možda zato što je primanje Robertove velike kurčine u šupak bio bolan zadatak. Voljela mu ga je pušiti, a ja sam iz osobnog iskustva mogao potvrditi da je to stvarno majstorski radila. Usprkos svom užitku, danas, tri tjedna nakon onih događaja u brvnari, Lovorka više nije bila tako sigurna.

«Zakaj? Kaj se desilo?», mama ju je pitala na telefon dok sam ja s obližnje fotelje slušao i grickao čips. «Mislila sam da ti se to sviđa... Još neki dan si mi rekla da ti se sviđa...»

«Pa, recimo da su stvari izmakle kontroli», Lovorka je dodala.

«Kako?», stara je jahala.

«Znaš da mu je kara prevelika za mene, mislim, otraga....»

«Ok, jasno mi je da mu to onda ne daš. Al kad se vidimo može mene jebat u dupe. Ja ću ga smirit ak mu je stalo do guženje. Nemoj me zajebavat s glupostima, Lovorka! Kaj je to neki problem?»

I onda je razgovor postao skroz jednostran; mama je šutila dok joj je ujna dosta dugo nešto objašnjavala. Mama je naposlijetku uzdahnula i zakolutala očima. Izgledala je napaljeno. «Zbilja? Stvarno hoće da to radiš?»

«Da», Lovorka je odgovorila tužno. «Mislim, stvarno ga želim i dalje učiti i to tako da oboje uživamo, al kad je tako tvrdoglav! Rekla sam mu, 'Robert, ja nisam tvoja džepna pica pa da sa mnom možeš raditi šta ti padne napamet! Neću se jebati s tvojim prijateljima!' On stalno ponavlja kako će nam biti super, ali ja zbilja ne želim da itko sazna kako se jebem s vlastitim sinom! Ponaša se kao da svi to rade. Kaj da napravim? Više se ne znam nositi s tim!»

«Pa, možda bi neko vrijeme trebali ohladit», majka joj je savjetovala. Robi i Lovorka stvarno su zahladili, ujna mu je nakon inzistiranja na ševi s dečkima iz razreda skroz zabranila pristup pički. Povrh svega preplavio ju je osjećaj krivnje zbog svega što smo u četvero radili tijekom praznika. Naravno, više se nikad nismo potrošili u tom sastavu.

Kada je spustila slušalicu, mama je rekla da je ujna trebala ispuniti Robijevu želju. Sve dok i drugi dečki znaju osnovno pravilo, ne pričati nikome, mogli su se dobro provoditi! Vidio sam da je stara malo ljubomorna. Ja sam imao nekoliko prijatelja ali ni jedan nije bio komad, dok je ujna odbila redaljku s 4 – 5 superzgodnih mladih jebača. Majka si je stalno fantazirala o punjenju svih rupa odjednom.

«Ne mogu prežalit što to nismo napravili na Soči», rekla je. «Al kad ste vi dečki bili pre neiskusni. Baš bi voljela primiti tebe i tvog bratića u picu i šupak istovremeno. Mogli ste tako srediti i Lovorku. Znam da joj je njen mali predebeo za crijevo, al mi se povjerila da je uživala kad si joj ti punio čmar.» U kurac! Pomislio sam, no što se može.

Dok je ševa između Roberta i Lovorke zgasnula, ja sam svoju mamicu redovno jebao.

Iako smo bili poprilično bliski, tek sam ju nedavno pitao jel šarala od kad je sa mnom.

«Mnnn, ne», stara je rekla, ali joj se u očima vidjelo da laže.

«Jebala si se, jelda da jesi?» provocirao sam ju.

«Pa dobro, možda nekoliko puta», ispričavala se. «Slušaj, nismo u braku, zlato. Ja tebe nisam spriječavala da izlaziš s curama.»

«Kad?» pitao sam sumnjičavo. «Nisam primijetio da se čudno ponašaš...»

«Zato što si te vikende nakon razvoda bio kod tate.»

«Jel to bio neko poznat?», pitao sam pribojavajući se odgovora.

«Ajde da ne pričamo više o tome, može?», stara je odrezala. «Ionakao je bilo davno.»

«Ma daj, mama! Sad kad si počela dovrši!»

«Nisam sigurna koliko je to pametno.... No dobro, al na tvoju odgovornost. Ja tebe takve stvari ne ispitujem, zato me nemaš pravo podjebavati poslije! Sam si tražio...»

«Bože!», pomislio sam. «Šta je to napravila, i s kim?!»

Gledala me pažljivo, i kada je vidjela da šutim i ne pokušavam je zaustaviti, rekla je «Dobro, ako tako hoćeš...»

Tako je počela poduža priča o tome kako je jednog dana nazvala Lovorku tek toliko da je pozdravi, a i da se javi mom bratiću. Na telefon mu je objasnila kako ima plan, i vidi li se on nutra... Naravno! I tako bi moja majka, za onih subota i nedelja koje sam provodio s ocem, praznila jaja koja su pucala od sperme nakon što je Lovorka odlučila da joj je dosta incestne veze sa sinom. Stara bi sjela u auto i odvezla se do velike kite mog bratića. Pušila mu je, jebala se s njim, čak ju je trpao i u dupe. Jasna stvar da se to nije moglo odvijati pod ujakovim krovom. Moja majka sparkala bi se u mraku ispred njihove kuće, čekala da Robi šmugne na sjedalo pored nje i odvezla se s njim u slobodnu vikendicu staraca nekog od njegovih frendova. Tamo su je jebali svi dečkići koji su se zatekli na stara kurva partiju! Oblačila se u droljaste krpe po njihovom izboru; minice do ocvale pičke, a često i jednu na kojoj je doslovno škarama izrezala okruglu rupu u visini pizde i to uvijek spasiranu visokim petama. Sljedeće tri godine moja majka bila je njihova vikend – drolja s kojom su radili što su htjeli. Jedno veče izjebala su je dvanaestorica, od kojih je najmlađi bio mlađi brat dečka koji je to organizirao u viksi staraca, dječak od samo 13 godina. Moja uspaljena sredovječna mama, njihova tetica, svima im je dala pičke koliko su htjeli.

Čak je na jednom takvom tulumčiću i ostala trudna, zanijela je blizance.

«Balavci su me napumpali!», rekla je piljeći mi u oči. «Stvarno ne znam koji je dečkić odgovoran, iako mi nešto govori da bi mogao biti mali cigan. Taj je najžešće svršavao.» Zločesto se cereći od uha do uha, nastavila je «Kurac mu je bio dugačak 25 centimetara! Da su Robijevi frendovi samo znali tajnu koju mi je povjerio: bratić ti je jebao i njihove mame!»

Glava mi je pucala. Nije ni čudo da se stara nije htjela par dana jebati kad bi se vratio od starog. Dobro je znala koliko sam željan pičke jer je nisam tucao, al se ipak izvlačila na umor. Lažljiva drolja! Slušajući je kako priča te grozne anegdote nisam bio ni bijesan ni ljubomoran, samo mi se užasno dignuo kurac.

«Bože sveti, kaj imaš erekciju?», pitala me snimivši šator u gaćama. Odkopčala mi je hlače uz onaj svoj neizbježan osmijeh i pustila batinu na slobodu.

«Idemo te skinuti», rekla je. Sjeo sam gol na kauč, a stara mi se zavukla među noge. Pušila mi ga je našim ustaljenim redom: sisanje glavića, liz do korijena, trpanje jaja u usta...

«Hoćeš čuti još?», imala je dubok pohotan glas. «Želim da svršiš dok ti pričam kako sam bila prljava. Možeš izdržati detalje?», usisala ga je kao rastopljeni sladoled. S mojom karom u ruci, između dva liza gledala me ravno u oči i pitala, «Hoćeš slušat još o kurvastoj tetici Mariji; kakva ti je drolja majka? Ha?» Još mi ga je sisala i lickala. «Hoćemo ti reći još?»(Liz!) «Znam da želiš!» (Slurp!) «Reci mi koliko želiš?» Onda sam vrisnuo i okupao joj kosu spermom!

«Mmmmm!», mama je prela čisteći mi karu jezikom. «Vidim da ću ti sad morat ispričat sve svoje doživljaje. Hoćeš, mili? Hmmm?"

_______________________________________________________

 

Prvo Drkanje - Incest


Pocetkom osamdesetih nije bilo ovoliko porno sadrzaja dostupnih pubertetlijama, kao danas. Moj najbolji drug iz razreda je preturao po kevinoj ladici sa donjim vesom. I ja sam to radio. Voleo sam da drzim u rukama brushalter, kombinezon, gacice, to me je uzbudjivalo.
Bili smo peti ili sesti razred, taj drug me je pozvao da dodjem kod njega da vidim nesto. Kad sam stigao, otvorio mi je ladicu u kojoj je njegova keva drzala ves, i sa dna izvukao jedan kolor casopis. Bio je to nemacki foto-roman, tip sa dve devojke. Uglavnom, pri
samom kraju knjizice, mi smo videli da iz kurca tece nesto belo, nesto sto iz nasih malih kurceva nije teklo. Nazvali smo to: MLIJEKO. Bili smo uzbudjeni obojica, ili nismo znali da drkamo.
Oko kurca su pocele da mi rastu prve dlake i bio sam ponosan zbog toga. Nisam hteo kevi da dozvolim da ubuduce ucestvuje u mom kupanju. Voleo sam da lezim u kadi satima i da uzivam u svom telu. Pubertet je poceo. Jedne veceri, dok sam se kupao, a topla voda mi je
prijala, potpuno sam se opustio i... zaspao u vodi. Keva je posle izvesnog vremena uplasena usla u kupatilo jer je cula da "ne reagujem". Probudila me, izgrdila zbog toga sto sam mogao mozda i da se udavim tako spavajuci, ili barem prehladim. Elem, izjavila je
da ce ona ponovo da ucestvuje u mom kupanju, da se ne
bi ponovio slican "incident". Kod druga nismo vise mogli da gledamo onaj casopis jer ga nije vise bilo na starom mestu. Sigurno je njegova
keva primetila da joj neko, a ko bi drugi do sincic, rovari po intimnom vesu. Premestila je nasu "lektiru" na drugo, nama nepoznato mesto. Ostala nam je samo masta, virenje kroz kljucaonicu i buljenje u dekolte. Keva je ponovo pocela da ucestvuje u mom kupanju.
Nisam se bunio. Dapace. Nosila je bordo frotirni bade-mantil ispod koga nije bilo nista, posto se ona uvek kupala posle mene. Te veceri je bila posebno raspolozena. Nas dvoje sami u stanu. Kao medicinska
sestra uvek mi je davala savete u vezi zdravlja. Za vreme kupanja, usredsredila se na moj kurac. Objasnjavala je kako prljavstina moze da se nakupi izmedju glavica i kozice i kako posebnu paznju treba
posvetiti tom delu tela. Oboje smo stajali. Ja u kadi a ona pored kade. Rekla mi je da se okrenem prema zidu. Nasapunjala je dobro svoju levu ruku a desnom me je nezno obuhvatila oko stomaka. Osetio sam njene teske grudi na svojim plecima. Kurac mi se ukrutio i poceo da pulsira. Docepala ga je levom rukom i krenula sa povlacenjem kozice gore-dole. Nagla se preko mog ramena i posmatrala prizor. Bio sam van sebe od uzbudjenja. Osecao sam da se desava nesto veliko,
nesto prelepo. Nije dugo trebalo da prodje da bi dosao i taj trenutak. Stresao sam se, prostrujalo mi je nesto po celom telu, kao neki fini zmarci, i bledunjava tecnost je krenula da kulja iz mog mladog
kurca. Kiptala je preko njenih prstiju. Keva me stegla uz sebe jos jace i drzeci me cvrsto, onako otpozadi, poljubila me nezno u vrat i rekla:
- Sine, to je sperma. Postao si MUSKARAC!
_______________________________________________________


Iskustvo


Danas sam stigao kod svoje rodbine u grad, odnosno kod svoje tete, mamine sestre. Kod njih ću nastaviti daljnje školovanje. Tako je odlučeno ovog ljeta kada su oni bili kod nas. Govorila je teta zašto da Nikica plača sobu a kod nas ima dosta mjesta, a i Nada mu može pomoči oko škole. I tako oni riješili jednu moju veliku brigu koje sam se ja malo pribojavao. Ja sam već prije k njima odlazio na praznike tako da mi je tamo bilo dosta toga poznato. Kada sam stigao teta je bila sama kod kuće. Kada me je vidjela na vratima sva radosna je uskliknula, uđi Nikice uđi dobro nam došao, i brzo za sobom zatvori vrata. Daj da te teta poljubi, ali to nije bio običan poljubac nego filmski. Ostao sam ukopan kada sam njezin jezik osjetio u svojim ustima. Vidjela teta što bi pa samo doda, još si mlad nauči češ. I bio sam tek sam završio osnovnu školu ali sa dvije godine zaostatka. Tako da sam imao nepunih sedamnaest godina. Povede me u dnevnu sobu, sjedni Nikice raskomoti se, sigurno si gladan sada će teta. Za čas se je vratila sa jelom i sjedne nasuprot meni. Dok sam jeo imao sam lijepi pogled na gole noge moje teta jer se kućna haljina toliko rastvorila da su se noge vidjele sve do butina. Netko ulazi ona skoči i haljina se ispravi. Stigao tetak sa posla. Dižem se da ga pozdravim. Ali on je prvi progovorio, dobro nam došao. Kako si putovao? Hvala dobro. Sjedni i jedi da se ne ohladi ručak nastavi on. Tako uz priču proveli smo vrijeme ručka. Poslije ručka tetak je otišao da se malo odmori. Hajde da ti pokažem kako smo ti sredili sobu reče teta i da ti pomognem raspakirati stvari. Sobica je bila dosta mala ali lijepo namještena. Baš onakva kakvu sam želio imati. Uz zid nasuprot kreveta regal za knjige i odjeću, uz prozor stol i na njemu lampa za čitanje uz krevet noćni ormarić i na njemu noćna lampa. Pošto je krevet bio namješten, teta uzme jedan od dva moja kofera i sjedne na krevet i počne iz njega vaditi stvari. Kućna haljina se i ovaj puta rastvorila ali sada sam mogao da vidim i tetine gaćice koje su se bijelile u polumraku sobe. Za svoje godine moja je teta super izgledala a bile su joj četrdeset. Dok smo mi to polako raspremali i tetak se je ustao. Ostatak dana smo proveli uz priču i o tome kako ćemo organizirati moj boravak kod njih, jer ipak ja sam sada njima na brizi. Poslije večere smo gledali televiziju. Već je prošlo deset sati a Nada još nije bilo otišla je sa školom na izlet. Moralo se ići na spavanje jer u jutro tetak mora ići na posao a i ja prvi dan u školu. Tetak je bio prvi gotov sa pranjem poželio mi laku noć i otišao u svoju sobu. Otišao sam u svoju sobu po pribor i vratio se u kupaonu unutra teta nad ogledalom samo u gaćicama uđi Nikice nisam gola. Malo sam oklijevao ali sam ipak ušao. Kupaonica je bila mala i uska toliko da si se mogao samo okrenuti a bilo je sve na dohvat ruke. Odmaknula se je od ogledala i propustila mene. U tako uskom prostoru tijela su nam se morala dodirnuti, pri izlazu osjetio sam njene tople gole dojke na svojim golim leđima. Poljubila me u vrat poželjela laku noć. Uzimajući spavaćicu izašla je iz kupaone. Ležeću u krevetu vrzmalo mi se je po glavi što teta smjera sa mnom, ali protiv toga nisam imao ništa. Jedino što o tim stvarima nisam znao ništa nego ono što sam vidio na filmu i pročitao u seks časopisima. Jedino iskustvo mi je bilo kada sam jednu školsku kolegicu stisnuo uza zid i opipao njene cice koje su tek propupale ispod majice. U tim mislima sam i zaspao. U noći čujem kako netko otvara vrata moje sobe, uspravim se na krevetu i upalim noćnu lampu. Na vratima je stajala moja sestrična Nada. Uđe i brzo za sobom zatvori vrata. Svjetlost lampice ju je obasjavala i lijepo se je vidjelo da ispod prozirne spavačice nema ništa. Crni trokut između njezinih nogu lijepo se je isticao. A čvrste dojke napinjale su gornji dio spavačice. Nada mi priđe sjedne na rub kreveta i prošapta. Stigao si Nikice, lijepo ćemo se mi slagati zagrli me i poljubi isto kao i teta, a ja sam i dalje buljio tako reći u golo njezino tijelo. A sve više mi je pogled klizio prema dolje. Dok me ona rukom milovala po grudima na kojima je bilo par tek izniklih dlačica. Nisi još vidio golo žensko tijelo? Samo na filmu i slikama odgovorim postiđeno. Nešto ću ti lijepo pokazati ali s time da to bude naša tajna. Potvrdim pozitivno klimanjem glave. Još se nisam niti snašao a moja rođaka pored mene je stajala posve gola. Cice je imala manje nego teta ali zato ljepše i napetije. Trokutić među nogama bio je dosta redak mislio sam da je gušći. Nježno mi položi ruku baš na taj trokutić i sam počne mojom rukom milovati svoju picu, osjetio sam nešto vlažno na svom dlanu. Dok je moju drugu ruku stavila na svoju dojku i zapovjedila da ju milujem. Moj kurac se je dignuo i napeo moje gaćice. Zavukla je svoju ruku u moje gaćice i miješala mi kurac i jaja a ja sam se sve više palio. Brzim pokretima oslobodila me mojih gaćica tako da smo sada obadvoje ležali goli. Već sam se i ja malo oslobodio i rukama obrađivao Nadine dojke a bradavice su se sve više pupale. Napokon su nam se i usne spojile osjetio sam kako njezin jezik prodire u moja usta i kako se prepleće sa mojim jezikom. Počeo sam i ja micati usnicama i jezikom što se mojoj rođakinji jako dopalo. Ležala je na leđima a ja na njoj počela mi je glavu gurati prema dolje. Polako sam usnicama klizio njenim tijelom prema dolje dok nisam dospio među njene noge. Ponovo sam cijelom svojom dužinom legao na nju a moja se je ruka našla na njezinoj pički koja je bila jako vlažna. Ona je navalila na moje usne a rukom mi je obrađivala kurac. Sve je više širila noge što sam ju ja jače stezao za picu. Već sam i ja bio toliko uspaljen da sam onako nasumice milovao Nadu. Odjednom prošapta samo tako Nikice a ja sam postao svjestan da joj prstima obrađujem picu. A ona je sve više stezala moj kurac koji je sve više rastao. Njezina pica bila je sve uspaljenija i vlažnija. Dok je moj kurac stajao uspravno kao stup. Jesi li ikada jebao? Upita me. Meni crvenilo udari u lice ali sreća bio je mrak pa se nije vidjelo, nisam odgovorih stidno. Ali me ona odmah ohrabri. Ne trebaš se stidjeti. Niti mene nitko nije jebao do moje šesnaeste godine, možda ne bih niti onda da nisam malo popila cijelo se društvo jebalo osim mene i jednog dečka, onda sam mu prišla i rekla hajde jebi i ti mene pa što bude. A ona je tri godine starija od mene. Hajde Nikice da se i nas dvoje malo jebemo, već dugo se nisam. Prevrne me na leđa i za tren se nađe na meni i nabije se na moju tvrdu batinu. Počne me ljubiti a svoje tvrde cice smjesti u moje dlanove. Prstima sam joj nadraživao bradavice dok se ona nabijala na moj kurac. Počela se je spuštati prema dolje i svojim vrelim usnicama ljubiti moje tijelo koje je sve više drhtalo. Tako je došla i do moga kurca. Nježno ga je poljubila i liznula moja jaja. Na vrhu mog glavića pojavila se kapljica sperme, mali loj ti si već gotov a ja ga još pošteno nisam niti osjetila. Polako se diže i ponovo moj kurac smješta u svoju razjarenu picu. Gledam kako moja batina nestaje u crnoj šumi i kako ga guta njezina neman. Polako počne da se njiše u bokovima lijevo desno gore dolje, dok sam se ja zabavljao sa njezinim čvrstim dojkama i tvrdim bradavicama. Počeo sam da se '' topim '' od tog osjećaja a njezini su pokreti bili sve brži i čvrsti. Osjećao sam se nekako čudno a i ona je tako izgledala. Odjednom ispusti nježan krik i sklizne sa mog kurca i odmah ga uhvati rukom, i stade kožicu micati gore dolje mene je hvatao neki čudan osjećaj dok i ja nisam na kraju klonuo. Osjećao sam kako mi sperma šprica iz mog kurca, koju je moja rođakinja razmazala po svojim dojkama. Još jednom me poljubi i ja utonem u san. U jutro me je probudila buka automobila. Samo što sam navukao gaćice u sobu je ušla moje teta. Dobro jutro golube moj. Kako si spavao? Dobro, i hoću dohvatiti hlače. Ostavi hlače reče dođi mi nešto pomoći nemoj ih oblačiti da ih ne smočiš. Uhvati me za ruku i povede u kupaonicu. Kada je već bila napunjena vodom iz nje se je lagano dizala maglica pare. Prije nego sam se snašao osjetio sam njezine ruke na svojim bokovima. Hajde da te teta okupa kao nekad dok si bio mali i povuče mi gaćice naniže. Pokri rukom svoju muškost, dok se ona i dalje zabavljala skidajući moje gaćice. Napokon je uspjela uz moju malu pomoć. Ne rekavši ništa otkopčala je kućnu haljinu i spustila ju na pod. Ostala je gola, njeno divno tijelo probudilo je moj kurac koji se je u trenu ukrutio. Njezine dojke su i dalj lijepo stajale, a dlaka između njezinih nogu koje su skrivale njezinu pičku bilo je u izobilju kao da se mačka sklupčala među njezinim nogama. Priđe mi lagano i podigne mi ruke i smjesti ih na svoje dojke, dok je ona lagano svojom rukom milovala moj kurac i miješala moja jaja. Hajde idemo u kadu da se voda ne ohladi. Ušli smo u kadu jedan nasuprot drugome, povuče me k sebi. Uhvati me svojim nogama oko struka i osjetih njezine dlačice na svom trbuhu. Uhvati me nježno za moj ukrućeni kurac i usmjeri ga prema otvoru njene pičke. Rukama sam ju uhvatio za guzu i lagano povukao k sebi, nježno je uzdahnula. Osjetio sam kako lagano prodirem u njenu utrobu. Usne nam se spojiše i jezici stali preplitati. Lagano se njihala u kukovima dok je svojim dojkama milovala moja prsa. S vremena na vrijeme izvlačila je moj nabrekli kurac do polovice iz svoje vlažne pice i ponovo se spuštala na njega. Njezini su pokreti bili sve brži i snažniji, sve teže je disala i glasnije stenjala. Mene spopalo neko ludo osjećanje, mislio sam da će mi se kurac i jaja svaki čas raspasti osjećao sam bolove od tog silnog nabijana na moj kurac. Sada se je toliko dizala iznad njega da joj je samo glavić ostajao u pički a onda se je svom silinom spuštala na njega. I tako nekoliko puta dok nismo obadvoje svršili uz jaki vrisak. Ali ona nije moj kurac vadila iz svoje pice kao Nada tako da sam svršio u njoj. Nekoliko trenutak smo ostali zagrljeni. Tiho je prošaptala, ovako se već dugo nisam dobro jebala, ne boj se neću ostati trudna. Moj kurac je još uvijek bio u njoj i ona počne da se polako njiše ali ja više nisam mogao bio sam totalno iscrpljen. Jedno drugo smo kupali a na kraju je moja teta htjela da mi popuši kurac, sjeo sam na rub kade, i čim se je moj mali našao u njezinim ustima odmah se je počeo dizati. Ali ostalo je samo na tome, jer sam stvarno bio totalno iscrpljen. I tako noću sam jebao svoju rođakinju, a danju svoju tetu.
_______________________________________________________

Mama i ja....


U stanu ziveli smo ja momak 22 godine i moja majka Lela profesorka biologije u jednoj srednjoj skoli.Visoka,vitka,crnka,40.godina,vrlo lepa zena.Otac mi je vrlo davno umro.Spavala je u svojoj sobi.
Jedno vece dodjem kuci uvece iz drustva,nisam nista skoro jebao,kurac tvrd kao kamen,a veliki oko 20 cm.Resih idem Leli u sobu,pa sta bude.Skinem se u gacice i udjem u sobu.Noc,bila je budna,lezala na lezaju u spavacici.Nije bila providna.Ja kleknem kod njene glave,pocnem da je milujem po licu i da je ljubim.Primala je poljupce.Kada sam pokusao da joj gurnem jezik u usta,zatvorila ih i stegla se.U prvo vreme je mislila da je sin ljubi onako kao majku,ali kada je osetila jezik da hocu da joj gunem u usta,pogledala je u moje gace i kada je videla veliki nabrekli kurac,shvatila je da ce mozda biti jebana.Verovao sam da je zelela kurac,kao svaka zena tih godina,i dugo ne jebana,bar sam tako pretpostavljao,jer je bila lepa i ponosna.Znao sam da zeli kurac ali ne od sina.Noc,polutama,,ja navalio,grizem joj oko uva,lizem,nista,ne pusta me u krevet,a cuti.pocnem da joj gnjecim sise,grizem bradavice,one kao malo zatvrdnule.Ona se intezivno brani,cak je jednu ruku gurnula meni u gace i cvrsto mi stegla kurac,a drugu stavila medju njene noge,verovatno na picku.Pokusavao sam da joj nadjem sve erogene zone,ali bez uspeha.Cuti i brani se,prima poljupce,ali jezik nikako.Noge je stegla da ne mozes da ih mrdnes.Poceh,dole,da joj sisam palceve od nogu,nista.Po sisama se orjentiram,nabrekle malo i otvrdnule,ali ne dovoljno.Ipod kolena je vatam,nista.Milujem joj malo butine ispod spavacice,ona kao da napravi jedno"Oh".Pocela je da se preznojava i ubrzano dise.Pipnem sise,one kao malo tvrdje.Znao sam da butinr su joj slaba tacka.Ona steglai nepopusta.Ja pocnem da ih lizem.Ona malo ih malo pokrenu,odvojise se jedna od druge.Ja poceh da ih lizem sa unutrasnje strane,ona sva izmorena i znojava,mi pusti kurac.Znao sam da napredujem.Poceh da je ponovo ljubim u usta,gurnuh jezik,ona ga primi i poce da ga sisa.Znao sam da sam blizu picke.Nastavih da joj lizem butine sa unutrasnje strane.Ona razmace noge i to prilicno.Ja se popeh na krevet i uhvatih je za jednu nogu i digoh na ramena,ona se ne buni,jer je sva nadrazena.Pipnuh sise,tvrde kao kamen.Znao sam da je moja.Dignuh joj i drugu nogu na rame i savih u kukovima.Spavacicu joj zadigoh,nije se bunila,ali ruku sa picke nece da skloni. Gurnuh joj jezik u usta,poce da sisa,sise tvrde kao kamen.Uhvatih je za ruku kojom je drzala pokrivenu picku i za divno cudo ona je pomeri.Blesnu crna picka puna dlaka,a sva mokra.Uzeh kurac u ruku,malo joj trljah klitoris i onda joj ga zabih do jaja.Njena dlaka i moja se sjedinise.Napravi jedno"Oh"majko moja sin mi ga nabi",a trajalo je sve ovo oko jedan sat.Sat vremena sam je jebao.Picka joj je bila sva mokra,a ona mesa,a ja jebem.Odjednom poce da place.Ja joj rekoh"jebanje je za zenu,ali ja sam ti mama" i " i mame se jebu",ali ne od sinova".To je zastarelo."Ti nemas muza,a zeljna si kurca.Tada sam je dobro izjebao i napunio spermom i mislim da je i ona svrsila."Naprvices mi dete,ja imam samo 40 godina.
Ujutru je otisla na posao ljuta,sto je jebao sin,a nije mogla da se odbrani.Tri dana isla na posao,dolazila,a nije sa mnom razgovarala.
Posle nekoliko dana pozvala me kod nje u sobu,uvece,bila je legla u spavacici,a ja u gacicama."Hajde da malo prodiskutiramo o ovome sto se desilo.Pre neko vece kada si dosao u moju sobu,mislila sam sa dosao onako,poceo si da me ljubis i guras jezik u usta.Shvatila sam tvoje namere i resih da ti onemogucim seks.Borila sam se svim sredstvima,ali kada si poceo da mi pipas butine,preko spavacice,a kasnije gurnuo medju noge ruku i poceo da mi lizes butine sa unutrasnje strane,ja sam bila malaksala i prosto se izgubila. Jos kada si mi gurnuo ruku sa ove moje dlakave picke,koja je bila sva vlazna i kada si mi dignuo noge,savio u kukovima,zadigao spavacicu,a glavicem trljao klitoris,znala sam da cu biti izjebana.Jos kada si poceo da mi ga nabijas,onako velikog i kada se tvoja i moja dlaka spojile,a jaja u dlaci,onda je sve gotovo.Jebao si me muski skoro ceo sat,htela sam da svrsim,ali samznala da je kurac mojeg sina u meni."Tako je ona pricala i molila da ovo bude zadnje,jer sin si mi,nezgodno je jebes mene golu,svrsavas u meni i to vrlo duboko,sto se lako ostaje trudna,a trece,sramota me da mi dizes noge na ramena,siris dlake moje picke.Neka ovo se zavrsi."Ili" "Guraj mi kurac samo medju butine,medju sise,da ti sisam spermu""Samo nemoj go kurac u picku""Pij tablete,stavi spiralu""Necu ni to""Da te jebem samo u dupe"."To mnogo boli"."Boli prvi put a posle se dupe navikne na moj kurac,kao kad si bila nevina,pa ti je oduzeta nevinost.""Da spavam gola s tobom"."Gde bi ja izdrzao golu zenu pored mene".
Ja slusam,ali probam da je poljubim i gurnem jezzik,a ona ga usisa.Sise zatvrdnule,gurnem ruku pod spavacicu,picka mokra.Ona se od pricanja sama zapalilla.Ja joj legnem medju noge,dignem ih i nabijem joj ga muski.
Jednog dana dolazi sa posla sva vesela."Znas sta sam resila""Da ti ne budem vise majka,vec zena".Jos sa vrata,ja joj skinem bluzu,skinem brus,ostade u kombinezonu.Skinem halter,carape,gacice i izuje se. "Sta sad hoces pita me"Da te izjebem stojeci uza zid. Izvadih kurac i njoj medju noge,ona ih malo rasiri i kurac udje ceo.Ja sam je stezao za dupe i navlacio na kurac.Svrsili smo oboje.
Od danas spavam s tobom ,hoces u spavacici ili gola.Nabijaj mi ga do jaja na golo.Ako zatrudnim ,zatrudnicu od tebe.Ja nocu jebem,jebem u toku noci i to je okrenem na kolena orpozadi,pa ujutru jos jednom. Jedva je odlazila na posao.Gledam sa prozora,ona ide i mesa.Jednog dana mi rece da se jebemo samo ujutru,nemogu da izdrzim 3 puta u toku noci
Jednom mi se javila zelja da je jebem u dupe"To sam ti rekle da necu""Ali ti si mi sada zena."ako,malo ti je sto me cesto oplodjujes,jos hoces i dupe da mi iscepas".Ista pesma,nece,pa nece.Ja je nekad natrtim,ona poslusno se namesti,a prstom u dupe."Ne u dupe,znas gde treba da gurnes kurac.Tako je molih nekoliko puta i ona jednom pristade."Dobro,ajde,nabi mi ga u dupe,samo znam da imas veliki kurac i da cu da prokrvavim,ali ako ti je to zelja nabiga,ali pazljivo.Ja joj namazah cmar kremom i zabih glavic.Ona e fino namestila,legla izbacila dupe,klekla i ceka.Ja nabijam,ona me moli."Molim te izvadi ga malo ,mnogo boli,da predahnem,Ja ga izvadim,pa ponovo joj udje ceo."Sta sad"Pita me.Da tucam."Nemoj molim te".Ovo je prvi put neka bude ovako,samo ga izvadi.Malo je krvavila,ali je proslo.
Posle kada god je imala menzis,nije se moglo u picku,ja sam joj ga nabijao u dupe.Dupe se naviklo na moj kurac,vise je nije bolelo,cak sam je i tucao i svrsavao.
Jednom je nesto radila u kuci i savila se,a ja je zaskocih,digoh haljinu,skinuh gacice,izvadih kurac,a ona ce"zabi mi u dupe""Tu se ne ostaje trudna".
_______________________________________________________

Majka i kći zajedno u akciji...


Priča je ovo o mojoj susjedi i njenoj curici... Marija je bila cura sa sela, prijateljica moje obitelji, još dok sam bio dječak. Tako je često navraćala kod nas i postala moja prva seksualna želja, a i moja prva seksi-učiteljica. Bila je to prava rasna cura, jedrog i čvrstog tijela, visoka rastom, tamne puti i izazovno dlakavih noga. Ona je, iz svoga strogog odgoja, uvijek smatrala da treba prikriti ili bar pokoriti tu svoju naglašenu tjelesnost da ne bude izazov svojoj okolini te je svoju erotičnost kojom je priroda obdarila smatrala svojim kompleksom, a ja sam je sanjao i napajao se na njoj.
Bila je tek 4 godine starija od mene, dovoljno da me njezino tijelo zavodi, a nedovoljno da shvati moje mlade muške potrebe i moje prevare da se toga kod nje domognem. Imao sam nekih trinaest-četrnaest godina (sedmi osnovne) kad sam se uspalio i htio pošto-poto opipati nešto ženska. Tada to nije bilo vrijeme Interneta i nije se lako dolazilo do ženskih gaćica. Bio sam odličan učenik u školi (to se znalo u susjedstvu) i mali predodređen za velike škole. Takvom su svi bili na usluzi, ne samo u kući nego i kod prijatelja. Jedan dan, kad sam sračunao da od okruženja neću biti uznemirivan, dođem ja kod Marije doma sa svojom pakosnom idejom. U školi smo, mažem ja njoj nakon što smo ostali sami i zaključani, učili ovih dana sve o muškom i ženskom tijelu, te bih ja kao dobar učenik to svakako morao dobro shvatiti i naučiti i ja sam eto došao k njoj s kojom se dobro poznajem da mi ona to pokaže, jer to nam treba ako ćemo ići u veće škole. A ona, mala neupućena seljančica, nije ništa zla sumnjala nego je vjerovala ovome dobrom i pametnom dječaku, dobrih roditelja iz kuće na glasu i sve najbolje i sve tako. I još moja rečenica-dvije te ona pristane, ali mi zaprijeti da to smijem samo radi škole znati i gledati jer da bi mi to bio veliki grijeh. Naravno, kleo sam se ja i preklinjao, samo radi čiste škole i znanja, da se ne osramotim kad u veće škole pođem. I pusti ona mene (najprije da će ona sama, ali ne, kažem, moram ja polako sam da mi to bolje u glavu sjedne) te ja počnem najprije sikice njezine, tvrde i velike premetati a drugom rukom otkopčavati joj košulju. A kad su one onako bijele, nikad sunca vidjele, iskočile pred moje oči, ruke su mi se tresle, ali nisam se dao te malo po jednoj pa po drugoj, te kako ti ovo stoji, te je li se ovo zovu bradavice, a je li odavde ide mlijeko i sve tako, a ona pomaže i tumači i namješta i gušta! Gušta! To sam tek kasnije shvatio, ne onda, neku godinu kasnije. Potom ja, u brizi da nas već netko ne omete, hoću rukom pod suknju a ona ne brani nego se izdiže te ja dopro i do gaćica i kažem da bi ih trebalo maknuti a njoj nije trebalo dvaput reći, svukla ih, kurvica mala, i zadigla suknju. Kad mi tada nije srce iz grudi iskočilo nikada neće. Jer koliko pičkica sam u životu prošao, ali tu prvu u sedmom osnovne, ta se ne da zaboraviti. One svilene crne dlačice (17 godina je joj je tada bilo) i moji prsti kojima ona nije ništa branila, da nauče za školu. Ali ja sam tada učio drugu školu. Životnu školu. I kad sam je se svu nagledao i svu je ispipao ona se obuče brzo i još jedanput mi zaprijeti da ne bih ja to pokvareno shvatio i da ne bi slučajno kome o tome pričao. Nisam nikome do ovo sada. Koliko sam puta, počevši od te večeri, u svom krevetu, s rukom na onome mjestu, s mislima na nju svršio, toga broja ne znam. Samo jednu večer nisam, ona mi je to učinila. Bilo je to ovako. Roditelji su mi nedugo iza onoga trebali na nekoliko dana otići od kuće, te mi djeca ostali sami. A ona, Marija, kao pristojna i vrijedna cura iz susjedstva, a tko će ako ne ona, ponudila se da bi mogla biti na usluzi ta dva-tri dana i djecu pripaziti, nahraniti ih i pričuvati. A to je značilo i s njima noć proboraviti jer kud ćeš djecu noću same ostaviti. I tako ona u našoj sobi, da nas nije strah, na materinu krevetu, a ja na drugome, do njezina. Ali tko će zaspati dok je ona tu, a one slike još jače pred očima. I diram se ja dolje i vrtim se te će ona meni da što mi je? A ja opet smicalicu da me svrbi i da ne mogu mirovati jer se moram stalno češkati. Može li pomoći? - pita ona, jer to joj je i zadatak da bude tu na pomoći. Može, kažem ja te je pustim do sebe. I pokažem ja gdje to svrbi i neće da prestane. I uzme ona to, svojom lijepom djevojačkom rukom, i ne sluti ništa zla i dira i češka, a svrbi još, govorim ja i treba jače i sve tako ona radi kako joj se kaže i onda mokro, majko moja, mozak mi se muti a njoj mokro po ruci. Ali ništa ona ne uzima naopako, malo obrisala ruku i pita je li svrbi još. Ne svrbi više, te ode ona u svoj krevet a ja blaženo zaspem u svome.

Par godina poslije (bio sam u srednjoj) a vrijeme ekonomske emigracije te ode Marija, koja je inače rano ostala bez roditelja, u Njemačku da zaradi za miraz, da se može dobro udati. Ali neki opaki Nijemac tamo joj na prevaru napravi dijete i nikad je ne oženi. Tako se rodila mala Ivana. A Marija, kud će od sramote kad se u selu pročulo da ima mulicu. Par puta se vraćala za Božić ali zli jezici je tjerali. Samo u našoj kući imala je utjehu, razumijevanje i zaštitu. I moju – zna se, a moja se riječ, jednoga naprednog gimnazijalca - uvažavala. Jednom sam je tako uzeo u zaštitu pred zlim ženama a ona je plakala, a kad smo ostali sami zagrlila me i rekla mi da mi nikada neće ovo dobro zaboraviti. I nije. Ne samo od toga, jednostavno između nekoga se rodi neka simpatija pa tako između Marije i mene, od djetinjstva pa do vijeka. Neka privlačnost koja se ne da ničim poništiti. A ona sljedećih godine više i nije dolazila ovamo. Mala Ivana je rasla u Njemačkoj. No ipak kad je curica trebala u školu mama zaključi da je bolje u Domovini te se vrati i od Njemačke dobre ušteđevine kupi za njih dvije lijepi stan u gradu. Ponekad bi ih tamo posjetio i bio drag gost mami i zabavan kćerki. I tako se razvilo trostrano prijateljstvo.

Toga dana sretnem u gradu Ivanu. Bila je već lijepa cura (drugi razred srednje) zgodna plavuša, plavih očiju i kratke kose. Hoćemo na piće? – Hoćemo. I tako se razveze priča, o školi, o dečkima, o njezinoj mami. Ali ona sve nešto krije i ne govori rado. Pitam da li nešto nije u redu, a ona kaže da nije, da će mi drugi put o tome pričati. I dođe uskoro taj drugi put, nakon nekih petnaestak dana našli smo se, poslije njezine škole i onda je ja pozovem na pizzu. Na razgovor, naravno, ali u pizzeriju. Nismo još ni završili sa zadnjim zalogajima a ona se rasplakala. Što je, pitam ja, a ona će da samo meni to može pričati, da nikome drugome to ne bi mogla jer da nikoga nema tko bi je mogao dobro razumjeti, jedino ako mogu ja. Naravno, velim i uvjeravam je, neka kaže sve što je muči i što joj je na duši, ta meni može koji je znam od malih nogu i sve njezino doma. Eto to doma nije u redu, kaže ona. S mamom se ne slaže nikako. Mater je ne razumije, stalno je viče, napada je, ne vjeruje joj, govori joj da se prokurvala (a to nije istina, ona mi se kune, samo je s jednim dečkom spavala) i da se drogira, a nije nikad ništa osim dva dima probala, i ona ne može ovako s materom i bježala je iz kuće već po nekoliko dana i slabo joj ide u školi i sve tako i sve loše. Tješio sam je, iskreno mi je bilo žao. Mislim u sebi kakva je to sudbina ove djece i da ću pomoći sa svoje strane sve što mogu. Možeš, kaže ona jedino ti možeš. Kaži, velim ja, učinit ću što god mogu, bar tebi i tvojoj mami, uvijek. E to, kaže ona. Što to, ne razumijem ja. Moja mama je prema meni takva jer nema muškarca. To njoj treba. Ali što ja tu mogu, pomislio sam, ali nisam rekao, jer je ona bila brža. Ti možeš pomoći. Gledao sam je i nisam mogao doći do riječi. Sad kad sam ti ovo sve ispričala kad sam ti otvorila dušu, ne smiješ me iznevjeriti, ne smiješ se jednostavno pokupiti i otići. Govorila mi je tako slobodno jer smo doista bili prijatelji. Jest bila 16 godina mlađa ali što to smeta kad u nekoga imaš povjerenja. I kako to misliš, pitam je ja sad već otvoreno jer vidim da je vrag ovdje odnio šalu. Znam točno što ti želim reći, kaže ona, ali mi moraš obećati da ovo nećeš krivo razumjeti i da me nećeš ništa okriviti. Neću velim ja, ta zar to meni treba dva puta reći. Evo, kaže ona, ono što je sve vrijeme u glavi držala – hoću da mi opališ mater. Koncentrirao sam se da ne pokažem gestu zbunjenosti, da nju ne zbunim, da je ne povrijedim u njezinim osjećajima. I to ne bilo kako, nastavila je ona - hoću da je opališ preda mnom. Sad mi je doista trebala dobra koncentracija da ne zinem od čuda, ali ona nije još završila. I ne samo to, nastavila je - nego da i mene opališ pred njom. Sad sam progutao knedlu, jer više ništa od moje koncentracije nije ostalo. Još sam blijedo gledao kad je ona rekla: Samo ti to možeš i čekam da mi to obećaš, sad ovdje.

Jest da mi je krv udarila u prepone istoga trena, jest da je donja glava htjela isti čas preuzeti gornju ali skupio sam energiju da se još savladam i da kažem: Znaš, Ivana, neću te odmah odbiti, ali daj mi priliku da prije razgovaram s tvojom mamom. Kako to misliš, razgovaraš, da joj izbrbljaš ovo što sam ti rekla! stala je u nevjerici vikati. Onda sam je zagrlio, prijateljski i rekao: Ne, nikada te ne bih iznevjerio. Pričat ću s njom da pristane na ovo. Zaletjela se sad i poljubila me u lice. Čekaj još malo, nismo završili, rekao sam pokušavajući dobiti na vremenu. Reci, kaže ona, što god hoćeš ali nemoj odbijati. Kaži ti meni, sad ja već ozbiljno s njom, zašto tebi to treba, zašto tako grubo i vulgarno to hoćeš. Kako to misliš pita ona, pa što tu ima grubo i što vulgarno. Bar si ti obrazovan muškarac. Nije to, govorim ja nego zašto hoćeš da nju pred tobom i tebe pred njom, pitam i izbjegavam da kažem neku prostu riječ koja se tu sam od sebe nameće. A to, kaže ona, to pitaš. E vidiš, sad je opet podigla glas, hoću da vidim kako joj ona muška stvar ulazi i da vidim kako je mirna poslije toga i da mene ostavi na miru. A ti, upadam ja, što da tebe pred njom. A to hoću, još glasnija je ona, hoću da gleda kako me muškarac jebe (baš tako reče, bez imalo nelagode) kad već govori da sam se prokurvala. Pa neka joj bude tvrdo oko srca. Onda ja vidim da je ovo skroz ozbiljno i da će ovo ludo završiti te je stanem grliti i maziti (samo kao moju dobru djevojčicu, doista) i kažem joj da nije lijepo tako prema materi, da nije ona tako loša, da je prošla i ona svoje u životu i sve tako. I kažem danas je teško razumjeti se, generacijski jaz i sve čega sam se mogao dosjetiti. A ona opet plače i briše suze, ali ne prestaje. Govori ti što god hoćeš, kaže ona, shvati to tako ako ti je lakše, ali mi učini to što mi treba. I onda je dodala, ali molim te, kad budeš s mamom govorio nemoj slučajno da se izlaneš da sam ti ja što rekla. Ti njoj reci da je ti hoćeš sa svoje strane, a onda se izazovno nasmijala i dobacila: bar tebi je to lako. Kako to misliš? namjestio sam se kao da sam strog. Pa znajući kako te mama gleda, ona bi tebi legla čim je pogledaš. Daj, rekao sam joj, lijepo se izražavaj o mami. Što mi to govoriš, sad je ona bila zaista ozbiljna, pa valjda znaš da si njezina tiha patnja. Onda sam, da okrenem temu, pitao hoćemo li još po piće. Pili smo još malo i onda smo pošli, a ja sam otišao sa zadatkom da sredim to za nju s njezinom mamom.

Nije bilo vrijeme da ovo odugovlačim, te prvom prilikom, dok je mala bila u školi zaputim se ja s buketom cvijeće k Mariji. Razveselila se kad me vidjela, i meni i cvijeću, više meni nego cvijeću, kao i uvijek do sada. Te daj sjedi, te daj popij, te pojedi, pa nećeš odmah natrag, ta znaš kako je lijepo kad navratiš, sve ona tako oko mene, a ne sluti što nosim i čime ću je sada zateći. Već sam doma sto puta u glavi prevrnuo i trenirao kako ovo izvesti i odakle početi a da budem što diskretniji, ali onda mi je jednostavno puklo i kažem ja njoj najednom: Čuj, Marija, što ti misliš da ja tebe opalim?! Mislio sam da će me lupiti čime, ali ona samo spusti pogled i kao da je ona što skrivila, a ne ja takvim naletom nepristojnosti, samo izusti: Zašto si tako prost prema meni a znaš da si me oduvijek mogao imati. Skočio mi je u hlačama i počeo mi zapovijedati, ali mu nisam dao. Morao sam biti pribran, Ivane radi. Onda ja počnem bez srama i obzira, znajući da je ova već legla. Čuj, kažem ja njoj, zamutila si mi pamet još dok sam bio dječak (i onda joj spomenem one dječačke priče, a ona se samo ispod sebe smješkala jer je i sama sve dobro shvaćala), malo sam vremena propustio ali sad ga je dosta ispred nas i sad hoću da ga nadoknadim i zato hoću da te prvim put opalim posebno grubo. Zašto tako, kaže ona, a ne buni se, nema pobune u tom pitanju ni u njezinu glasu, nego samo najljepše žensko predavanje. A ja se ne obazirem na njezina pitanja jer to i nisu pitanja nego davanja. Slušaj, kažem ja njoj, opalit ću te pred Ivanom. Ako maločas nije sad me je sigurno trebala odalamiti. Ali ne, počela je plakati. Zašto si takav prema meni, kad u tebe imam toliko povjerenje i zašto me tako mučiš? Onda ja njoj održim lekciju, da njoj treba ona stvar (a znala je to i sama i moje su riječi padale kao sjeme na njivu oranicu) i sa svim se je slagala, bar prešutno a onda je čak počela i klimati glavom i odobravati i već sam pomislio da će se baciti na mene onaj čas i tražiti da se natakne jer je skroz zagorjela. No onda se ipak malo pribrala i počela kao da će me riječima odvraćati, ako se bude dalo, ako ne onda neka bude kako ja kažem, tako se postavila. Onda je pitala zašto pred Ivanom, jer da ako joj kćer želim da mogu slobodno, jer da se Ivana i tako već prokurvala i da ne zna što će s njom. E, tu mi je dobro došla i onda je napadnem da kako može tako prema kćeri jer da ja Ivanu dobro poznam i da smo dobri prijatelji i da nije istina to što priča. A ona kaže meni, znam da ste prijatelji i imam povjerenja u tebe i malo ti prigovaram zašto se malo više ne pozabaviš s njom i usmjeriš je. Što bih više trebao, pitam ja. A ona onda kaže da nije ona naivna i neuka, da je prošla svijeta i da zna da današnja mladež ima slobodu u svemu pa i u seksu i da je normalno danas da se curice od 16 godina (koliko je taman imala Ivana) već naveliko jebu (sad se više nije stidjela tako govoriti ispred mene) i da što ona tu može, a onda mi je dodala, bilo bi mi puno draže da je s tobom, bar bi od tebe nešto dobra naučila. Kako to misliš? hoću ja da budem siguran da sam je pravilno shvatio. Eto to, što sam ti rekla, da se pojebe s tobom kad joj to treba bar se ne bi potrošila na one drogeraše. Malo smo stali i šutjeli oboje i razumjeli smo se bez riječi. Dobro kažem ja njoj, možda si u pravu, razmislit ću o tome. Ali hajmo sad dogovoriti mi dvoje. Onda je ona shvatila da ja nju već zaozbiljno hoću te mi se primakla i naslonila se na mene kao da to treba odmah sada i tu. Želim baš onako, rekao sam, ozbiljno mislim. Opet me je gledala, ali sada samo gledala i ništa nije pitala, i kao da se u tim njenim očima čitalo: zašto baš tako, ali ako ti misliš da tako treba onda neka bude. Stvarno mi želiš to napraviti pred Ivanom? skromno je zapitala, a onda dodala: ja ću onda umrijeti od stida (već je znači bilo gotovo s tim hoće li, a sad je na redu bilo samo a kako će) i dovršila još: a Ivana, što će ona misliti o meni? E tu sam je čekao. Vidiš, mala moja, tako sam joj se obratio i gladio je po kosi, a ona je od toga moga dodira guštala i prela kao mačka, vidiš koliko si ti stranac sa svojom kćeri, ona te vjerojatno nije nikad ni golu vidjela. Pa i nije, dometne ona u čudu, kako to mogu znati. Normalno, kažem ja kad nemate povjerenja jedna u drugu, a bilo bi prirodno da ste dvije prijateljice i da ste gole doma po stanu, što bi tu bilo loše. Samo je gledala i pila moje riječi i tražila spas u njima kao da je osjetila da se nešto od njezinih dnevnih i noćnih mora počelo otvarati i rješavati. Misliš da mala ne zna što su tvoje ženske potrebe, kao što su i njezine. Opet je spustila pogled, nemajući riječi prigovora ali nemajući ni hrabrosti da me gleda dok joj tako tvrdu istinu sipam u lice. Ja dobro poznam Ivanu, znam kako misli i slušaj sada što ću ti reći: Napravit ćeš to što tražim od tebe i vidjet ćeš kako će se nešto prelomiti i kako će te kćer drugim očima gledati, kako će i ona shvatiti da si joj bliska (nisam joj ipak htio reći i da ću i malu pred njom, što da je zbunim toliko). Već je podigla glavu, potpuno se predajući i kao da će me poljubiti u taj čas. I prije nego će izgubiti hrabrost za taj prvi i dugo čekani poljubac s muškarcem kakav joj je oduvijek trebao, ja je prihvatim i nježno poljubim. Izgubila je snagu na nogama i sjela. Uzdah joj se oteo, te ona obriše oči i nasmije se. Kao da sanjam, rekla mi je. A onda dodala, kao da je već sve odavno poznato: A kad bi ti to, mogu li bar znati unaprijed? Rekao sam, kad se dogovorim s Ivanom. To joj je došlo kao neko olakšanje jer je valjda očekivala da će joj ona morati ovo sve ispričati. I ona bijaše već pomirena i više nije vraćala razgovor natrag nego je dodala: Daj sada pojedi nešto, molim te. Složio sam se i onda mi je servirala jelo a bila je sva poletna, kao da je okrenula jednu novu stranicu života. Bilo je baš tako.

Kad sam Ivanu do koji dan zaustavio u gradu i pozvao je, vladajući skroz situacijom, da se provozamo autom, oči su joj zasjale, slutila je da je izišlo na njezinu ali ništa nije pitala dok nismo sjeli. Onda više nije mogla izdržati i napala je odmah: Govori! ne muči me, kako je bilo? Ne gledajući u nju, kao da sam učinio nešto nevaljalo ali nužno, kažem: Sređeno je! Objesila se o mene i pružila se, ne ni malo kao djevojčica nego kao odrasla djevojka koja zna što joj je činiti. No ipak, imajući jedan dugi prijateljski odnos sa mnom i računajući na svu zaštitu koju je od mene uvijek mogla dobiti, nije htjela ništa prva. Samo mi je uzela ruku, moj dlan, i prislonila ga na svoje grudi. Bile su čvrste i poželjne. Onda sam je, prvi put, dodirnuo kao ženu. Uzeo sam one njezine mlade i podatne djevojačke grudi, koje su bile zaštićene samo laganom majicom (grudnjak nije nosila), zavučem ruku ispod i nježno, skroz nježno sam je mazio. Tresla se je, ispuštala glasove ugode i skroz se prepustila. Spustio sam jedan poljubac na njene usne i rekao: Divna si, želim te, doista, ali dajmo neka ovo ostane za onaj plan. Složila se mada je isto tako mislila da je šteta što to neće biti već sada. Kad ćemo? - sad je bila već nestrpljiva. Ti reci, odgovorio sam, kad ti je dobar datum? Znala je na što mislim, razmišljala je trenutak i rekla: dobri su mi datumi, nemojmo čekati. Onda, rekao sam, sutra navečer. Bila je sva uzbuđena i onda mi se objesila o usne. Jedva smo se zaustavili. Odvezao sam je do stana i pozdravio. Zar nećeš ući? - pitala je. Ne sada, rekao sam, telefonirat ću joj. Još onako s noga utisnula mi je još jedan poljubac i otrčala uza stepenice kao prava nesputana curica.

Telefonirao sam Mariji čim sam stigao doma. Bile su zajedno i nije mogla odgovarati te mi je davala znak da pričekam dok sa slušalicom ne uđe u sobu. Znaš da nisam sama, rekla je. Znam, kazao sam, i zar se još nisi počela normalno ponašati pred kćerkom? – pitao sam. Ništa nije odgovorila, znajući da sam u pravu. Ona zna sada sve, rekao sam joj. Osjećao sam samo kako duboko diše. Doći ću sutra navečer i prenoćit ću kod vas, rekao sam i čekao da ona samo kaže to svoje zadnje, da. Nisi razmišljao, počela je sad ona s posljednjim pokušajima, da to ipak napravimo nas dvoje sami. Rekla je to samo kao alibi, ni sama ne vjerujući da će nešto već promijeniti a i sumnjajući da li uopće treba što promijeniti u odnosu na mene u kojega je imala toliko povjerenja. Šutio sam nekoliko trenutaka i pustio da njezino pitanje visi u zraku i da joj nelagoda bude još veća. Znao sam da je donekle bila u pravu. Možda me je nakon toliko godina zaslužila, ali s druge strane opet Ivana je ovo tražila i ona je imala neko pravo u svemu ovome. Moja dvojba bila je ipak unaprijed riješena. Mlade sam uvijek i njihove poglede stavljao ispred stavova odraslih. Svijet mladih bio je sigurno bolji, u to sam bio duboko uvjeren. Želim baš onako, rekao sam i očekujem to od tebe. Toliko je bila slaba prema meni da je bilo gotovo, sada stvarno gotovo. Onda je dodala još ono usputno žensko: Ja ću onda umrijeti od stida. Nećeš, mala moja, rekao sam joj. Ni jedna nije umrla od stida pa nećeš ni ti, a osim toga, produžio sam, i hoću da ti razbijem taj tvoj stid, to je prvi zid koji će pasti između vas dvije. Sad ti se čini to neugodno, ali bit će ti drago poslije. Tada je na trenutak zastala a onda je rekla, ono što je bilo logično: A ona? Tko ona? - pravio sam se nevješt. Ivana. Što si mislio s njom? (Dakle dosjetila se toga pitanja. A kako i ne bi? Marija je ipak bila pametna. Pametna i dobra ženka.) I nju ću. U tu te tri kratke riječi toj je ženi toga časa bila prenesena poruka da ću joj jebati kćer. No ona u tim riječima ne nađe razloga za uzbunu, prije bi se reklo za olakšanje. Kao da je sad bila uspostavljena neka ravnoteža i podjela ukupne neugode. Čuo sam samo kako je duboko uzdahnula a zatim je tiho rekla: Onda dođi, ja ću pripremiti večeru. Uputio sam joj poljubac tako na daljinu i ostavio je s njezinim mislima. Tu večer i sutrašnji dan gledale su jedna drugu, znajući što ima biti, ali nemajući još ni jedna hrabrosti da se opusti i prizna da je zid između njih velik i nepotreban i da ga treba početi rušiti, svaka sa svoje strane. Urušit će se vrlo brzo a umjesto zida između njih imat će mene kao najljepši most.

Sutradan na večer stigao sam s cvijećem i dvije boce biranog vina. One su me dočekale na vratima i svaka me poljubila. Stol je bio ukrašen i onda je slijedila večera, prava gozba koju je Marija pripremila. Sjedio sam na vrh stola a one dvije svaka s po jedne strane. Na njihovim licima pokušavao sam čitati tajne znakove ili ukrasti krišom po riječ-dvije kad bi se ona druga na čas odvojila. Marija je davala sve od sebe iako je bila još puno napeta. Ruke su joj se znojila i svaki čas ih je brisala. Kad sam kradom pitao kako se ponaša Ivana skoro se nasmiješila, ali je onda odmah to voljno zaustavila, čisto zato da mi još ne da za pravo. Znaš da mi je pomagala sve oko večere - rekla je. Uzvratio sam joj osmijehom koji je sve govorio. Gostili smo se u ugodnoj atmosferi a onda je došlo vrijeme za zdravicu. Natočio sam svakoj u njenu čašu (kao što sam kasnije trebao natočiti svakoj u njenu … znate već što). Ustao sam se i održao mali govor: Drage moje prijateljice, najprije se zahvaljujem na ovoj divnoj fešti kojom ste me dočekale. Doista ovim sjajno pripremljenim jelima podigli ste moj apetit, dakle apetit…(tu sam se znakovito nakašljao da podvučem dvosmislenost svojih riječi, na što su se one lijepo nasmijale, pogledavši jedna drugu). Večeras sam pozvan u vaš krevet i to sam doživio kao jedan nezaboravan poziv, jedan od najljepših u mome životu. Jer imati zajedno dvije izazovne dame kao što ih ja večeras imam i k tome mamu i njezinu dragu kćerku – to je san svakog muškarca. Eto meni se ovaj muški san večeras ostvaruje. Dižem ovu čašu u znak našega prijateljstva u troje. Želim da ono večeras počne i dugo, dugo traje. U tome divnom trokutu želim da se ugodno osjećate i da svaka stranica toga trokuta bude međusobno dobro povezana. Živjele, moje ljupke dame! Na to sam dobio spontani pljesak njih obje te smo nazdravili i svi zajedno pili. Bilo je nekih deset na večer kad se već stol pospremio te sam ja, da razbijem bilo kakvu dalju zakočenost rekao: Idem ja prvi u kupatilo i nađete me u krevetu. Onda sam dodao: I nemojte da dugo čekam! Opet je pao veseli smijeh i to je bio dobar znak. Nije mi trebalo pokazivati gdje je koja prostorija jer sam u toj kući već dugo vremena bio kao doma. Marijina soba i krevet (izabrao sam da to bude baš njezin krevet, ne samo zato što je bio širi nego zato što je ona bila domaćica) bili su svečano namješteni. Skinuo sam se i gol legao na sredinu. Doista nije trebalo dugo čekati i hrabrija je već stigla. Lako je pogoditi da je to bila Ivana. Jednostavno se skinula i onako neopterećena svojim izgledom ili takvom situacijom, kako to već može samo mlada djevojka, okrenula se gola ispred mene. Kako ti izgledam? – pitala je. Divna si, uzvratio sam i doista je bila šesna. Još joj je nedostajala koja godina da dostigne svoj puni kapacitet ali već je bila skroz upotrebljiva. Plavuša, bila je takva i po glavi i među nogama i imala je čvrste iako ne baš velike sise. Bradavice su joj bile lijepe. I noge. Bila je vrlo vitka i dosta visoka, iako nešto niža od mame. Smjestila se do mene, meni s lijeve (tako sam ja zamislio) te jednostavno uvukla ruku dolje i dodirnula me. Bio sam napet, a što drugo sam uopće mogao. Nasmiješila se kad ga je osjetila i samo je rekla: Vruć si. Rekao sam joj: Eto dobila si, još nisi ali ćeš dobiti uskoro ono što si tražila. Onda se bacila na mene i ljubila me i govorila. Hvala za ovo. Neću ti nikada zaboraviti. Ljubili smo se i još malo a onda sam ja rekao. Večeras mama ima prednost, nemoj se ljutiti. Naravno, rekla je ona, ali dobit ću i ja nadam se svoju večer i onda se toplo i zavodnički nasmijala. Prihvaćam rekao sam, a uto su se već čuli koraci u hodniku. Stizala je i mama. Lijepo vas je tako vidjeti, dobacila je kad je ušla u sobu, a to je bilo i iskreno s njezine strane a i način da se malo oslobodi početne treme koja je još nije puštala. Smijem li ugasiti svjetlo pitala je, znajući da neće dobiti za to odobrenje. Želimo te vidjeti, rekao sam, i to što prije. Vidjevši da nema kuda i da to sada mora početi, nekom je brzom radnjom skinula haljinu (a već je prije vani ispod nje skinula ostalo), pustila je jednostavno na pod i u dva koraka uskočila u krevet pod pokrivač kao da može tako izbjeći našim pogledima. No onda sam ja zapljeskao, a Ivana prihvatila a ona se samo zacrvenjela. Tad sam se malo izdignuo te rekao: Želim vas sada obje i hoću da ovu večer predate svu inicijativu meni. Jednom riječju, hoću vašu potpunu poslušnost. Slažem se, bila je brza Ivana. Još nisam čuo obje, naglasio sam, misleći na Mariju. Onda je ona tiho rekla: Pa to se razumije.

Uzeo sam rub prekrivača s Marije i jednim potezom je otkrio. Shvativši da je otkrivena pokrila se rukama. Mislim, rekao sam, da ovo nije poslušnost. Ona još nije reagirala nego se samo crvenjela. Tada sam rekao glasom koji nije ostavljao nikakvog izbora. Želim da digneš ruke. I onda ih je stvarno digla, ali je zatvorila oči. Gledao sam je. Prvi put, nakon onoga svog dječačkog iskustva. Bila je veoma zgodna. Bio je to nepotrošeno tijelo prave rasne ženske. Pička joj je sada bila skroz crna i tvrdih kovrčavih dlaka i bila je jako obrasla. Inače je bila dlakava i po nogama a to mi se uvijek kod nje sviđalo. Sise su joj bile krupne i skroz izazovne. Imala je tada 35, najbolje godine za ženu. Veoma si lijepa, Marija, rekao sam joj, čega se imaš stidjeti sada. Otvori oči! Slušala je, to joj je bilo u krvi da bude poslušna. Otvorila je oči i gledala, možda ne okolo, možda samo ispred sebe, ali mogao sam je i razumjeti. Bilo joj je to prvi put s muškarcem nakon puno godina. I to u ovakvim nimalo jednostavnim okolnostima koje sam joj nametnuo. Ivana se nalaktila iza mene i jednako je tako gledala. Dobro, nije imala istu fizičku ugodu, ali ju je lijepo gledala. Možda prvi put u životu imala je tu priliku i sad ju je slobodno koristila. Tada sam spustio usne na Marijine i poljubio je. Samo malo mi je uzvratila a ja sam joj dozvolio da zadrži još to malo srama koji ju nije napuštao. Jer uskoro otet ću joj ga cijelog, drsko i nepovratno. Spustio sam se još malo niže, do njenih bradavica i uzeo ih u svoja usta, ljubio ih i lizao jednu, pa drugu. Tada sam osjetio prvi njen pokret, bio je znak da će se, unatoč razumu protiv kojega se još borila – popustiti. To je i učinila kad sam joj zašao jezikom u međunožje. Nije mogla održati zavjet šutnje. Nije dugo potrajalo i moj vrući jezik u njezinoj gladnoj vagini izmamio je njen prvi: Ah!. Bio je to izraz onoga iskonskog ženskog davanja kojemu se ona više nije mogla otimati. Onda je krenulo. Ja sam je lizao a ona je počela plakati. Suze su joj prave išla niz lice a jecaji ih sustizali. Kad se zaridala ustao sam se, podigao joj noge i jurnuo u nju. Čuo sam njeno. Aaaah! Onda sam navalio kao bik. Ne znam da li potaknut više njenim jecajima ili onim jednostavnim muškim nagonom što sam je oborio na leđa. Jebavao sam je nemilice u njenu izgladnjelu pičku. Njezini su se jecaju počeli pretvarati u uzdahe jebane žene. Jebavao sam je, ne zaustavljajući se a njeni glasovi postali su gladno stenjanje. Stenjala je ispod mene, kao kobila bez srama. Onda sam, jednako ga zabadajući u nju opružio desnu ruku i bez imalo ustručavanja zalijepio joj tvrdi šamar po licu. Mislite da se pobunila. Ne. Rekla mi je: Udri mi još. Želim to od tebe. Znao sam da to želi. Znao sam da joj treba ova grubost da zaboravi na sebe. Odalamio sam je drugim šamarom po istom obrazu, a onda ljevicom svom snagom po drugom. Dahtala je, kao kučka. Onda je rekla: Svršit ću. Svršavala je dok sam je jebavao i tukao. To joj trebalo, godinama je to željela i sad je dobila. Bacio sam pogled na Ivanu. Kao da nije mogla vjerovati prizoru kojemu nazoči, ali bila je uzbuđena, jako uzbuđena. Izvukao sam ga iz Marije, legao na leđa te se obratio Ivani. Dođi, i pri tom je povukao licem na svoj uzdignuti kurac. Nije se bunila. Htjela je to. Puši! Pušila je, lizala ga i pušila a rukama mi pridržavala jaja. Onda sam pogledao u Mariju. Ležala je na boku, okrenuta prema nama i promatrala. Gledaj kako ti kćer puši! – rekao sam hoteći da slomim sve njene otpore. Nije ih više ni imala. Na Marijinu licu bio je samo izraz nepomućenog zadovoljstva. Nju ništa više nije moglo vratiti natrag u pakao njene nevjere. Ustao sam se i Ivanu postavio na koljena. Prišao sam joj s leđa. Uzeo sam ga i doveo na ulaz njene mlade pizde. Onda sam se okrenuo prema Mariji i rekao: Vidiš, sad ću ti jebati kćer. Gledaj! I onda sam ga strmoglavio u Ivanu. Htio sam da je penetracija zaboli i to sam postigao. Vrisnula je. Nastavio sam se zabadati u nju. Do malo njena je vagina prihvatila moj kurac i onda je počela uzdisati, jecati, pa onda glasno: svršit ću… svršit ću… svršavam! Opet sam gledao u Mariju. Vidiš kćer ti jebem. Onda se ona pridigla i stala iza mene. Sama i bez da sam ja više išta trebao reći spustila je ruku između mojih nogu i mazila me. Mazila mi jaja i kurac koji se izvlačio i opet uvlačio i pičku njezine kćeri. Onda sam joj se okrenuo i rekao: Daj lice, i povukao je. Okrenula se na leđa i zavukla glavu među moje noge. Lizala mi je kurac. Izvlačio sam ga iz pizde njene kćeri i gurao ga njoj u usta i onda ga opet zabijao u njenu kćer. I sve tako dok mi se nije činilo da će me svladati orgazam. Onda sam sišao s Ivane, okrenuo Mariju četveronoške i natakao je. Nabijao sam ga u nju s leđa i onda sam prostenjao: Svršit ću. Dajte usta! Izvukao sam ga i sjeo. One dvije skupile su se na njega. Špricao sam vruću spermu u njihova otvorena usta, a onda su mi ga lizale. Jedna s jedne, druga s druge strane. Hoću da vidim kako se međusobno ližete, rekao sam. Svojim vlažnim jezicima još natopljenim mojom spermom lizale su jedna drugu. Ovo ću sanjati, šaptao sam nježno te se pružio između njih, a one su, svaka sa svoje strane naslonile glavu na moja prsa. Zagrljeni u troje. Tako smo zaspali.

Uranio sam ujutro jer sam trebao na posao. Njih sam ostavio zajedno krevetu. Te noći otvorila se jedna sasvim nova knjiga u životu tih dviju žena. Lijepa knjiga, kakvu su i zaslužile. Mnogo stranica u toj knjizi ja sam još ispisao, ali to su neke nove priče.
______________________________________________________

Blizanci

Ljeto je bilo vrelo. Pasja zega. Sara je ustala iz kreveta, znojna i nekako umorna kao da nije ni spavala. Otisla je u kupaonu i stala ispod tusa. Okrepile su je prve kapljice vode koje su se sa njene duge crne kose cijedile niz njeno preplanulo cvrsto tijelo...
Imala je savrseno tijelo lijepo razvijene petnaestogdisnjakinje. Uzela je sampon sa police i premazala ga po svojim cvrstim sisama i izrazenim bradavicama koje su strcale na gore. Sise su joj dostigle velicinu broj3 i nadala se da joj nece narasti vece. Bila je vitka cura sa malom cvrstom podignutom guzom vitkim nogama i cvrstim butinama. Zatim je pocela samponirati tvrdi stomak i nize nanoseci sampon na svilenkaste crne dlacice svoje jos uvijek nevine male pickice. Voda je hladila vrelinu koja je izlazila iz njenog medjunozja. Zadrhtala je kada je dodirnula nabrekli klitic svoje pickice. "Moram je malo frizirati"...promislila je pod tusem. Kupila je novi bikini koji je vise otkrivao nego pokrivao i nije zeljela da joj dlacice izviruju danas na plazi ispod novog kostima. Dohvatila je brijac i predano je odstranila paperjaste dlacice sa usmina picke potpuno ih je ogolila a gore je ostavila mali crni trokutic. Odstranila je sapunicu i bila je zadovoljna rezultatom. Pickica kao uostalom sve drugo na njoj bilo je savrseno. Navukla je kratki svijetlo plavi frotirski ogrtac na golo tijelo koji se izvrsno slagao sa njenom dugom crnom kosom i dugim preplanulim nogama koje su izvirivale iz njega. Odsetala je do kuhinje i pocela spremati dorucak. Bilo je vec devet sati ujutro. Marko njen brat blizanac jos nije bio ustao iz kreveta. Bili su sami u stanu. Starci su im otisli u Gorski kotar u vikendicu da bi se spasili od ljetne zege na gradskom asfaltu. Kada je dorucak bio gotov odlucila je probuditi Marka i tiho je odskrinula vrata njegove sobe. Prizor koji je vidjela oduzeo joj je dah i krv joj je ubrzano pocela kolati venama. Marko je spavao potpuno gol i zbog vrucine se otkrio. Zadrhtala je od pogleda na njegovo golo vitko tijelo. Kurac mu je bio u punoj erekciji i Sara se preplasila njegove velicine. "Kako ce nesto takvo stati u mene" ...pomisli... Kada bi masturbirala teskom mukom je u pickicu zavlacila samo jedan prst a i sami pogled na musko spolovilo u punoj erekciji je prestarasio. Nadala se da njen decko nema bas tako velikog poput njenog brata blizanca. Tiho se vratila u kuhinju osjecajuci kako joj je vlaga iz picke dobrano namocila butine. Curilo je iz nje. Uzela je rucnik rastvorila svoj kratki ogrtac u zelji da se obrise. Bljesnula je njena svjeze obrijana picka, a ona je rasirila noge i pocela je brisati. Pred ocima joj je stalno bila slika ukrucenog kurca njenog brata. Dodirnula je klitic koji je bio toliko natekao da je vec malo izvirivao izmedju usmina, nakon cega je osjetila snazan orgazam od kojeg joj se za trenutak pomutila svijest. Kada su se sladostrasni grcevi njenog tijela smirili, posramila se od svojih bludnih misli. Uzas , uzbudjuje je kurac njenog vlastitog brata blizanca. Vec je bilo proslo deset sati kada joj se Marko pridruzio u kuhinji. Jos pospan odjeven samo u bijele boxe sjeo je za stol. Sara je voljela gledati svog brata. Bio je muska kopija nje same. Sa svojih 182cm visine bio je tri prsta vislji od nje. Tijelo mu je bilo vitko preplanulo misicavo sa izrazenim plocicama na stomaku. Kratko osisan sa valikim smedjim malo iskosenim ocima razvio se u lijepog decka. "Sta gledas, ljepota nije prelazna"...rece Marko i osmijehnu se otkrivajuci dva reda pravilnih i biserno bijelih zubiju. "Ljepsa sam od tebe" ...zakikota se Sara, pazeci da joj se kratki ogrtac ne rastvori i da joj brat ne ugleda golu picku , buduci da je bila gola ispod ogrtaca. Krisom je pogedala u boxe svoga brata, ali nije primjetila tragove erekcije. "Mora da ga je izdrkao, prije nego sto je ustao"....promisli.Jos nikada onu musku stvar nije drzala u ruci ali znala je tehnike vidjela je neke slike i filmove. Nakon dorucka Marko je otisao u kupaonu a Sara je posla urediti njegovu spavacu sobu koja je kao i obicno bila sva u neredu. Dok je spremala krevet pogled joj je privukao mali rucnik ispod jastuka. Bio je umazan nekom ljepljivom tekucinom,bjelicastom i odmah je shvatila.Njen brat je sa tim rucnikom obrisao spermu koju je izbacio nakon drkanja. Zamocila je prste u tu ljepljivu smjesu i pomirisala. Miris bratove sperme ponovo je potakao njenu vrelu pickicu da se navlazi i pocne luciti sokove. "Nisam normalna"...rece u sebi i odnese rucnik u kos gdje su sakupljali rublje za pranje. Marko je izasao iz kupaone, osvjezen i pridruzio joj se u dnevnom boravku. Sada je na sebi imao svijetlo crvene kupace gacice i Sara je na tankom materijalu jasno vidjela obrise njegovog velikog uda. Odlucila mu je prirediti mali show. "Daj pusu sestrici zato sto ti je sredila sobu"...rece i nagnu se prema Marku koji je sjedio na trosjedu. Bila je svijesna da joj se dekolte rastvorio i da on moze nesmetano uzivati u pogledu na njene fino zaobljene dojke sa nabreklim bradavicama. Marko je cmoknu u obraz otezano disuci zbog uzbudjenja koje je osjetio gledajuci prelijepe sise svoje sestre. Zatim je Sara pocela cistiti policu sa CD-filmovima koja je bila nisko smjestena. Znala je da ce se u tom polozaju ogrtac zadici pa ce brat vidjeti i njenu guzu i pukotinu njene male breskvice , ulaz u najintimniji dio njenog tijela. "Vidis kako ti je sestrica vrijedna" ...rece i okrenu se krisom gledajuci Markove kupace gacice. Izbocina na kupacim bila je tako velika da se Sara za momenat uplasila da ce poderati hlace i da ce veliki kurac njenog brata iskociti na svijetlo dana. "Ok, dosta je posla za danas, idem se presvuci a ti spremi stvari za plazu"...rece Sara i ode u svoju spavacu sobu. Vrata od sobe je ostavila otvorena jer je znala da se iz kuhinje pruza dijagonalan pogled na veliko ogledalo u njenoj sobi. Izvadila je novi zuti tanga bikini, crveni shorc i bijelu majicu sa bretelama iz ormara. Nasla je i crveni sesir sa sirokim obodom i niske crvene tenisice. Bila je zadovoljna izborom danasnje opreme pa je sve to slozila na stolicu. U ogledalu je jasno vidjela Marka kako za kuhinjskim stolom sprema sendvice, mota ih u salvete i odlaze u ruksak za plazu. Jasno joj je bilo da ga vise zanima ogledalo u sestrinoj sobi od pripreme sendvica. "Samo da si ne odsjece prst dok me gleda"...zakikota se Sara u sebi i pocne se svlaciti, polako izazovno. Kada je ogrtac spao sa njenog golog tijela primijetila je da je Marko prestao raditi i otvorenih ustiju buljio u ogledalo. Ova igra je i nju pocela jako uzbudjivati pa je isturila kukove naprijed tako da je do punog izrazaja dosao njen nabrekli Venerin brijeg sa malim trokuticem crnih dlacica koji je poput strelice ukazivao na put u centar njenog tijela. Zatim je malo rasirila noge i sa dva prsta razmakla usmine svoje pickice. Vlazni uski prolaz svijetlo roze boje se ukazao u svoj raskosi. Pocela ga je lagano trljati dok su joj se njeni sokovi cijedili niz prste. Prstima druge ruke gnjecila je tvrde bradavice na grudima. Onda joj dopre do svijesti da masturbira pred vlastitim bratom i brzo se sklonila od ogledala i navukla kostim posramljena od onog sta je uradila. Marko je takodjer navukao shorz i majicu pa su se busom zaputili na jednu plazu u neposrednoj blizini grada. I pored velike zege bilo je puno mjesta na plazi jer bio je utorak, radni dan a turisticka sezona je tek pocinjala. "Marko , molim te , hajde da odemo malo dalje gdje nema puno kupaca jer ovaj novi bikini mi je puno manji od starog, a ne zelim da me gledaju dok ravnomjerno ne pocrnim po cijelom tijelu"...predlozi Sara... "Ok , samo ja cu te gledati"...rece Marko i osmijehnu se.... Sklonili su se iza nekog niskog siprazja, rasirili rucnike i skinuli se u kupace. Marko je izgubio dah kada je vidio Saru u bikiniju. Tanka traka tangica bila je potpuno nestala izmedju njenih guzova tako da je Marko nesmetano uzivao u ljepoti sestrine skoro potpuno gole guze. Grudnjak joj je bio bar jedan broj manji tako da su ga bradavice njenih fino zaobljenih dojki skoro parale jasno se ocrtavajuci na tkanini. "Sara, bog te vidio stara ce ti zabraniti da nosis taj bikini"...rece Marko, osjecajuci kako mu se kurac u kupacim gacicama opet ukrucuje. "Stara sada nije tu, a ovaj bikini ce biti samo za tvoje oci.Ionako smo se nas dvoje kao klinci kupali goli u kadi"... odgovori Sara , zagonetno se osmjehujuci... Vrucina je bila nesnosna i usli su u vodu da rashlade svoja izvani i iznutra vruca tijela. Sara ga je pokusala potopiti ali kako je in bio puno jaci od nje nije uspjela.On je jednostavno zgrabio ispred sebe, obgrlio joj stomak jednom rukom cvrsto je pritisnuvsi uz svoje misicavo tijelo.Osjetila je snazni pritisak njegovog sada potpuno uzgignutog kurca na svojoj guzi. "Kako li mu je samo tvrd i veliki"...promislila je u sebi, ali nije ucinila niti jedan pokret odmicanja guze sa bratove tvrde batine. Marko posto je uvidio da njegova sekica uziva u dodiru njene guze sa njegovim kurcem olabavio je stisak svoje ruke na njenom stomaku i sada je obje ruke pomjerio sestri ispod pazuha, ovlas dodirujuci njene tvrde, nabrekle dojke. Sari je bratov lagani dodir godio i lagano se pokrecuci u vodi trljala je guzu o bratov kao kamen tvrdi kurac... Marko se ohrabrio kada je shvatio da ona prihvata igru i sada joj je vec otvoreno ispod vode drapao sise snazno ih mijeseci svojim sakama. "Ne stiskaj ih tako jakooo....ahhhh....ostati ce modrice"...promuca Sara, vidno zajapurena u licu.... "Sta, mogu seko kada imas tako izazovne sise, pa ne mogu odoljeti"...odgovori Marko Ohrabren sestrinim reakcijama na njegove dodire , Marko joj naglim pokretom povuce grudnjak na gore tako da su joj sisice iskocile vani , ispod morske povrsine ravno u njegove ruke.Obuhvatio joj je obje bradavice palcem i kaziprstom i poceo ih gnjeciti kao da iz njih zeli iscijediti kap mlijeka svoje sekice. Sara je imala jako osjetljive bradavice i skoro je svrsila kada joj ih je brat poceo gnjeciti.Zatim joj je doprijelo do mozga da to sto rade je zabranjeno i otrgnula se od njega , rijecima : "Lud si....Marko, ja sam ti sestra"....... Marko je suteci otplivao do obale ,povrsno se obrisao rucnikom i legao na rucnik za suncanje...Imao je snaznu erekciju ali vise ga nije bilo briga. Nije mu bilo ni na kraj pameti da to skriva od pogleda svoje vruce sestrice. Znala je da je vidi u ogledalu dok se presvlacila, nije bedasta. Izazivala ga je i sada ce dobiti sta je trazila. Osmotrio je njihovu poziciju na plazi i bio zadovoljan. Mjesto je bilo diskretno, velika stijena iznad njega onemogucavala je da tu iznenada upadne neki slucajni kupac, a nisko raslinje je zaklanjalo poglede sa boka. Jedino je bilo otvoreno sa mora , a na moru nije bilo bas nikoga tada... Sara je u vodi namjestila grudnjak sto joj ga je brat bio strgao u moru i zaputila se prema obali. Marko je polusklopljenih ociju promatrao sestru kako izlazi iz vode sa svojim bozanskim tijelom i imao je sta i vidjeti. Svijetlo zuti bikini bio je od tankog materijala i spadao je u one koji kada se smoce postaju potpuno prozirni. Zurio je u tamne aureole njenih bradavica na dojkama , koje je tako pozudno malocas gnjecio, zurio je u njen nateceni venerin brezuljak jasno naziruci tamni trokutic dlacica na njenoj svjeze izbrijanoj picki. Sara je bez rijeci legla kraj njega cekajuci da joj sunce upije kapljice vode sa njenog preplanulog tijela. Gledala je bratove zategnute kupace gacice na kojima se jasno ocrtavao ogromni glavic kurca u punoj erekciji. Suncali su se bez rijeci , oboje premecuci u glavi sve ono sto se dogodilo od jutros.Prvi je tisinu prekinuo Marko kada je ponudio sokom sto je ona prihvatila.Otpoceli su neku laganu konverzaciju koja ih je oboje udaljila od ramisljanja o dogadjajima dana. Sara se cak pocela osmijehivatipa ga je obgrlila i cmoknula ravno u usta. Kada je osjetio poljubac i dodir sestrinih grudi na svojim prsima i Marko je izgubio svaki osjecaj krivnje pa je predlozio da opet udju u vodu sto je Sara prihvatila. Prskali su se u vodi uzivajuci u svojim nesputanim tijelima i gotovo netaknutoj prirodi oko njih...Onda su se ponovo priblizili jedno drugom i nakon kraceg gledanja u oci usne su im se spojile u dug strastven poljubac. Gurnuo joj je jezik sto je ona radosno prihvatila i uzvratila istom mjerom. Ponovo joj je odigao grudnjak i mazio joj sise i bradavice a ona mu nije pruzala bas nikakav otpor. Zasao joj je iza ledja u vodi obgrlio je i poceo joj ljubiti vratic neprestano joj drkajuci bradavice na sisama. Zatim je povukao rub svojih gacica i njegova nadignuta batina iskocila je vani u punoj velicini. Sara je shvatila sta se dogadja tek kada je osjetila kako joj se izmedju butina ugnjezdio bratov nadignuti kurac pritiscuci preko tkanine prorez njene uspaljene pickice....Pokusala se otrgnuti no on je cvrsto drzao pripijenu uz sebe neprestano joj ljubeci vrat. "Neeee, neeeee Marko.....ne mozemo....ja sam ti sestra...ne smijemooo....ahhhh"...skoro je vristala Sara... No, Marko se sada nije dao zaustaviti.Vec se zasitio pipanja sestrinih sisa i naglim pokretom zavukao je desnu ruku u njene gacice. Ucinio je to velikom brzinom tako da nije uspjela stisnuti noge.Kada ih je stisla bilo je vec kasno bratova saka joj je vec potpuno obuhvatila medjunozje. Prestala je pruzati otpor. Radila je rukama i nogama kako bi se odrzali na povrsini obzirom da se Marko potpuno predao istrazivanju njenog tijela.Bila je jako uzbudjena, brat joj je lijevom rukom gnjecio bradavicu dojke, njegova tvrda kurcina skoro je zarila po butinama a srednjakom desne ruke mazio joj je usmine picke i klitoris. Oboje su tesko disali a Sara se pocela tresti u snaznim orgazmima. Osjecajuci nekontrolirane grceve njenog tijela Marko je znao da mu sekica svrsava pod njegovim prstima. Sari se cinilo da svrsava sat vremena i polako se pocela smirivati u bratovim rukama dok su i poslednji sladostrasni grcevi njenog tijela prolazili osjetila je ostru bol u predjelu picke.... "Aaaahhhhhhh.....jaaaooooo....." vrisnula je prodorno a bol se pocela stisavati. Kada je dosla sebi shvatila je da joj je brat zavukao srednjak do kraja u njenu nevinu nikada izjebanu picku. Shvatila je da je deflorirana prstom vlastitog brata.Bila se zaklela da ce do 17-tog rodjendana ostati nevina. A izgubila je nevinost u 15-toj, kao zadnja kurva...i to sa bratom.... Pocela je plakati... Marko je i dalje sestri radio prstenjavu sretan sto se Sara ne otima...Njene suze tumacio je bolom. Pa mora boljeti prvi joj je put....razmisljao je...."No lijepo joj je , svrsila je ko kuja dok sam joj dirao kit"....pomislio je u sebi. Zatim je naglo izvukao ruku iz Sarinih tangica i u istom pokretu smaknuo joj je tangice kostima do koljena. Sara je sada bila potpuno razgolicena u moru....s sise i guza i njena malo ranjena breskvica sve je bilo izlozeno Marku takoreci na milost i nemilost....Marko je presavio u vodi i privukao je sebi tako da je na guzi i pickici osjecala tvrdi stomak svoga brata i nije joj bilo jasno sta on zapravo hoce. No ubrzo je shvatila kada joj je brat potisnuo guzu nadolje taman toliko da glavic njegovog kurca dotakne pukotinu njenog medjunozja. "Ppaa on ce me izjebati, ovdje u moru....moj rodjeni brat, jebati ce me sada’’....promisli "NEEEEEEE....NEEEEEEE....MARKO , neemooojjjjjj......" vrisnula je Sara..... No , Marko je nesmiljeno pojacavao pritisak glavica svog tvrdog kurca na ulaz Sarine picke iako se ona zestoko otimala. Kada mu se ucinjelo da ce uspjeti montirati je tu u moru i kada je osjetio kako joj se usmine picke blago sire i lagano obuhvataju vrsak njegovog uda , zaculi su neki zvuk u daljini. Bio je to zvuk vanbrodskog motora i Marko primijeti kako se iz daljine njima priblizava neki camac...Brzo se odmakao od sestre i lagano odplivao na obalu. Sari je trebalo par minuta da dovede u red svoj bikini pa je i ona isplivala iz mora vidno zadihana i ljuta...Malo je zarilo u pickici na onom mjestu gdje je Marko gurnuo prst, no sta je tu je. Pa i ako je izgubila nevinost dosta je i sama kriva za to. Izazivala je brata previse. A mozda je jos uvijek nevina..... Odlucila je da nakon ovoga nikada vise sa Markom ne udje u more...Uostalom raskinuti ce i sa deckom i kloniti se muskaraca bar do svoje 17-te godine. Cvrsto je odlucila... Marko je vidio da Sara nesto prozivljava i proklinjao sat kada je naisao onaj camac i omeo ga u nakani da ga Sari gurne do kraja u picku o to tako da joj vise nikada ne padne na pamet da ga ponovo izaziva kao danas sa onim ogledalom. Grickao je sendvic besciljno gledajuci u neku neodredjenu tocku na moru. I Sara je osjetila glad pa se pridruzila bratu koji je uzivao u hrani. Raspolozenje joj se popravljalo. Ipak je nije uspio izjebati a ona vise nece u more sa njim niposto. "Ljutis li se jos?’’ zapitao je Marko....."Da!Lud si htio si jebati rodjenu sestru!"...kratko je odbrusila.... "A zar ta sestra danas nije drkala ispred mene?Znala si da te vidim u ogledalu"...odgovorio je Marko.... "Svjesna sam i svoje krivnje ali nisam ni sanjala da to moze odvuci toliko daleko"...."No necemo reci nikome ni rijeci o ovome" ....rece Sara a Marko se slozi. Sunce je vec bilo pri zalasku tako da su sada njih dvoje ostali sami na tom pustom dijelu plaze..... Marko je prigrlio Saru miliovao je po kosi , a ona mu se prepustila osjecajuci se ugodno u njegovom zagrljaju..... "Znas sekice ja tamo u moru nisam svrsio za razliku od tebe, a jednostavno ne mogu u bus sa kurcem u ovakvom stanju"... pozali se Marko...."Pa izdrkaj ga sada vidis da nema nikoga na plazi , pa idemo doma"....rece Sara osjecajuci snaznu znatizelju da promatra svog zgodnog brata kako drka.... "Hocu izdrkati cu ga sada , ovdje na plazi ali zelim da mi ti pomazes"....rece Marko i brzo smaknu kupace tako da se njegov nadignuti kurac ukazao pred Sarinim ocima u punoj velicini...Marko joj se potpuno priblizio poceo je ljubiti dok je rukom navlacio kozicu svog nadrazenog kurca.Povremeno bi glavic trljao o Sarin stomacic u ociglednoj namjeri da razlije svoju spermu po Sarinom cvrsom trbuhu.Zgrabio je sestrinu ruku i povukao je na svoj usplamtjeli nadignuti kurac a ona mu nije pruzila nikakav otpor. Poslusno je svojom malom rukom obuhvatila bratov tvrdi kurac i pocela ga nevjesto drkati ocekujuci da je zaliju mlazevi bratove sperme.Marko je sve pozudnije ljubio, gurajuci joj u usta cijeli jezik i sve se jace trzao pa je Sara znala da je pri kraju.Ruke su mu bile slobodne pa je ponovo poceo Saru dirati po tijelu, prvo sise a onda je zgrabio za picku. Sari su tekli sokovi i jasno se vidjela velika mrlja na njenom kupacem kostimu, na onom dijelu koji je prekrivao njenu pickicu. Marko se zatim, nevladajuci vise sam sa sobom , naglo bacio na sestru i razmakao joj noge dok ona jos i nije bila svjesna sta se zapravo zbiva.Povukao joj je rub kupacih tako da je brazda njene vrele breskvice iskocila van na manje od jednog cm od njegovog kurca.Nije imala snage da se brani samo se zgrcila ocekujuci ubod bratovog kurca u svoju socnu malu pickicu.Marko je pazljivo namjestio glavic svoga kurca na otvor sestrine picke i poceo njezno pritiskati kako bi joj pricinio sto manju bol.Sara je zatvorila oci i stisla zube ocekujuci ubod.Osjecala je kako joj bratov kurac siri i otvara picku i bilo je samo pitanje trenutka kada ce njegov nemilosrdni glavic pocijepati njen djevicnjak. Iznenada Markovo tijelo se pocelo nekontrolirano grciti i tresti a Sara je osjetila kako joj vreli mlazevi neke tekucine zalivaju picku, usmine , dlacice, venerin brijeg i stomak.Trajalo je dugo i shvatila je da je brat zaliva svojom vrelom spermom, bolje receno kupala se u bratovoj spermi. Nakon dugog svrsavanja Marko se samo svalio pored sestre uzimajuci daha, a ona je ostala lezati rasirenih nogu, gole picke i grudiju ispalih iz grudnjaka, dok su se potoci sperme njenog brata slivali sa njenog stomaka i picke na rucnik za suncanje. Skoro da joj je bilo zao sto joj ga Marko nije uspio zabiti i rijesiti je nevinosti. Bacila je jos jedan pogled na brata koji je bezivotno lezao kraj nje sa kurcem koji je osjetno splasnuo nakon obilnog svrsavanja.Zaputila se do vode i pazljivo oprala bratovu spermu sa tijela. U ruksaku je imala ciste gacice pa je skinula bikini i odjenula ih.Zatim je odjenula i ostatak odjece. Marko je slijedio njen primjer pa se i on odjenuo i kada su pokupili stvari u ruksake zaputili su se sa plaze prema bus stanici. Vec je lagano padao mrak....